Fürdőkád csere Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Csak egy hívás, és fürdőkádja újra ragyogni fog! Tapasztalt szakembereink Budapest területén vállalják fürdőkádjának cseréjét, hogy Önnek ne kelljen bajlódnia a nehéz és időigényes munkával. Garantáljuk az alacsony árakat, amelyek a fürdőkád méretétől és anyagától függnek, hogy mindenki számára megfizethető legyen az álomszerű fürdőszobája. Ne várjon tovább, hívjon minket még ma, és élvezze a tiszta és modern fürdőszoba élményt!

76 szakember fürdőkád javító most online

Tibor

Tibor

Ingyenes kiszallas.

Balázs

Balázs

erdekel.

Marius

Marius

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

67200 - 126000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Budapesten!

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával. WC, fürdő, konyha. Ingyenes kiszállás.

 • Fürdőkád csere

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kovács Zoltán úr rendkívüli igényességgel végzi munkáját, nagyon érti és szereti szakmáját. Pontos megjelenés, tisztaság és alaposság, korrekt árképzés, azonnali számlaadás jellemzi vállalkozását. Gépparkja az elérhető legprofibb készülékekből áll. Bátran ajánlom személyét és munkáját mindenkinek.

Marcel
2 éve

Vízszerelő éjjel nappal. Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás...

 • Fürdőkád csere

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ismeretlenül is rövid határidőre vállalta, pontosan érkezett, jól és ügyesen oldotta meg a problémát! A várt szolgáltatást nyújtotta, elfogadható fix áron! Számlát magától adott. Csak ajánlani tudom másoknak is!

Benjámin
2 éve

Non-Stop hívható - Hétvégén is - Garanciával-A 0621-es telefonszámon is elérhetőek vagyunk. Megfelelő lakásbiztosítással ingyenesen.

 • Fürdőkád csere

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Good guide to problems, and fast, professional service.

Kázmér
2 éve

Csaptelek, mosdók cseréje, fürdőszobák felújítása. Bízza vízvezeték szerelőre! Szakmai felkészültség. Precizitás. Megbízható munkavégzés.

 • Fürdőkád csere

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, precíz, megcsinálta amit másik gázosnak nem sikerült. Köszönöm!

Dénes
2 éve

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is, Non-Stop, korrekt áron, minőség garancia. 30 éves szakmai tapasztalat a duguláselhárítás területén, keressen minket bátran.

 • Fürdőkád csere

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos és megbízható szakember, szakszerű és tiszta munka! Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget!

Eligius
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Non-Stop, Professzionális Gépekkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Tiszta Munkavégzés!

 • Fürdőkád csere

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, segítőkész munkafelvétel, gyorsan, pontosan jöttek. Vízművekkel az adminisztrációt intézik. Az előzetes tájékoztatásból lemaradt a falon belül elhelyezett vízóra plusz 2 tömítés (?) alkatrész (?) ára. Majdnem nálunk "felejtették" a veszélyes hulladéknak minősülő régi vízórát, erre külön rá kellett kérdezni, hogy mi a terv vele. És ügyesen sikerült elsunnyogni, hogy a régi vízórára tökéletesen illeszkedő takaró profilt bizony egy kis ügyeskedéssel odamókolt műanyag hulladékdarabka tartja a helyén, rosszul. A vízóra végülis ki van cserélve, nem sokkal drágább mint amiről szó volt, a régit nem nekem kellett elvinni a hulladékudvarba, hanem valószínűleg szabálytalanul máshol landolt, és biztosan találok majd, kis utána járással az új órára remekül illeszkedő takaró profilt.

Dávid
2 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakember fürdőkád javítására?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a fürdőkád kiválasztását a helykihasználás és a funkcionalitás alapján?

A fürdőkád kiválasztásánál a helykihasználás és funkcionalitás szempontjai mellett fontos figyelembe venni az anyagminőséget és a design-t is. A legtöbb szakértő javasolja a dizájnos, tartós és könnyen karbantartható kültéri fürdőkádakat, mint például a Kanál Kádakat, amelyek általában 450.000-1.500.000 Ft közötti árkategóriában helyezkednek el.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú fürdőkádak érhetők el a praktikus és időtakarékos fürdőszobákhoz?

Azok a fürdőkádak ajánlottak, amelyek könnyen illeszthetők be a kis helyekre, mint például a vízszintes vonalú és tiszta vonalú Curver Ellips szabadonálló fürdőkád, vagy az akár 80%-kal gyorsabban feltölthető és 45%-kal kevesebb vízzel rendelkező Toto Aimes bálna fürdőkád.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen lehetőségek vannak a fürdőkád burkolására és dekorálására?

Számos lehetőség áll rendelkezésre a fürdőkád burkolására és dekorálására. A leggyakoribb megoldások közé tartoznak a kerámia és a mozaik csempe alkalmazása, amelyek ára általában 500-1000 Ft/m2 körül van. Emellett növényi motívumokkal díszített PVC paneleket is használhatunk, amelyek ára általában 3000-5000 Ft/m2 között mozog. Akril panelek is elérhetők, áruk általában 10 000-15 000 Ft/m2 között mozog. Az elkészített érzékletes minták és a szerelői munka függvényében alakulnak a végösszegek. Mielőtt választást teszünk, érdemes figyelembe venni a burkolandó terület körülményeit és az anyagok minőségét.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előnyei vannak a fürdőszoba átalakításával járó fürdőkád csere a luxus és exkluzív fürdőzés élményéért?

Az átalakítás során a fürdőszobai kádcsere lehetővé teszi a luxus és exkluzív fürdőzés élményét. Az új kádak kiegészítő funkciókkal rendelkeznek, például masszázsfunkcióval és légi fúvókákkal, amelyek nagyobb kényelmet és kellemesebb élményt biztosítanak. A kádak ára általában függ a mérettől és a kiegészítő funkcióktól, ám az árak akár 100.000 forinttól is kezdődhetnek. Az átalakítás költségei az installációs költségeket is magukban foglalják, amelyek általában további költségekkel járnak. Azonban, Az újra tervezett kádak nagyszerű befektetés lehet, ha a téma az exkluzív és luxus fürdőzésre irányul.

Olvas