Szennyvíz bekötés Budapest területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szennyvíz bekötés: Fedezd fel a Qjob szolgáltatásait, és találd meg a legjobb szennyvízhálózat kiépítőket! Böngészd át a 538 szakember közötti választékot, és kérj valós árajánlatokat 64000-120000 Ft/alkalom áron. Válassz Budapesten a legjobb szakembereink közül, akik garantáltan profi munkával végzik el a feladatot! Nincs ötleted, hogyan találj megfelelő szakembert a szennyvíz bekötéshez? Ne aggódj, mi segítünk! Oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a rendelkezésre álló szakembereket árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, és elolvashatod más ügyfelek véleményét is. Mindemellett a szolgáltatásunk teljesen DÍJMENTES! Ne habozz tovább, bízd a szennyvíz bekötés feladatát a Qjob-ra, és élvezd a profi szolgáltatásunk előnyeit!

82 szakember, aki végzi a szennyvíz bekötést most online

Gábor

Gábor

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Zoltán.

Zoltán.

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

64000 - 120000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a szennyvíz bekötést Budapesten!

Csőtörés, karbantartás, felújítás, csere: legyen szó bármiről, mi akár azonnal indulunk. Csőhálózatok cseréje és javítása; csapok, WC-k, mosdókagylók szakszerű beszerelése 0-24. Vízszerelés 0-24. Akár azonnali kiszállás. Konvektorok, radiátorok.

 • Szennyvíz bekötés

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrektek, reggel 10-kor hívtam őket 13 órára kint voltak. Macerásabb dolgot kellett csinálniuk, de nem kértek felárat.

Lajos
2 éve

Vízszerelő éjjel nappal. Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás...

 • Szennyvíz bekötés

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ismeretlenül is rövid határidőre vállalta, pontosan érkezett, jól és ügyesen oldotta meg a problémát! A várt szolgáltatást nyújtotta, elfogadható fix áron! Számlát magától adott. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Benjámin
2 éve

Szakembereink a lehető legjobb megoldást kínálják Önnek. Budapest vonzáskörzetében is vállalunk megbízást.

 • Szennyvíz bekötés

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors megbízható pontos szakember tanácsokat is ad a mosogató karbantartásához mindenkinek ajánlom

Teofil
2 éve

30 5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül, Német Profi Gépekkel. Kamerás Ellenőrzés HD! +Mosó (250 bar), Gyors Kiszállás Garanciával! ÁFA Nélküli Kedvező Árak! Hívja A Legjobbat! Azonnali Kiszállás. Korrekt Árak. Profi minőség. Garantált munkavégzés.

 • Szennyvíz bekötés

  4500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nem ajánlom senkinek!!!! Aki teheti kerülje el őket mert inkorrekt, módortalan, hazug, társaság.

Levente
2 éve

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk.

 • Szennyvíz bekötés

  3600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időpontban pontosan érkeztek, nem jöttek a kifogással, hogy kicsi a hely a szereléshez (vízóra cseréhez). Korrektül és precízen elvégzett munka. Mindenkinek bátran ajánlom őket. Köszönöm!

Tivadar
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Szivárgás megszüntetés. Csap és szaniter csere. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés, Duguláselhárítás.

 • Szennyvíz bekötés

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sajnálom,hogy nem fejezték be rendesen a munkájukat, olyan nagy ígéretekkel indítottak,összecsapták a munkájukat , elrontották azt is ami jó volt, nincs áram a fürdőszobánkban!

Árpád
2 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki végzi a szennyvíz bekötését?

Kérj szakértőt a szennyvíz bekötéshez és percek alatt kapj helyi, ellenőrzött árajánlatokat! Teljesen INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints már most a rendelésre!

Egy szakember, aki végzi a szennyvíz bekötést, szennyvíz bekötés közben Budapesten