Ökonet víztisztító beszerelése Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Ökonet víztisztító beszerelése: Válasszon 522 vízvezeték szerelőnk közül! Korrekt árak: 12 000-22 500 Ft/db. Találja meg a legjobb szakembereket Budapesten! Nem tudja, hogyan kezdjen neki a szakemberkeresésnek a Qjob-on? Ossza meg velünk a feladatot, és az elérhető budapesti szakembereink azonnal ajánlatot küldenek Önnek, hogy azonnal megoldják a feladatot! Mielőtt döntene, összehasonlíthatja a szakemberek profilját, tanulmányozhatja a visszajelzéseket és további információkat is kérhet! Az összes szolgáltatásunkat DÍJMENTESEN biztosítjuk! Az Ökonet víztisztító beszerelése mindig nagyobb odafigyelést igényel, de ne aggódjon, mi segítünk megtalálni a legmegfelelőbb szakembert! Az árak a beszerelés nehézségétől függnek, de garantáljuk, hogy mindig a legjobb áron kínáljuk szolgáltatásainkat. Ne habozzon, keressen minket még ma, és élvezze a tiszta és biztonságos ivóvizet otthonában!

75 szakember, aki végzi a víztisztító beszerelését most online

József

József

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

13400 - 25200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a víztisztító beszerelését Budapesten!

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés. Kamerás csővizsgálat. Szennyvízcsatorna javítás.

 • Ökonet víztisztító beszerelése

  5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon gyors,precíz

Aladár
2 éve

Felújítaná fürdőszobáját? Kicserélné mosdóját? -bízza profi vízvezeték szerelőre. Megbízható munkavégzés. Precizitás. Szakmai felkészültség. Szolgáltatások: Fürdőszoba felújítás, Mosdók, mosogatók cseréje, WC-k és tartályok cseréje, Fürdőkádak cseréje.

 • Ökonet víztisztító beszerelése

  3600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Profik a srácok!

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. WC, fürdő, konyha. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával. Ingyenes kiszállás.

 • Ökonet víztisztító beszerelése

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Maximális 5 csillag. Néhány órán belül meg is érkezett, ahogyan ígérte. Profi módon végezte el a munkát. Nálunk a konyhában volt a dugulás, nem csinált koszt, nem kellett utána takarítani, még a mosogatót is kitörölte a saját felszerelésével. Külön köszönet érte, hogy felhívta a figyelmet, ha van lakásbiztosításunk a biztosító kifizeti. Nekem nem jutott volna eszembe. Perceken belül az e-mail fiókomban volt az e-számla. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!

Viz-gáz-központifűtés szerelés. Kazánok és radiátorok cseréje! Kamerás csatornavizsgálat. Teljeskörű lakás és fürdőfelújítás.

 • Ökonet víztisztító beszerelése

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Már egy hete semmilyen szerrel nem sikerült kidugaszolni a konyhai lefolyónkat, de Zoltán pár perc alatt a készülékével megoldotta. Nagyon korrektül állt hozzá, azonnal jött, és amit mondott a telefonban, azt az összeget kellett kifizetni számára. Ráadásul, jó pár ezressel olcsóbban vállalta, mint a többség, akik hirdetik magukat!!! A kádunknál sem működött a lefolyó mechanikája, de Zoltán azt is vállalta, hogy megcsinálja és most már az is szuperül funkcionál. Csak ajánlani tudom, korrekt, rendes, jó szakember, állja a szavát és lelkiismeretes. Nehéz manapság hasonló jó szakembereket találni, és örülök, hogy Zoltánt megismerhettem. Biztos, hogy hozzá fordulok legközelebb is, bármi hasonló problémám adódik.

Gábor
2 éve

Csőtörés, vízszivárgás bemérése és elhárítása gyorsan, kiszállási díj nélkül éjjel-nappal!

 • Ökonet víztisztító beszerelése

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pontos, profi. Sikerült a dugulást elhárítania tökéletesen. Minden a megbeszéltek szerint történt. Csak ajánlani tudjuk Zolit!

Antal
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Pontos Érkezés, Kiemelkedő Szakértelem. Precíz, Gondos Szerelés! Gyors, Pontos Érkezés!

 • Ökonet víztisztító beszerelése

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Vízórát cseréltettem velük. Belátható időn belül adtak időpontot. Ott voltak, amikorra ígérték. Az előző szélhámos idiótával (B. Attila) ellentétben, aki el is szarta mindkét mellékvízmérőt, kellő odafigyeléssel beszerelték. Elfogadható áron dolgoznak. Az adatokat a kolléga egyből továbbította online a Fővárosi Vízművek Zrt. felé.

Viktor
3 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakembertől, aki víztisztító beszerelésével foglalkozik?

Rendelj most víztisztító beszerelés szakembert, és élvezd azonnali, ingyenes árajánlatokat a helyi, ellenőrzött professzionálisoktól. Ne habozz, kattints most!

Egy szakember, aki végzi a víztisztító beszerelését, ökonet víztisztító beszerelése közben Budapesten