Szennyvízcsatorna tisztítás Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvízcsatorna tisztítás Budapesten – csak a Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Hirdesd meg a feladatot és válogass közülünk, hogy ingyenes árajánlatokat kapj! Válassz 498 szakember közül, akik kiváló szennyvízhálózat kiépítők és korrekt árakkal dolgoznak (16 000-30 000 Ft/alkalom)! Értékeld a legjobb specialistákat, akik Budapesten dolgoznak. Nem tudod, hogyan találd meg a megfelelő szakembert a Qjob-on? Oszd meg velünk a feladatot, és a Budapesten elérhető szakembereink árajánlattal fognak felkeresni, hogy azonnal megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megnézheted a visszajelzéseket és további információkat kérhetsz – mindezt teljesen ingyen!

79 szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna tisztítását most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Dániel

Dániel

Ma is elvallalom.

Dávid

Dávid

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

16000 - 30000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a szennyvízcsatorna tisztítását Budapesten!

30 5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül, Német Profi Gépekkel. Kamerás Ellenőrzés HD! +Mosó (250 bar), Gyors Kiszállás Garanciával! ÁFA Nélküli Kedvező Árak! Hívja A Legjobbat! Azonnali Kiszállás. Korrekt Árak. Profi minőség. Garantált munkavégzés.

 • Szennyvízcsatorna tisztítás

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nem ajánlom senkinek!!!! Aki teheti kerülje el őket mert inkorrekt, módortalan, hazug, társaság.

Levente
2 éve

Csőtörés, csőrepedés, szerelése és javítása. Vízszivárgás megszüntetése. 30 Év Tapasztalat. Minőségi anyagok, teljeskörű garancia. Tiszta munka, bontással és...

 • Szennyvízcsatorna tisztítás

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan,szakszerűen megoldották a problémát és nem utolsó sorban tisztaságot hagytak maguk után.CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK.KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER A GYORS ÉS SZAKSZERŰ MEGOLDÁST!!!

Ágoston
2 éve

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnep napokon is. Díjmentes kiszállással. Garanciális munkavégzés. 0-24 Ügyelet. S.O.S Azonnali Kiszállás.

 • Szennyvízcsatorna tisztítás

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagy tapasztalattal rendelkező cég, kiváló szerelő csapattal.

Benedek
2 éve

Csőtörés, vízszerelés, vízvezeték szerelés éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnap is. Duguláselhárítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnap is.Földmunkával is!

 • Szennyvízcsatorna tisztítás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mobiltelefonos megkeresésemre gyorsan reagált, a megbeszélt időpontban érkezett, alapos és tiszta munkát végzett. Próbált segíteni egy kivitelezési hibában is. Csak ajánlani tudom. Számlát és garanciát is kaptam. Köszönet érte!

Márton
2 éve

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád.

 • Szennyvízcsatorna tisztítás

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt volt és nagyon pontosan érkezett. Nem beszélt mellé, javasolta, hogy kerüljem el a dugulást. Több ilyen szakembert.

Pál
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk.

 • Szennyvízcsatorna tisztítás

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A munkája eredménye (fagycsap) egy ingatag tákolmány. A (foghegyröl odavetett) használati utasitás közben még müködött, de a távozása után darabjaira hullott szét. Segitség helyett arrogánsan kioktatott, hogy a szétesést szakszerütlen használat okozta. A gyatra munkáért és a (használt!) alkatrészekért aránytalanul magas árat (80.000 Forint) kért. Gyanitom, .hogy a magával hozott munkást ist becsapta, mert nem akarta, hogy a jelenlétében beszéljünk az árról.

Ferenc
2 éve

Hogyan kapj ajánlatokat a helyi szakembertől, aki végzi a szennyvízcsatorna tisztítását?

Rendelj most szakembert a szennyvízcsatorna tisztítására percek alatt, és élvezd a helyi szakemberek árajánlatait, teljesen INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki végzi a szennyvízcsatorna tisztítását, szennyvízcsatorna tisztítás közben Budapesten