Szennyvízcsatorna bekötés Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízcsatorna bekötés? Válaszd a Qjob-ot! Itt 482 korrekt és szakértő csatornázó közül válogathatsz! Áraink 56000-105000 Ft/alkalomtól függnek, de mindig a legjobb minőséget biztosítjuk! Keress minket, és mi garantáltan megtaláljuk a legmegfelelőbb szakembert a feladatra. Ráadásul mindez teljesen DÍJMENTESEN! Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseiket, és bármilyen kérdésed felteheted nekik! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot, és pénzt, időt és stresszt takaríts meg!

75 szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna bekötést most online

János

János

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

62700 - 117600 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a szennyvízcsatorna bekötést Budapesten!

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S. azonnali kiszállás. Gyors segítség! Garanciális munkavégzés. S.O.S Azonnali Kiszállás. 0-24 Ügyelet. Szolgáltatások: Vízszerelés, Csőtörés elhárítás, Fűtésszerelés.

 • Szennyvízcsatorna bekötés

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Nem jól szerelte össze a gáztűzhelyet a Józsi kollègája , egy idősebb úr ! Utána újra hívtuk , de azóta csak a hitegetèst kapjuk , nem beszèlve arról hogy kiabált a nővèremel a telefonba , ès azt mondta hogy neki erre nincs ideje . A pènzt el vette azóta nem jönnek helyre állítani a hibát , sem fogadni a hívásunkat ! Èn nem ajánlom senkinek , legalább is aki teheti keresem más szerelőt !

Imre
3 éve

Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Kérjen tanácsot és szakszerű javítást szakembereinktől, akik egyúttal ajánlatot is adnak. Kültéri, beltéri munka. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is.

 • Szennyvízcsatorna bekötés

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors volt a kiszállás, profi munkát végzett. Maga után rendet, tisztaságot hagyott. Csak ajánlani tudom!

Tibor
2 éve

Vízvezeték szerelőt keres? Megbízható helyi vízszerelő ingyenes és gyors kiszállással 0-24. Lakossági vízszerelés - Ipari szerelés - hibaelhárítás non stop gyorsszolgálati ügyelettel. Garanciával. Hétvégén és Ünnepnap is. SOS Hibaelhárítás. Gyors Kiérkezés.

 • Szennyvízcsatorna bekötés

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, gáztervben is segítőkész, jó munkát végeznek. Érdemes időpontot egyeztetni előre, mert sok a munkájuk, de a határidőket a feszített tempó ellenére is tartják. Másoknak is ajánlom.

Benedek
3 éve

Megoldások Centruma.Tudjuk a problémádra a megoldást Biztonságos Segítség a vészhelyzetben. Víz-Gáz-Fűtésszerelés kiszállás DÍJTALAN ha a javítást kéred Budapest...

 • Szennyvízcsatorna bekötés

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

KEVÉS SZAKEMBERREL VOLTAM EDDIG ENNYIRE ELÉGEDETT.BOLDOG VAGYOK,HOGY ÖNT VÁLASZTOTTAM.NAGYON KÖSZÖNÖM. SZERETETTEL AJÁNLOM MINDENKINEK!

Miklós
2 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! 30 Nap Garancia. Legkomolyabb Géppark! Spirál, Mosó (WOMA), Kamera. Korrekt Árak. Garantált munkavégzés. Profi minőség. Azonnali Kiszállás.

 • Szennyvízcsatorna bekötés

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Én még ilyen elb* céggel nem találkoztam.Duguláselhárításra nem érkeznek időben,bunkó stílust képviselnek és maximális hozzá nem értésről tanuskodnak.(a dolgozni nem akarásról már nem is beszélek)Nagyon nem ajánlom őket senkinek.Remélem az ügyvezető olvassa ezt és rendberakja a cégét..

Izidor
3 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás, 24 órás ügyeletben! Duguláselhárítás akár 1 órán belül.

