Teljes körű beépített kád cseréje Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le beépített kádat profi szakemberünk segítségével! Budapest területén vállaljuk a beépített kád cseréjét, hogy fürdőszobád új életre keljen. A mi szolgáltatásunk garantáltan kiváló minőségű és megfizethető áron elérhető. Az árak 50 000 és 150 000 forint között változnak, attól függően, hogy milyen típusú kádat választasz. Ne vesztegesd az idődet a barkácsolással, hagyd, hogy mi intézzük a dolgot! Hívj most és kérj árajánlatot!

82 szakember fürdőkád javító most online

Ádám

Ádám

erdekel.

Richárd

Richárd

Sok tapasztalatom van

Imre

Imre

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

67200 - 126000 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Budapesten!

Azzonali kiszállás 0-24ben. Hívjon minket bizalommal.

 • Beépített kád cseréje

  4000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Inkorekt KFT. vizora csere volt ,elzaro cserevel. silány minosegu elzarojukkal 100 000-folotti kart okoztak amit elismertek de nem teritettek meg.senkinek nem ajanlom!

Zsolt
2 éve

30 5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! Korekt Árak már Telefonon. Nincs Extra Felár! Profi Szolgáltatás! Korrekt Árak. Profi minőség. Azonnali Kiszállás. Garantált munkavégzés. Szolgáltatások: Korrekt Árak, Azonnali Kiszállás, 0-24.

 • Beépített kád cseréje

  5200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Udvarias, gyors, szakszerü, olcsó, megbízható!

Tamás
3 éve

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Szivárgás megszüntetés. Csap és szaniter csere. Szolgáltatások: Vízszerelés, Fűtésszerelés, Duguláselhárítás.

 • Beépített kád cseréje

  3900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Sajnálom,hogy nem fejezték be rendesen a munkájukat, olyan nagy ígéretekkel indítottak,összecsapták a munkájukat , elrontották azt is ami jó volt, nincs áram a fürdőszobánkban!

Árpád
3 éve

Minden ami vízszerelés, zuhanykabin, csapcsere, dugulás. Csőtörés, ázás vagy fűtésrendszer szerelése. Hívjon minket bizalommal.

 • Beépített kád cseréje

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Precízen elvégezte a munkát és figyelmességből több rizikóra is felhívta a figyelmem a lefolyó rendszerrel kapcsolatban. Csak ajánlani tudom Zoltánt!

Lázár
2 éve

Viz-gáz-központifűtés szerelés. Kazánok és radiátorok cseréje! Kamerás csatornavizsgálat. Teljeskörű lakás és fürdőfelújítás.

 • Beépített kád cseréje

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Már egy hete semmilyen szerrel nem sikerült kidugaszolni a konyhai lefolyónkat, de Zoltán pár perc alatt a készülékével megoldotta. Nagyon korrektül állt hozzá, azonnal jött, és amit mondott a telefonban, azt az összeget kellett kifizetni számára. Ráadásul, jó pár ezressel olcsóbban vállalta, mint a többség, akik hirdetik magukat!!! A kádunknál sem működött a lefolyó mechanikája, de Zoltán azt is vállalta, hogy megcsinálja és most már az is szuperül funkcionál. Csak ajánlani tudom, korrekt, rendes, jó szakember, állja a szavát és lelkiismeretes. Nehéz manapság hasonló jó szakembereket találni, és örülök, hogy Zoltánt megismerhettem. Biztos, hogy hozzá fordulok legközelebb is, bármi hasonló problémám adódik.

Gábor
2 éve

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád.

 • Beépített kád cseréje

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt volt és nagyon pontosan érkezett. Nem beszélt mellé, javasolta, hogy kerüljem el a dugulást. Több ilyen szakembert.

Pál
2 éve

Hogyan kaphatok árajánlatokat a helyi szakember fürdőkád javítására?

Kattints ide, ha fürdőkád javításra van szükséged! Rendeld meg most a szolgáltatást és percek alatt kapsz ajánlatokat a helyi, ellenőrzött szakemberektől. Ingyen és kötelezettségmentesen!

Egy szakember fürdőkád javító, beépített kád cseréje közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Miért fontos a megfelelő vízellátás a beépített kádnál?

A megfelelő vízellátás a beépített kádnál kulcsfontosságú a kényelmes és biztonságos fürdéshez. A víznyomás és hőmérséklet szabályozása javíthatja a fürdő élményét és csökkentheti a problémákat, mint például a vízhiány, túlmelegedés és vízszivárgás. A megfelelő vízellátás javítása általában lehetséges telepítéssel együtt, ami általában 100 000-200 000 Ft-ba kerül.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a beépített kád dugulását?

A legjobb megoldás a dugulás megszüntetésére egy speciális kádfürdő tisztító (pl. Mr. Muscle) használata, mely általában 1000-3000 forint körüli áron vásárolható meg a drogériákban vagy szupermarketekben. Ha ez nem segít, érdemes felhívni egy szakembert a dugulás megszüntetése érdekében.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet kijavítani a beépített kád sérült felületét?

A beépített kád sérült felületét javítani lehet a Bostik Plastic Padding Super Fixx epoxigyanta segítségével, mely ára kb. 3000 forint. A gyanta két részből áll, melyeket egyenlő arányban kell összekeverni és a sérült felületre felvinni. A javítás után javasolt legalább 24 órát hagyni száradni.

Olvas

Gyakori kérdés

Mennyi idő alatt lehet kicserélni egy beépített kádat?

Egy beépített kád kicserélése általában 1-2 napot vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusú és méretű kádról van szó, valamint hogy mennyi az átfolyási idő az új kádban. Az árak az adott kád típusától és a munka nehézségétől függően változók, általában 100 000-250 000 forint között mozognak. Ajánlott szakemberrel dolgozni a helyes és biztonságos kivitelezés érdekében.

Olvas