Wc lefolyó kiépítése Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

WC lefolyó kiépítése? Nincs probléma! Válaszd a Qjob-ot és bérelj fel a legjobb vízvezeték-szerelőket Budapesten! Válogass 507 szakember közül, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel várnak rád. Az árak 16 000-30 000 Ft/alkalom között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú lefolyót szeretnél. A Qjob-on egyszerűen és gyorsan találhatsz szakembert, akik azonnal megkeresnek árajánlatokkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megnézheted a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Az egész folyamat DÍJMENTES, így kockázat nélkül próbálhatod ki a Qjob szolgáltatásait!

82 szakember, aki végzi a wc lefolyójának kiépítését most online

István

István

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

A környeken vagyok.

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

16000 - 30000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a wc lefolyójának kiépítését Budapesten!

Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Kérjen tanácsot és szakszerű javítást szakembereinktől, akik egyúttal ajánlatot is adnak. Kültéri, beltéri munka. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is.

 • Wc lefolyó kiépítése

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors volt a kiszállás, profi munkát végzett. Maga után rendet, tisztaságot hagyott. Csak ajánlani tudom!

Tibor
2 éve

Csaptelek, mosdók cseréje, fürdőszobák felújítása. Bízza vízvezeték szerelőre! Szakmai felkészültség. Precizitás. Megbízható munkavégzés.

 • Wc lefolyó kiépítése

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, precíz, megcsinálta amit másik gázosnak nem sikerült. Köszönöm!

Dénes
2 éve

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. WC, fürdő, konyha. Ingyenes kiszállás. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával.

 • Wc lefolyó kiépítése

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Drágán dolgoznak, az elhibázott munkát többszöri hívásra sem akarták garanciálisan megjavítani.

Rezső
2 éve

Vízvezeték szerelés, csőrepedés és duguláselhárítás rejtett költségek nélkül, hétvégén is! Vízszerelés, javítás kiszállási díj nélkül, profin. Azonnali bemérés, feltárás, elhárítás! Tapasztalt szakemberek. Kedves ügyfélszolgálat. Éjjel-nappal, hétvégén is.

 • Wc lefolyó kiépítése

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan érkezett, kellő információt nyújtott, garanciát többet adott, mint máshol, precízen végezte el és hárította a dugulást.

Szilárd
2 éve

Duguláselhárítás Vác – Nem hisz majd a szemének a top 10 találat láttán! Egyszerű használat. Gyors és megbízható. Könnyű információszerzés. Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Fedezzen fel minket most!

 • Wc lefolyó kiépítése

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon elegedett vagyok veluk, mar tobb kivitelezesi munkaval is megbiztam oket, mindig precizek, pontosak es megbizhatoak. Csak ajanlani tudom oket!

Jenő
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A...

 • Wc lefolyó kiépítése

  4700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Bár azzal hirdeti magát, hogy nincs kiszállási díja, ez sem igaz. Kijöttek, megnézték mi lehet a hiba, arra tippeltek, hogy a szivattyú romlott el. (de valószínűleg ki nem próbálták). Majd közölték, hogy ez ez elektronikai probléma, nem tudják megcsinálni. És elkértek 7000 Ft- ot. Másik csapatot kellett hívnom, akik megállapították, hogy a szivattyúnak semmi baja. Senkinek nem ajánlom Harcsa Sándort és csapatát.

Miklós
2 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki WC lefolyó kiépítését végzi?

Rendelj helyi WC-szakembert rögtön! Kattints most, és percek alatt kapod az árajánlatokat INGYEN és kötelezettségmentesen. Megbízható, ellenőrzött szakemberek garantáltan elvégzik a lefolyó kiépítését. Üsd be az ajtót és cselekedj most!

Egy szakember, aki végzi a wc lefolyójának kiépítését, wc lefolyó kiépítése közben Budapesten