Csatorna szerelés Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízhálózat kiépítésre van szükséged? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on a legjobb szakemberek várják feladatod! Válassz 537 közül Budapesten és környékén, 1200-2300 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján dönthetsz. Nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a feladatot és mi keresünk neked szakembert, aki azonnal elérhető és DÍJMENTESEN ad árajánlatot! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a véleményeket és további információkat is kérhetsz. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és garantáltan elégedett leszel a szolgáltatásunkkal!

80 szakember, aki végzi a csatorna szerelést most online

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

László

László

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

1200 - 2300 Ft/fm

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a csatorna szerelést Budapesten!

Azzonali kiszállás 0-24ben. Hívjon minket bizalommal.

 • Csatorna szerelés

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Inkorekt KFT. vizora csere volt ,elzaro cserevel. silány minosegu elzarojukkal 100 000-folotti kart okoztak amit elismertek de nem teritettek meg.senkinek nem ajanlom!

Zsolt
egy éve

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Precíz munkavégzés alkoholmentesen! Teljeskörű vízszerelés szakszerűen, több vétizednyi szakmai tapasztalattal.

 • Csatorna szerelés

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Vasárnap, sürgős hiba miatt jött ki. Korrekt, fix áron. Igaz nem volt olcsó, de vasárnap délben szakembert elérni, így megérte.

Márton
egy éve

Vállalunk vízszerelést, fűtésszerelést, duguláselhárítást Budapesten és vonzáskörzetében. Ha megbízható, munkájára igényes és korrekt szerelőt keres. Hívjon bizalommal!

 • Csatorna szerelés

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Pontos érkezés, tiszta munka, korrekt ár. Legközelebb is igénybe vesszük a szakszerű szolgáltatást. Köszönettel

Alajos
egy éve

Budapest és vonzáskörzete várjuk hívását. Profi szakemberek profi felszereléssel azonnal. Duguláselhárítás 0-24 mert a wc-t hajnal 3-kor is le kell valahogy húzni, nincs mese.

 • Csatorna szerelés

  6100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Megbízható jó szakemberek

Szilárd
egy éve

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. WC, fürdő, konyha. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával. Ingyenes kiszállás.

 • Csatorna szerelés

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Maximális 5 csillag. Néhány órán belül meg is érkezett, ahogyan ígérte. Profi módon végezte el a munkát. Nálunk a konyhában volt a dugulás, nem csinált koszt, nem kellett utána takarítani, még a mosogatót is kitörölte a saját felszerelésével. Külön köszönet érte, hogy felhívta a figyelmet, ha van lakásbiztosításunk a biztosító kifizeti. Nekem nem jutott volna eszembe. Perceken belül az e-mail fiókomban volt az e-számla. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!

Sebestyén
egy éve

Vízvezeték-szerelő Budapest városában

 • Csatorna szerelés

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Időben megjelent a helyszínen, professzionális munkát végzett, nem rohant, inkább ellenőrzött többször mindent, ellátott jó tanácsokkal és összetakarítva hagyta el a helyszínt. Köszönet érte.

Flórián
egy éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki csatornaszerelést végez?

Rendelj most szakembert gyors csatorna szereléshez! Az ellenőrzött, helyi szakemberek percek alatt érkeznek árajánlattal. Ráadásul INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a csatorna szerelést, csatorna szerelés közben Budapesten