Minőségi fordított ozmózis víztisztító beszerelése Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Fordított ozmózis víztisztító beszerelése? Válassz a legjobb szakembereink közül! Korrekt árak 13600-25500 Ft/db között. Rendeld meg most a szolgáltatást és élvezd a tiszta vizet! A Qjob-on megtalálod a legjobb szakembereket Budapesten és környékén. Egyszerűen ossz meg velünk a feladatot, és mi felkeressük a legmegfelelőbb szakembereket árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a profiljukat, olvashatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Ne várj tovább, rendeld meg most a fordított ozmózis víztisztító beszerelését, és élvezd a tiszta vizet otthonodban! Az árak a beszerelés nehézségétől függnek.

81 szakember most online

Gergely

Gergely

Ma is elvallalom.

István

István

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

15200 - 28500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S. azonnali kiszállás. Gyors segítség! Garanciális munkavégzés. 0-24 Ügyelet.

 • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, ügyes, tiszta és megfelelő eszközökkel felszerelt a saját szeményes duguláselhárítási tapasztalatom alapján.

Ferenc
2 éve

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával. WC, fürdő, konyha. Ingyenes kiszállás.

 • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kovács Zoltán úr rendkívüli igényességgel végzi munkáját, nagyon érti és szereti szakmáját. Pontos megjelenés, tisztaság és alaposság, korrekt árképzés, azonnali számlaadás jellemzi vállalkozását. Gépparkja az elérhető legprofibb készülékekből áll. Bátran ajánlom személyét és munkáját mindenkinek.

Marcel
2 éve

SOS víz és fűtésszerelés. Vízvezeték javítása wc tartályok csapok cseréje fűtésrendszerek javítása kialakítása.

 • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Alapos, pontos és tiszta munkavégzés, profi berendezéssel. Gyors kiszállás. Nagyon megvoltunk elégedve! Csak javasolni tudom. Nagyon korrekt vállalkozás.

Dániel
2 éve

Keressen A Seekweben. Ingyenes találatok Önnek a nap 24 órájában, a hét minden napján! Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Egyszerű használat. Gyors és megbízható. Fedezzen fel minket most! Könnyű információszerzés.

 • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Ez egy f.s. senkinek nem ajánlom. Szakmai tudás 0. Határidők betartása smafu. Panaszkezelésnek értelme nincs. Tájékoztatás 0. E-mailre telefonra nem válaszolnak. A beígért munkát nem nem végzik el!! Majd módosítok a leíráson ha hajlandóak végre befejezni, de jelenleg 3 hete várok, és torkig vagyok. 1 csillagot se adnék, de akkor nem tudom megírni a véleményem. Botrány, egy ilyen cégnek nincs helye a piacon!!

Professzionális Eszközökkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Kiemelkedő Szakértelem, Pontos Érkezés! 30 Év Az Ön Szolgálatában. Kiemelkedő Szaktudás! Az Év Minden Napján! Gyors, Pontos Érkezés! Precíz, Gondos Szerelés! Tiszta Munkavégzés!

 • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

  4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Napközbeni csúszás miatt pici késéssel, de (eddig) minden másban korrekten.

Elemér
2 éve

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is, Non-Stop, korrekt áron, minőség garancia. 30 éves szakmai tapasztalat a duguláselhárítás területén, keressen minket bátran.

 • Fordított ozmózis víztisztító beszerelése

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos és megbízható szakember, szakszerű és tiszta munka! Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget!

Eligius
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, fordított ozmózis víztisztító beszerelése közben Budapesten