Vízszűrő beépítése Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Vízszűrő beépítése: Válassz 529 vízszerelő közül, 15200-28500 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Bérelj fel a legjobb szakembereket a vízszűrő beépítéséhez Budapesten! Könnyedén találhatsz szakembert a Qjob-on, hogy a vízszűrő beépítése gördülékenyen menjen. Az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek a feladatban. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és még további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. Az árak 15200-28500 Ft/db között változhatnak, attól függően, hogy milyen típusú vízszűrőt szeretnél beépíteni. Ne habozz, bérelj fel egy szakembert most, és élvezd a tiszta vizet otthonodban! Minden szolgáltatásunk DÍJMENTES!

75 szakember a vízszűrő beépítéséhez most online

István

István

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Tivadar

Tivadar

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

17000 - 32000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek a vízszűrő beépítéséhez Budapesten!

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Precíz munkavégzés alkoholmentesen! Teljeskörű vízszerelés szakszerűen, több vétizednyi szakmai tapasztalattal.

 • Vízszűrő beépítése

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Vasárnap, sürgős hiba miatt jött ki. Korrekt, fix áron. Igaz nem volt olcsó, de vasárnap délben szakembert elérni, így megérte.

Márton
2 éve

csőtörése van? vagy csak csaptelepet cserélne? esetleg a wc okoz problémát?

 • Vízszűrő beépítése

  4900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Precíz, tiszta munkát végzett. Legközelebb is őt hívjuk ha dugulás van.

György
2 éve

Szakembereink a lehető legjobb megoldást kínálják Önnek. Budapest vonzáskörzetében is vállalunk megbízást.

 • Vízszűrő beépítése

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors megbízható pontos szakember tanácsokat is ad a mosogató karbantartásához mindenkinek ajánlom

Teofil
2 éve

SOS duguláselhárítás hétvégén is. 30 éves tapasztalat. Bontás nélkül garanciával. Víz-gáz fűtés szerelés hétvégén és ünnepnapokon is!

 • Vízszűrő beépítése

  4500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Régen találkoztam ilyen korrekt és igényes szakemberrel. Pontos, szakszerű, segítőkész. Csak ajánlani tudom.

Mór
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat.

 • Vízszűrő beépítése

  4100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon korrekt!

Kelemen
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Non-Stop, Professzionális Gépekkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Tiszta Munkavégzés!

 • Vízszűrő beépítése

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, segítőkész munkafelvétel, gyorsan, pontosan jöttek. Vízművekkel az adminisztrációt intézik. Az előzetes tájékoztatásból lemaradt a falon belül elhelyezett vízóra plusz 2 tömítés (?) alkatrész (?) ára. Majdnem nálunk "felejtették" a veszélyes hulladéknak minősülő régi vízórát, erre külön rá kellett kérdezni, hogy mi a terv vele. És ügyesen sikerült elsunnyogni, hogy a régi vízórára tökéletesen illeszkedő takaró profilt bizony egy kis ügyeskedéssel odamókolt műanyag hulladékdarabka tartja a helyén, rosszul. A vízóra végülis ki van cserélve, nem sokkal drágább mint amiről szó volt, a régit nem nekem kellett elvinni a hulladékudvarba, hanem valószínűleg szabálytalanul máshol landolt, és biztosan találok majd, kis utána járással az új órára remekül illeszkedő takaró profilt.

Dávid
2 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi szakembertől a vízszűrő beépítéséhez?

Térj jobb vízminőséghez ma! Rendeld meg a vízszűrő beépítését és élvezd azonnali eredményeit. Kattints most, hogy kérj ajánlatokat ellenőrzött, helyi szakembereinktől! INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szakember a vízszűrő beépítéséhez, vízszűrő beépítése közben Budapesten

Vízszűrő beépítése 

A Qjob szakemberkereső oldalon egyéni vállalkozó vízszerelők és cégek egyarámt ajánlanak profi vízvezeték-szerelési szolgáltatásait. A vízszűrő telepítésének hozzávetőleges költségeit Budapesten az oldalán található árlistában találja. A szakemberek az Ön számára megfelelő időpontban bármilyen jellegű vízszerelési feladatokat elvégeznek. Ide tartozik a szűrő le- és beépítése egy családi házban, lakásban, vagy a nyaralóban. A szakember kiérkezésének idejét Ön határozza meg. Szakembereink külföldi és hazai gyártók hosszú élettartamú szűrőit ajánlják.

Mennyibe kerül a vízszűrő beépítése?  

Az oldalon regisztrált vízszerelők kedvező áron beépítik a víztisztító szűrőket. A végleges ár, amit a szakember határozza meg az alábbiaktól függ:  

 • a szűrő gyártója és típusa  
 • bekötési módszer 
 • a szerelés bonyolultsága
 • a munka bonyolultsága  
 • a szűrő ára  
 • kiegészítő szolgáltatások szükségessége (a kút kulcsrakész előkészítése és a szűrő bekötése, tartály csere, szűrőcsere, megfelelő szűrő kiválasztása) 

Profi vízszerelőink bármilyen típusú szűrőt ki tudnak cserélni. Az alábbiak beépítését ajánlják: 

 • fordított ozmózis szűrő kemény vízhez
 • szűrők forró és hideg víz finom tisztításához 
 • szűrők a rugalmas csatlakozáshoz  
 • helyhez kötött szűrők 
 • külső szűrők  

Az oldalon található űrlap kitöltésével saját árat adhat meg. Az árképzés Budapesti átlag árakon alapul. Ha gyors, olcsó és minőségi vízszűrő beépítésre van szüksége, akkor forduljon hozzánk!

Vízszűrő szerelés árak

Víztisztító beszerelése

15.990 Ft/db

Karbantartás, szűrőcsere

10.500 Ft/db

5 lépcsős víztisztító rendszer 

40.000 Ft/db

6 lépcsős víztisztító rendszer 

90.000 Ft/db

9 lépcsős víztisztító rendszer 

120.000 Ft/db

Kompakt vízszűrő

170.000 Ft/db

Átfolyós rendszerű víztisztító

200.000 Ft

A Qjob.hu-n megrendelt vízszerelés előnyei  

Az oldalunk szakemberei hétköznap és ünnepnapon egyaránt elvégzik a vízszűrő szakszerű beépítését. A gyártó ajánlásának figyelembevételével olcsón kicserélik vagy beépítik új víztisztító rendszert. A munka időtartama a feladat bonyolultságától és a vízszűrő típusától függ.

Oldal segítségével gyorsan talál olyan szakembert, aki gyorsan és szakszerűen beépíti egy új vízszűrőt. A megrendeléshez töltse ki az oldalon található űrlapot, vagy használja az alkalmazásunkat. Nálunk megrendelt vízszűrő beépítés előnyei: 

 • magasan képzett szakértők Budapest bármely kerületében tudnak szűrőt cserélni  
 • az Ön által meghatározott időpontban elvégzik a vízszűrő minőségi beépítését (fontos, hogy a költségek tisztázása az első lépés legyen)
 • a mesterek valamennyi vízszűrő modell beépítését vállalják, szükség esetén segítenek a megfelelő vízszűrő kiválasztásában  

A vízszűrő beépítésének költsége Budapesten kedvező és minőségi.