Víztisztító szűrőcsere Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Víztisztító szűrőcsere? Ne keresgélj tovább! A Qjob-on választhatsz 540 vízvezeték szerelő közül, 12000-22500 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a víztisztító szűrőcsere! A szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Az árak 12000 és 22500 Ft között változnak, attól függően, hogy milyen típusú szűrőt választasz. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és élvezd a tiszta víz előnyeit!

82 szakember vagy szerviztechnikus most online

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Gábor

Gábor

Ma is elvallalom.

Róbert

Róbert

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

13400 - 25200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek vagy szerviztechnikusok Budapesten!

Megbízható és képzett vízvezeték-szerelőink segítenek Önnek. További információk. Duguláselhárítás Fix áron Budapesten Azonnal – vízvezeték-szerelés kedvező áron.

 • Víztisztító szűrőcsere

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Köszönjük a precíz munkát

Nándor
3 éve

Bármilyen vízszerelési problémával elboldugulunk Budapesten és környékén 0-24 műszakban. Budapesti székhelyü vízvezeték szerelő gyorsszolgálat 0-24 azonnal tudunk indúlni. Hívjon. A jó szakember nyitja. Aggódik? Mi segítünk. Ne habozzon, hívjon. felújítás?

 • Víztisztító szűrőcsere

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Ajánlom! Pontos, korrekt jó munkát végez, számlával, normál áron.

Aurél
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna javítás. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna építés.

 • Víztisztító szűrőcsere

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Dkeszi

Károly
2 éve

Lefolyóvezetékek kamerás vizsgálata, duguláselhárítás 24 órás ügyeletben

 • Víztisztító szűrőcsere

  5100 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Számomra Harcsa úr, pozitív meglepetést okozott. A munka elvégzése tökéletes volt. De sajnos másfél hetre rá, vissza dugult a csatorna, és garanciális javítást végeztek! Nem értem a negatív véleményt, mert nálam garanciát váltak a munkára!

Gábor
2 éve

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. WC, fürdő, konyha. Ingyenes kiszállás. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával.

 • Víztisztító szűrőcsere

  5600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Drágán dolgoznak, az elhibázott munkát többszöri hívásra sem akarták garanciálisan megjavítani.

Rezső
2 éve

Viz-gáz-központifűtés szerelés. Kazánok és radiátorok cseréje! Kamerás csatornavizsgálat. Teljeskörű lakás és fürdőfelújítás.

 • Víztisztító szűrőcsere

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Már egy hete semmilyen szerrel nem sikerült kidugaszolni a konyhai lefolyónkat, de Zoltán pár perc alatt a készülékével megoldotta. Nagyon korrektül állt hozzá, azonnal jött, és amit mondott a telefonban, azt az összeget kellett kifizetni számára. Ráadásul, jó pár ezressel olcsóbban vállalta, mint a többség, akik hirdetik magukat!!! A kádunknál sem működött a lefolyó mechanikája, de Zoltán azt is vállalta, hogy megcsinálja és most már az is szuperül funkcionál. Csak ajánlani tudom, korrekt, rendes, jó szakember, állja a szavát és lelkiismeretes. Nehéz manapság hasonló jó szakembereket találni, és örülök, hogy Zoltánt megismerhettem. Biztos, hogy hozzá fordulok legközelebb is, bármi hasonló problémám adódik.

Gábor
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakemberektől vagy szerviztechnikusoktól?

Kérj szakértői segítséget bármilyen problémára! Rendeld meg most a szerviztechnikus szolgáltatásunkat és egy pillanat alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Ne habozz, próbáld ki INGYEN és kötelezettségmentesen!

Egy szakember vagy szerviztechnikus, víztisztító szűrőcsere közben Budapesten