Kádcsere bontás nélkül Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Kádcsere bontás nélkül szolgáltatásunkkal Önnek nem kell aggódnia a fürdőszobájának teljes átalakításával járó kellemetlenségek miatt. Bízza ránk a munkát és élvezze a gyors és kényelmes megoldást. Szakember keresésével sem kell foglalkoznia, mert mi mindent elintézünk Ön helyett. A speciális technológiának köszönhetően a régi kádját gond nélkül eltávolítjuk, majd az újat helyezzük el. A szolgáltatásunk garantáltan a legjobb áron érhető el, mely a kád típusától és méretétől függ. Ne habozzon, hívjon minket még ma és élvezze a szakemberek által biztosított prémium minőséget!

82 szakember most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Gyula

Gyula

A környeken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

28600 - 53700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával. WC, fürdő, konyha. Ingyenes kiszállás.

 • Kádcsere bontás nélkül

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Kovács Zoltán úr rendkívüli igényességgel végzi munkáját, nagyon érti és szereti szakmáját. Pontos megjelenés, tisztaság és alaposság, korrekt árképzés, azonnali számlaadás jellemzi vállalkozását. Gépparkja az elérhető legprofibb készülékekből áll. Bátran ajánlom személyét és munkáját mindenkinek.

Marcel
3 éve

Legyen szó bármilyen víz-, gáz- és fűtésszerelési vagy dugulás elhárítási munkáról.

 • Kádcsere bontás nélkül

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szakszerűen és tisztán dolgozik. Igazi mestere ennek a szakmának ahol már nagyon sok amatőr kókler dolgozik ráadásul még drágábban mint ő. Mindenkinek ajánlom.

Károly
2 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! 30 Nap Garancia. Gyors Kiszállás, Kedvező Árak, Profi Szolgáltatás Garantált. Profi minőség. Azonnali Kiszállás. Garantált munkavégzés. Korrekt Árak.

 • Kádcsere bontás nélkül

  4600 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon korrekt rendes tisztelet tudó brigád mindenkinek csak ajánlani tudom őket !!!!

Kálmán
2 éve

Professzionális Gépekkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Kiemelkedő Szakértelem, Pontos Érkezés! 30 Év Az Ön Szolgálatában. Kiemelkedő Szaktudás!

 • Kádcsere bontás nélkül

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A szerelő segítőkész volt, viszont az ügyfélszolgálat nem tájékoztatott kellőképpen a felmerülő adminisztrációs költségekről. Az eredeti ajánlat és a véglegesen kifizetett összeg között (a kifelejtett adminisztrációs díjjal együtt) közel 20.000.- Ft a különbség.

Emil
2 éve

A hét mindennapján, hétvégén és ünnepnapokon is. Éjjel-nappal. S.O.S. azonnali kiszállás.

 • Kádcsere bontás nélkül

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Rugalmas nagyon megbizható és teljesen profi a szakmájában.

Jakab
2 éve

Megoldások Centruma.Tudjuk a problémádra a megoldást Biztonságos Segítség a vészhelyzetben. Víz-Gáz-Fűtésszerelés kiszállás DÍJTALAN ha a javítást kéred Budapest...

 • Kádcsere bontás nélkül

  6000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

KEVÉS SZAKEMBERREL VOLTAM EDDIG ENNYIRE ELÉGEDETT.BOLDOG VAGYOK,HOGY ÖNT VÁLASZTOTTAM.NAGYON KÖSZÖNÖM. SZERETETTEL AJÁNLOM MINDENKINEK!

Miklós
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere bontás nélkül közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen előkészületekre van szükség a kádcsere előtt?

A kádcsere előtt fontos ellenőrizni az aktuális fürdőszobai szellőztetés kielégítő működését, valamint a vízszigetelés állapotát. Elengedhetetlen a megfelelő szerszámok és anyagok beszerzése, amelyek közé tartozhatnak új kád, csavarok, csempe- és fugázóanyagok, valamint a szifon és a csaptelep. A kádtálca ára 30.000-60.000 forint között mozog, míg a szifon és a csaptelep árától függően változhatnak. Amennyiben szükséges, szakember segítségét is igénybe lehet venni a kádcsere folyamatában.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen más alternatívák állnak rendelkezésre a kádcsere helyett a régi kád felújítása érdekében?

Ha szeretné megmenteni meglévő kádját, akkor több lehetőség áll rendelkezésre a kád felújítására. Az egyik lehetőség a kád újravilágítása, amely általában 30 000 és 40 000 forint közötti áron elérhető. Ha a kád repedéssel vagy hegesztéssel jár, akkor az újraöntés megfontolható lehet, ami általában 60 000 és 80 000 forintba kerül. Ha a felület kopott vagy karcolt, akkor azonban az akrilburkolatok és fóliák lehetnek a megoldások, áruk pedig általában 80 000 és 120 000 forint között mozog. Ne feledje, hogy minden kád esetében különböző lehet a helyzet, így javasolt egy szakemberrel konzultálni.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen anyagok garantálják a hosszú távú minőséget a kádcsere során?

A kádcsere során a legjobb minőségű és tartós anyagok közé tartoznak az akril és a varratnélküli öntött márvány. Ezek a termékek általában a 100 000-200 000 forintos árkategóriába esnek, azonban magasabb árak is előfordulhatnak bizonyos márkáknál és tervezőknél. Ha hosszú távon szeretnénk élvezni a kádunk minőségét, érdemes kihagyni az olcsóbb anyagokat, mivel azok könnyen karcolódhatnak, sérülhetnek és idővel elszíneződhetnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előkészületekre van szükség a kádcsere előtt a legjobb eredmény érdekében?

A kádcsere előtt fontos előkészületek közé tartozik a víz- és gázszolgáltatás, valamint az elektromos vezetékek lekapcsolása. Ezen kívül javasolt elvégezni a kád környezetének takarítását, illetve szükség esetén a falak és padló csempézését. A kád kiválasztása során figyelembe kell venni a méretet és a minőséget is. Általában a jó minőségű kádak ára 70.000 és 150.000 forint között mozognak.

Olvas