 • Szennyvízcsatorna bekötés

  5600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedett vagyok a szakemberekkel időben jöttek, nagyon gyorsan és precízen dolgoztak. Mindenkinek jó szívvel ajánlom őket

Barnabás
2 éve

Hogyan kaphatunk árajánlatokat a helyi szakembertől, aki végzi a szennyvízcsatorna bekötését?

Rendeld meg most a szennyvízcsatorna bekötést szolgáltatást és kapj azonnali, helyi szakember ajánlatokat percek alatt! Az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna bekötést, szennyvízcsatorna bekötés közben Budapesten

Szennyvízcsatorna bekötés

Ha olcsó csatorna bekötésre van szüksége Budapesten, akkor rendelje meg az oldalunkon regisztrált magán csatornázók szolgáltatásait. Képzett szakemberek gyorsan és minőségileg elvégzik az olyan közművek kiépítését, mint például a szennyvízcsatorna, áraik pedig alacsonyabbak lesznek, mint a Budapesti cégek árai. A Qjob szennyvízcsatorna bekötési szolgáltatásait a nap 24 órájában meg lehet rendelni. Munka költsége a kiválasztott szakemberekkel tárgyalandó. 

Profi vízvezeték-szerelők szolgáltatásai 

Megfelelő tapasztalatok nélkül meglehetősen bonyolult egy lakás vagy ház szennyvízcsatornának a bekötése. Ha a csatorna csatlakozás rosszul történi, akkor a hálózat nem fog megfelelően működni. Emiatt a csatorna tervezését és bekötését csakis profi vízszerelőkre érdemes bízni. Az oldal vízszerelői az alábbi sorrendben végzik el a bekötési munkákat: 

 • a csatornarendszer megtervezése  
 • költségvetés készítése a munka és anyagköltségek figyelembevételével   
 • a régi öntöttvas csövek leszerelése  
 • a közművek elrendezése  
 • műanyag és fém betétes műanyag csövek lefektetése, összeszerelése és bekötése  
 • szennyvízcsövek beépítése a fürdőszoba vagy a WC falába 
 • külső rendszer telepítése, vízelvezetés földbe fektetése (családi ház esetén)  

A minősített szakemberek gyorsan és pontosan kiszámolják a költségvetést és elvégzik a szennyvízcsatorna bekötést, amihez korszerű technológiát és profi szerszámokat használnak. A Qjob.hu szakemberkereső szakértői garanciát adnak Önnek az elvégzett munkákra. A mesterek magas minőségi színvonalon és olcsón elvégzik a csatorna szerelést – a négyzetméterárak megegyeznek a Budapesti átlagárakkal.

Csatornázás árak

Vízelvezetés és lefolyó

8.000 Ft/m

Családi ház egész csatornarendszer ára

1.700.000 Ft/db

Szennyvíz bekötés engedély 

8.800 Ft/db

Munkaárok készítése átlagosan

100.000 Ft

Cső fektetése és bekötése

295.000 Ft

Mennyibe kerül a szennyvízcsatorna bekötése? 

A profi vízvezetékszerelők az Ön számára kedvező feltételekkel dolgoznak. A szakemberek kiszámítják az egyedi tervezésű házak és a szabvány lakások szennyvízcsatorna bekötési költségét. A munka hozzátevőleges árát a szakemberek árlistájában találja. Az árak több tényezőtől függnek: 

 • a rendszer típusa (külső vagy belső)  
 • csőkopás   
 • a vezetékek hossza (méter)  
 • az új csövek ára  

A szakember kiválasztásakor ne csak az árakra, hanem a nyújtott szolgáltatások minőségére is figyeljen. Ehhez olvassa el a korábbi megrendelők értékeléseit a szakemberek Qjob profiljaiban. A szennyvízcsatorna bekötést ai 24 órájában bármikor megrendelheti. Szakképzett szakemberek gyorsan reagálnak a megrendelésre, és kiszállnak a helyszínre felmérni a munka mennyiségét és összetettségét. Megrendeléskor feltüntetheti saját költségkeretet – később azt a kiválasztott szakemberrel egyeztessen.