Ház bővítés tervezés Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 504 építészmérnök közül, 48000-90000 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a ház bővítés tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

76 építészmérnök most online

Mihaly

Mihaly

A környeken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszallas.

Gabor

Gabor

erdekel.

Mennyibe kerül a ház bővítés tervezés Budapesten?

48000 - 90000 Ft/db

Átlagos árak 2023. március 2-től

A legjobb építészmérnökök Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Ha megbízhatóságról van szó, mi vagyunk azok, akikre szüksége van !

 • Ház bővítés tervezés

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Mivel nem tudom, hogy hol lehet válaszolni a tulajdonos véleményére, ezért ezt itt teszem meg.

Kis Macskák
egy éve

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok.

 • Ház bővítés tervezés

  5500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.9

Jó hely, tele szakértelemmel és CD lemezekkel. 😊

Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás. Gyors kivitelezéssel. Fűnyírás, ároktisztítás, fakivágás, területrendezés hulladékszállítás Pest megyében.

 • Ház bővítés tervezés

  3900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Precious. 🙂

Jó helyen jársz ezen az oldalon, ha egyedi lépcsőt szeretnél otthonodba. Tervezés. Minőség. Design. Kivitelezés. Egyediség. Modellek: Lebegő lépcső, Középtartós lépcső.

 • Ház bővítés tervezés

  10300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kerülendő.

Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron. Generálkivitelezés CSOK, Babaváró és zöld hitellel, garanciával, szerződésbe foglalt áron.

 • Ház bővítés tervezés

  6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, segítőkész vállalkozás, profi, ügyfélközpontú csapatt! Megoldani akarnak egy problémát és nem megkerülni! Bátran ajánlom őket!

BuTyCb
2 éve

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. családi ház felújítás. felújítás. tervezés.

 • Ház bővítés tervezés

  11200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Rozált a viszonylag trükkös telkünkre épülő tégla/könnyűszerkezetes házunk tervezésére kértük fel. Pár kisebb módosítás után egy nagyon szép, egyedi és ötletes tervvel állt elő, aminek a kivitelezése még mindig folyik. A folyamatos kérdésözönre mindig nagyon gyorsan reagál, ez szerintem itthon ritkaság. Komoly szaktudással rendelkezik és a legújabb technológiai újításokat alkalmazza. Mindenképpen ajánlom.

Faldekoráció készítése: egyedi tapéta, falmatrica, vászonkép. Kitűnő minőségben, gyorsan! Minőségi anyagok, gyors határidő, szép kivitelezés, rendeld meg egyedi képeidet, tapétádat.

 • Ház bővítés tervezés

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, pontos, megbízható, felkészült. Ebből már egy is kuriózumnak minősül az építőiparban. Rozálban pedig mind megvan. Ha legközelebb házat tervezünk, arra is őt kérjük fel.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi építészmérnök szakemberektől?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök ház bővítés tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Ház bővítés tervezés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a ház bővítés tervezés átlagos díja 48000 - 90000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - hogyan választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok építészmérnökt Budapesten?

Most 322 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést HÁZ BŐVÍTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatok építészmérnökt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható építészmérnökt megbíznod ha szükséged van erre: ház bővítés tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a építészmérnök?

Egy jó építészmérnök részletes árajánlatot ad, elérhető és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz lehet szükséged a következőre: építészmérnök?

Ha profi építészmérnök segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A ház bővítés tervezés és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas