Családi ház vízvezeték szerelésére van szükséged Budapesten és környékén?

Vízszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb vízszerelők a Qjob-on vannak! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 350 vízszerelő közül válogathatsz. Korrekt családi ház vízvezeték szerelése árak: 8000-15000 Ft/alkalom. Bérelje fel a legjobb specialistákat Budapesten Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan állj neki? Oszd meg velünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

53 vízszerelő most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Csaba

Csaba

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a családi ház vízvezeték szerelése Budapesten?

8000 - 15000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2022. február 01-től

A legjobb vízszerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Egyre nő az igény a gyors és precíz csőhálózatok csőkötések kialakítására a szereléseknél.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Csak ajánlani tudom. Pontos, precíz, tiszta munka. Korrekt ár, az előre megbeszéltek szerint.

Sebestyén
7 months ago

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád. Vízszerelő - vízvezeték szerelő. Lakossági, Ipari, társasházi, Közületi vízszerelés 0-24.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Precíz, alapos, és tiszta munkát végzett, csak ajánlani tudom.

Attila
5 months ago

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Csatornatisztítás, Kútkamerázás.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nem vállalt felelősséget az elrontott szerelesert

Andor
5 months ago

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 Év Tapasztalattal, Professzionális Eszközökkel, Korrekt Áron. Csap és szaniter csere.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrekt volt . Telefonon kérdezett tőlem egy két dolgot és utána mondta hogy ő sajnos nem tud segíteni és elmondta hogy mit kell tegyek a dugulás elhárításáért. Ezt kővetően elköszöntünk egymástól és sok sikert kívánt . Szóval egy rendkívül korrekt szakembernek gondolom . Ezúton is köszönöm szépen neki a segítségét.

Benjámin
7 months ago

dugulás elhárítás és fűtés szerelés.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  4300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos, kedves szak(!)ember

Kázmér
8 months ago

Számlánkat a biztosító elfogadja, korrekt árak, gyors munkavégzés. Bontás nélkül dolgozunk. Gyors, tiszta munkavégzés. Hétvégén, éjjel-nappal. 18 év tapasztalat. Áfa nélküliek vagyunk. Pluszköltség nélkül.

 • Családi ház vízvezeték szerelése

  5700 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Harcsa úr múlt hét kedden jött családi házunkban a csatorna dugulását elhárítani. Ami másfél napig sikerült is, utána ugyanúgy dugulás volt. Felhívtam, hogy jöjjön ki, de közölte, hogy nem jön, biztos más a hiba. Hozzátenném, hogy úgy hirdeti magát, hogy garanciát vállal és kamerás hibakeresés is van. Na ebből egyik sem igaz. Másik szakembert kellett hívni megint 30 ezer Ft. Ők a dugulást elhárították, írásos garanciát is vállaltak. Nem volt semmi különös gond a csatornában, egyszerűen Harcsa úr nem végezte el rendesen a munkát. Így került 60 ezerbe. Telefonos megkeresésre nem reagál, illetve rám tette a telefont. Ő az akit senkinek nem ajánlok, ilyennel még soha nem találkoztam, hogy a saját munkájáért nem vállalja a felelősséget.

Flórián
4 months ago

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj vízszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy vízszerelő családi ház vízvezeték szerelése közben Budapesten

Kérdések és válaszok