Minőségi családi ház vízvezeték szerelése Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Vízvezeték-szerelés otthonodban? Nem kell tovább keresgélned, mert mi itt vagyunk, hogy segítsünk! Tapasztalt szakembereink garantálják a minőségi munkát, amely megoldja a problémáidat. Családi házak esetében a szerelés ára általában 30 000 és 100 000 forint között mozog, az ár pedig attól függ, hogy milyen méretű a ház és milyen típusú a vízvezeték. Ne habozz, hívj most minket és élvezd a garanciált elégedettséget!

74 vízvezeték-szerelő most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

9000 - 16800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízvezeték-szerelők Budapesten!

Egyre nő az igény a gyors és precíz csőhálózatok csőkötések kialakítására a szereléseknél.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom. Pontos, precíz, tiszta munka. Korrekt ár, az előre megbeszéltek szerint.

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád. Vízszerelő - vízvezeték szerelő. Lakossági, Ipari, társasházi, Közületi vízszerelés 0-24.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, alapos, és tiszta munkát végzett, csak ajánlani tudom.

Attila
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Csatornatisztítás, Kútkamerázás.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nem vállalt felelősséget az elrontott szerelesert

Andor
2 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 Év Tapasztalattal, Professzionális Eszközökkel, Korrekt Áron. Csap és szaniter csere.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt volt . Telefonon kérdezett tőlem egy két dolgot és utána mondta hogy ő sajnos nem tud segíteni és elmondta hogy mit kell tegyek a dugulás elhárításáért. Ezt kővetően elköszöntünk egymástól és sok sikert kívánt . Szóval egy rendkívül korrekt szakembernek gondolom . Ezúton is köszönöm szépen neki a segítségét.

Benjámin
2 éve

dugulás elhárítás és fűtés szerelés.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos, kedves szak(!)ember

Kázmér
2 éve

Számlánkat a biztosító elfogadja, korrekt árak, gyors munkavégzés. Bontás nélkül dolgozunk. Gyors, tiszta munkavégzés. Hétvégén, éjjel-nappal. 18 év tapasztalat. Áfa nélküliek vagyunk. Pluszköltség nélkül.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Harcsa úr múlt hét kedden jött családi házunkban a csatorna dugulását elhárítani. Ami másfél napig sikerült is, utána ugyanúgy dugulás volt. Felhívtam, hogy jöjjön ki, de közölte, hogy nem jön, biztos más a hiba. Hozzátenném, hogy úgy hirdeti magát, hogy garanciát vállal és kamerás hibakeresés is van. Na ebből egyik sem igaz. Másik szakembert kellett hívni megint 30 ezer Ft. Ők a dugulást elhárították, írásos garanciát is vállaltak. Nem volt semmi különös gond a csatornában, egyszerűen Harcsa úr nem végezte el rendesen a munkát. Így került 60 ezerbe. Telefonos megkeresésre nem reagál, illetve rám tette a telefont. Ő az akit senkinek nem ajánlok, ilyennel még soha nem találkoztam, hogy a saját munkájáért nem vállalja a felelősséget.

Flórián
2 éve

Hogyan kapj ajánlatokat a helyi Vízvezeték-szerelőtől?

Rendelj most vízvezeték-szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Ne habozz, mert mindez INGYEN és kötelezettségmentesen elérhető! Kattints most!

Egy vízvezeték-szerelő, családi ház vízvezeték szerelése közben Budapesten

Családi ház vízvezeték szerelése

Az oldalunk segítségével könnyen talál tapasztalt vízszerelőket ingyenes kiszállással Budapesten. Az oldalon regisztrált egyéni vállalkozó mesterek elvégzik bármilyen vízvezeték-szerelési munkát a profi szerszámok, berendezések és minőségi fogyóeszközök használatával. 

Magán vízszerelők bármilyen összetettségű vízszerelési munkát gyorsan, pontosan és kedvező áron végzik el. A megrendelést a nap 24 órájában, a hét minden napján, szünet nélkül fogadják. Hívjon vízvezetékszerelőt Budapest bármelyik kerületére az Ön számára megfelelő időpontban.

A vízvezeték-szerelési szolgáltatások listája 

A Qjob.hu szakemberkereső oldalon sürgős vízvezetékszerelést rendelhet Budapest bármelyik pontjára. Ha tapasztalt, profi vízvezeték-szerelőre van szüksége, akkor az oldalunk segítségével olcsón kihívhatja. Az oldalon regisztrált, jó áron dolgozó magán vízszerelők magas színvonalon elvégzik a Budapesti családi ház vízvezeték szerelését. A vízvezeték szerelő munkák listájába a következő szolgáltatások tartoznak bele: 

 • kisebb javítások és csaptelepek beépítése
 • víz- és szennyvízvezetékek szakszerű szerelése és javítása  
 • sürgős csatornatisztítás és duguláselhárítás   
 • lefolyócsövek tisztítása és cseréje
 • kisebb berendezések bekötése
 • konzultáció a vízszerelvények karbantartásától  
 • WC beépítése és bekötése
 • fürdőkád, kagyló, zuhanykabin szerelése és beépítése  
 • vízmelegítő berendezések üzembe helyezése  

A fent felsorolt szolgáltatások csak a kis részét képezik a budapesti vízszerelők által vállalt munkáknak. A szolgáltatások teljes listáját a Qjob weboldalon találja, vagy egyenesen a szakemberektől érdeklődhet. Ha olcsó szaniterek bekötésére vagy egyéb magas minőségű vízszerelési munkára van szüksége, akkor rendelje meg a profi vízszerelő szolgáltatásait az Ön számára előnyös feltételekkel.

Vízvezeték-szerelési árak

Csőtörés megszüntetése

25.000 Ft/alkalom

Csaptelep cseréje

12.000 Ft/db

Csempeszelep javítás 

10.000 Ft/alkalom

Fürdőkád beépítése

30.000 Ft/db

Kád elbontása

20.000 Ft/db

Mosdó csere

25.000 Ft/db

Szifon javítás 

12.000 Ft/db

Mennyibe kerülnek a magán vízszerelők szolgáltatásai?  

Az oldalon megrendelheti magán vízszerelőket a családi ház vízvezeték szerelésére. Szakembereink magas szintű szakképzettsége lehetővé teszi gyors, minőségi vízszerelést és karbantartást alacsony áron. A vízvezeték-szerelő olcsón, minőségi anyagok felhasználásával nyújt szolgáltatást. A szolgáltatások költségét olyan paraméterek figyelembevételével számítják ki, mint például: 

 • segédanyagok ára  
 • alkatrészek költsége
 • berendezések ára  
 • bekötendő berendezések mennyisége  
 • a munka volumene és bonyolultsága
 • egyéb kiegészítő szolgáltatások  

Szolgáltatás hozzátevőleges árakat az oldal árlistában találhatóak. A munka végső árát pedig egyedileg határozzák meg, és az árajánlatba leírják. Vízszerelők csak azután kezdik meg a munkát, miután a megrendelő jóváhagyta az ajánlatot.

Vízszerelők szolgáltatásainak megrendeléséhez töltse ki az oldalon található űrlapot és várja meg a szakemberek jelentkezését. Válassza ki azt a vízvezeték szerelőt, aki a legjobb együttműködési feltételeket ajánlja és magas minősítéssel rendelkezik az oldalon.