Teljes körű vízcső szerelés Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Vízcső szerelés szakértőink segítenek Önnek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást problémáira. Tapasztalt csapatunk Budapest teljes területén elérhető, hogy gyorsan és hatékonyan megoldjuk a vízvezetékkel kapcsolatos problémáit. Szolgáltatásaink közé tartozik a vízvezeték javítása, csőtörés kijavítása, új csővezeték kiépítése és sok más. Áraink a munka típusától és a felmerült probléma mértékétől függnek. Az árak tartománya 10.000 Ft-tól 50.000 Ft-ig terjedhet. Ne hagyja, hogy a vízvezeték problémái bosszúságot okozzanak. Hívjon minket még ma, hogy segíthessünk Önnek!

80 vízcső szerelő most online

György

György

A környeken vagyok.

Mihály

Mihály

Ingyenes kiszallas.

József

József

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

13400 - 25200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízcső szerelők Budapesten!

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Precíz munkavégzés alkoholmentesen! Teljeskörű vízszerelés szakszerűen, több vétizednyi szakmai tapasztalattal.

 • Vízcső szerelés

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Vasárnap, sürgős hiba miatt jött ki. Korrekt, fix áron. Igaz nem volt olcsó, de vasárnap délben szakembert elérni, így megérte.

Márton
2 éve

Vízvezeték szerelő Kiemelt Szakmai tudással, Kiszállás akár 1 órán belül, Megbízható cég. Vízvezeték szerelést vállalunk Magasfokú szakmai tapasztalattal, rengeteg referenciával. Garanciális Munkavállalás. NINCS Rejtett Költség. NINCS Kiszállási Díj. Kedvező Árak.

 • Vízcső szerelés

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A vállalkozó pontosan érkezett. Gyorsan, hatékonyan, szakszerűen és tisztán hárította el a hibát. Elmagyarázta a használt technológiát. A munkájára írásos garanciát, valamint számlát adott. Csak ajánlani tudom.

Attila
2 éve

Nem kell problémától szenvednie. Vegye igénybe szolgáltatásainkat, és elintézzük Önnek. Víz-gáz fűtés-szerelés kedvező áron.Számlaképesen.

 • Vízcső szerelés

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Köszönöm a gyorsaságot, örülök, hogy egy a szakmájában profi vállalkozót találtam.

Ignác
2 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! 30 Nap Garancia. Gyors Kiszállás, Kedvező Árak, Profi Szolgáltatás Garantált. Profi minőség. Azonnali Kiszállás. Garantált munkavégzés. Korrekt Árak.

 • Vízcső szerelés

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt rendes tisztelet tudó brigád mindenkinek csak ajánlani tudom őket !!!!

Kálmán
2 éve

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Gyors ki szállás. 0-24 ben. Kiszállási díj nélkül.

 • Vízcső szerelés

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Három órát vártam a szerelőre. Először közölte, hogy a kicsi nyílás ellenére is fel tudja szerelni az órát. Utána már nem fért be a szerszám. Hiába volt ott a burkoló, aki pikpak kivágta volna neki a szükséges nyílást az ytongból, inkább pökhendien elvonult. Senkinek nem ajánlom őket.

Elemér
2 éve

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is, Non-Stop, korrekt áron, minőség garancia. 30 éves szakmai tapasztalat a duguláselhárítás területén, keressen minket bátran.

 • Vízcső szerelés

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos és megbízható szakember, szakszerű és tiszta munka! Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget!

Eligius
2 éve

Hogyan kapj ajánlatokat a helyi vízcső szerelőtől?

Rendelj most vízcső szerelő szolgáltatást és kapj percek alatt helyi szakemberek árajánlatait! Az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints most!

Egy vízcső szerelő, vízcső szerelés közben Budapesten

Vízcső szerelés

A vízcső szerelés ára megfizethető lesz, ha a Qjob-on regisztrált szakemberektől rendeli meg azt Budapesten és annak a vonzáskörzetében. A szakképzett vízszerelők kedvező áron elvégzik a vízszerelést és kicserélik a műanyag és fém csöveket lakó- és nem lakóépületekben. Ha vízvezeték szerelésre van szüksége, akkor forduljon az oldalunk tapasztalt vízszerelőihez és cserélje ki az elhasználódott csöveket a fürdőszobában és a WC-ben. Az oldal szakemberei által kínált olcsó Budapesti vízvezeték-szerelés listája a következő munkákat tartalmazza:

 • régi cső eltávolítása
 • műanyag, fém csövek cseréje
 • a lakáson belüli vízvezeték-hálózat kialakítása, csővezetékek csatlakoztatása és elosztása a házban   
 • a saját kútból történő vízellátáshoz szükséges berendezések és csővezetékek beépítése   

Milyen gyorsan végzi el a feladatot az oldal vízszerelője? 

A hét bármely napján megrendelheti kedvező vízcső szerelést az egyéni vállalkozó szakembertől. Ehhez egy rövid űrlap kitöltésével létre kell hozni a feladatot. A szakember segítsége a következő problémákban segít: 

 • elromlott a vízszűrő
 • rendszer hiba keresés 
 • vízellátás az elhasználódott csövek cseréjéhez
 • olcsón ki kell építeni a csővezetéket a WC-ben

Amennyiben szükséges, tapasztalt vízvezeték-szerelő segíteni fog a megfelelő anyagok választásban, valamint megbeszéli Önnel a vízvezeték cseréjének és bekötésének árát. 

Vízcső szerelés árak

Csőtörés megszüntetése

30.000 Ft/alkalom

Alap vízszerelés

20.000 Ft/alkalom

Szifon javítás 

12.000 Ft/db

Javítási munka

10.000 Ft

Flexibilis cső csere

5.000 Ft/db

Csőhálózat kiépítése 

6.000 Ft/fm

Kiszállás 

5.000 Ft

Hogyan rendelje meg a vízszerelő kiszállását? 

A Qjob vízszerelők szolgáltatásait Budapesten egy rövid űrlap kitöltésével rendelheti meg. A feladat leírásban írja le a problémáját és az elvárásait. A szakember olcsón elvégzi a házon belüli és kívüli vízvezeték-szerelést. Az árakat a profilban találja. 

Amennyiben Budapesti vízcső szerelés költsége érdekli, akkor látni fogja, hogy az ár a munka volumenétől függ. Szakember előzetes költségvetés készít, amelyben figyelembe veszi a feladat valamennyi sajátosságát (például a csőátmérő). Bármelyik mesterrel felveheti a kapcsolatot online és érdeklődhet tőle a vízcső szerelési és egyéb árak iránt.

A szakemberek elmagyarázzák Önnek a vízcső szerelés menetét, és kifejtik a költségek részleteit. Ezt követően elküldi Önnek a költségeket tartalmazó fájlt. Ebben részletezi a javítási munka költségeit, valamint annak a hosszát és bonyolultságát. Bármikor fordulhat az oldalunk vízvezeték-szerelőihez, ha a szerelési költségek részleteire kiváncsi.