Lefolyócső szerelés Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Fedezd fel a Qjob-on található legjobb csatornázók széles választékát, és válassz közülük a lefolyócső szereléshez! Budapesten környékén megbízható szakembereink garantáltan megoldják a felmerülő problémát! Válogass 537 szakember közül, és kérj valós árajánlatokat, amelyek 8000-15000 Ft/alkalom áron elérhetőek. Ne vesztegesd az idődet a keresgélésre, inkább oszd meg velünk a feladatot, és mi segítünk megtalálni a megfelelő szakembert! Nálunk Ön csak a legjobb ajánlatokra számíthat, amelyeket egyenesen a szakembereinktől kap! Többé nem kell aggódnia a lefolyócső szerelése miatt, mert mi megbízható és szakértő szolgáltatást nyújtunk! Ne habozz, válassz minket, és élvezd a minőségi szolgáltatást!

76 szakember, aki elvégzi a lefolyócső szerelését most online

Jenő

Jenő

erdekel.

Péter

Péter

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

8000 - 15000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a lefolyócső szerelését Budapesten!

Nem kell problémától szenvednie. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és elintézzük Önnek. Víz-gáz fűtés-szerelés kedvező áron.Számlaképesen.

 • Lefolyócső szerelés

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyorsaságot, örülök, hogy egy a szakmájában profi vállalkozót találtam.

Ignác
2 éve

Szakembereink a lehető legjobb megoldást kínálják Önnek. Budapest vonzáskörzetében is...

 • Lefolyócső szerelés

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Pontos megjelenés, szakszerűség, tiszta munkavégzés. Csak ajánlani tudom!!!

Zoltán
2 éve

Keressen A Seekweben. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Egyszerű használat. Gyors és megbízható. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés.

 • Lefolyócső szerelés

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ez egy f.s. senkinek nem ajánlom. Szakmai tudás 0. Határidők betartása smafu. Panaszkezelésnek értelme nincs. Tájékoztatás 0. E-mailre telefonra nem válaszolnak. A beígért munkát nem nem végzik el!! Majd módosítok a leíráson ha hajlandóak végre befejezni, de jelenleg 3 hete várok, és torkig vagyok. 1 csillagot se adnék, de akkor nem tudom megírni a véleményem. Botrány, egy ilyen cégnek nincs helye a piacon!!

A hét mindennapján, hétvégén és ünnepnapokon is. Éjjel-nappal. S.O.S. azonnali kiszállás.

 • Lefolyócső szerelés

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Rugalmas nagyon megbizható és teljesen profi a szakmájában.

Jakab
2 éve

woma és gépi csőgörényes duguláselhárítás mosogató wc kád zuhany lefolyó eresz csatorna. Ha eldugult hívjon 1 óra és ott vagyunk. 0-24 gyors kiszállás. dugukáselhárítás. Budapest. Szolgáltatások: Budapest, WOMA, duguláselhárítás.

 • Lefolyócső szerelés

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, korrekt, szakszerű

Balázs
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Pontos Érkezés, Kiemelkedő Szakértelem. Precíz, Gondos Szerelés! Gyors, Pontos Érkezés!

 • Lefolyócső szerelés

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Vízórát cseréltettem velük. Belátható időn belül adtak időpontot. Ott voltak, amikorra ígérték. Az előző szélhámos idiótával (B. Attila) ellentétben, aki el is szarta mindkét mellékvízmérőt, kellő odafigyeléssel beszerelték. Elfogadható áron dolgoznak. Az adatokat a kolléga egyből továbbította online a Fővárosi Vízművek Zrt. felé.

Viktor
2 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi szakembertől, aki elvégzi a lefolyócső szerelését?

Kérj szakembert most! Szabadulj meg a lefolyócső problémáktól percek alatt az ellenőrzött, helyi szakembereink segítségével. Ajánlatkérésed INGYEN és kötelezettségmentes. Cselekedj most!

Egy szakember, aki elvégzi a lefolyócső szerelését, lefolyócső szerelés közben Budapesten

Lefolyócső szerelés

Ha úgy döntött, hogy kicseréli a lefolyócsövet, akkor érdemes a Qjob szakemberek szolgáltatását igénybe vennie - itt olcsó árakra számíthat. Az oldalon regisztrált Budvízvezeték-szerelők, csatornázók profi lefolyócső szereléssel foglalkoznak Budapesten és annak a vonzáskörzetében. tt gyorsan megtalálja a közelben dolgozó tapasztalt szakembereket, akik bármikor készek nekiállni a munkának.

Csővezeték előkészítése  

A hideg- és melegvízvezetékek szerelése meglehetősen munkaigényes folyamat, amelyet csak szakképzett szakember végezhet. A polipropilén cső helytelen beépítése tömítetlenséghez és szivárgáshoz vezethet. Ennek megelőzése céljából forduljon oldalunk Budapesti vízszerelőihez. Képzet szakemberek elfogadható áron elvégeznek bármely bonyolultságú vízvezeték-szerelési munkát családi házban vagy lakásban. A portálunkon található szakemberek a következő sorrendben végzik el a csőszerelést:

 • munka felmérés és költségvetés készítés céljából kimennek a helyszínre 
 • bejelölik és levágják megfelelő átmérőjű polipropilén csöveket
 • a csövek lefektetése előtt előkészítenek a csöveket (megtisztítják a cső szakaszokat és a kívánt alakra formázzák) 
 • elvégzik a csőfektetést, összeszerelést  
 • végül elvégzik a WC-ben és a fürdőszobában a szaniterek bekötését  

Nézze át a szakemberek árlistáját az ajánlatok közötti navigáláshoz. A képzett szakemberek gyorsan és hatékonyan, megfizethető áron elvégzik az lefolyócső szerelést. 

Csőszerelés árak

Régi csőrendszer elbontása

1.000 Ft/fm

Nyomvonál vágása, vesése a csővezetékre

400 Ft/fm

Falon kívüli csővezeték kiépítése

800 Ft/fm

Csőcsere átlagosan

4.000 Ft/db

Vízszerelő kiszállása

5.000 Ft

Mennyibe kerül a csőszerelési munka?  

A képzett szerelők árlistáin megtalálja a Budapesti szerelési átlagárakat. A tapasztalt vízvezeték-szerelők bármilyen, az Ön számára kedvező időpontban kimennek a helyszínre a munka felmérés és a megállapodás elkészítése céljából. A lefolyócső szerelés ára több tényezőtől függ: 

 • a munka területe és rendeltetése  
 • a folyóméter anyagköltsége  
 • a cső átmérője  
 • a szerelési munka bonyolultsága és sürgőssége

Rendeljen csőszerelést az Qjob.hu szakemberkereső oldalon – és a csőszerelés ára a szakember árlista alapján kerül kiszámításra. A Budapesti magán szerelők ára alacsonyabbak, mint más, csővezeték szereléssel foglalkozó cégeknél. A képzett szakemberek garanciát vállalnak az elvégzett munkára.

Ha minőségi lefolyócső szerelés szeretne rendelni, akkor rendeljen meg azt ezen az oldalon. A szerelés költségeit előzetesen kiszámítjáki, és az a munka befejezéséig változatlan marad.