Csatorna szerelés Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízhálózat kiépítésre van szükséged? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on a legjobb szakemberek várják feladatod! Válassz 537 közül Budapesten és környékén, 1200-2300 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján dönthetsz. Nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a feladatot és mi keresünk neked szakembert, aki azonnal elérhető és DÍJMENTESEN ad árajánlatot! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a véleményeket és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és garantáltan elégedett leszel a szolgáltatásunkkal!

80 szakember, aki végzi a csatorna szerelést most online

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

1200 - 2300 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csatorna szerelést Budapesten!

Azzonali kiszállás 0-24ben. Hívjon minket bizalommal.

 • Csatorna szerelés

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Inkorekt KFT. vizora csere volt ,elzaro cserevel. silány minosegu elzarojukkal 100 000-folotti kart okoztak amit elismertek de nem teritettek meg.senkinek nem ajanlom!

Zsolt
2 éve

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Precíz munkavégzés alkoholmentesen! Teljeskörű vízszerelés szakszerűen, több vétizednyi szakmai tapasztalattal.

 • Csatorna szerelés

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Vasárnap, sürgős hiba miatt jött ki. Korrekt, fix áron. Igaz nem volt olcsó, de vasárnap délben szakembert elérni, így megérte.

Márton
2 éve

Vállalunk vízszerelést, fűtésszerelést, duguláselhárítást Budapesten és vonzáskörzetében. Ha megbízható, munkájára igényes és korrekt szerelőt keres. Hívjon bizalommal!

 • Csatorna szerelés

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Pontos érkezés, tiszta munka, korrekt ár. Legközelebb is igénybe vesszük a szakszerű szolgáltatást. Köszönettel

Alajos
2 éve

Budapest és vonzáskörzete várjuk hívását. Profi szakemberek profi felszereléssel azonnal. Duguláselhárítás 0-24 mert a wc-t hajnal 3-kor is le kell valahogy húzni, nincs mese.

 • Csatorna szerelés

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható jó szakemberek

Szilárd
2 éve

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. WC, fürdő, konyha. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával. Ingyenes kiszállás.

 • Csatorna szerelés

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Maximális 5 csillag. Néhány órán belül meg is érkezett, ahogyan ígérte. Profi módon végezte el a munkát. Nálunk a konyhában volt a dugulás, nem csinált koszt, nem kellett utána takarítani, még a mosogatót is kitörölte a saját felszerelésével. Külön köszönet érte, hogy felhívta a figyelmet, ha van lakásbiztosításunk a biztosító kifizeti. Nekem nem jutott volna eszembe. Perceken belül az e-mail fiókomban volt az e-számla. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!

Vízvezeték-szerelő Budapest városában

 • Csatorna szerelés

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Időben megjelent a helyszínen, professzionális munkát végzett, nem rohant, inkább ellenőrzött többször mindent, ellátott jó tanácsokkal és összetakarítva hagyta el a helyszínt. Köszönet érte.

Flórián
2 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki csatornaszerelést végez?

Rendelj most szakembert gyors csatorna szereléshez! Az ellenőrzött, helyi szakemberek percek alatt érkeznek árajánlattal. Ráadásul INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a csatorna szerelést, csatorna szerelés közben Budapesten