Kádcsere Budapest területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Cserélje le fürdőkádját a mi segítségünkkel! Bízza ránk a szakember keresést és garantáljuk, hogy a legjobb áron és minőségben cseréljük le a fürdőkádját. A mi szolgáltatásunkkal Önnek nem kell aggódnia a kivitelezés és a szakemberek miatt. Az árak 30,000 és 100,000 forint között változnak, a pontos ár pedig a kiválasztott fürdőkád típusától és méretétől függ. Ne habozzon, hívjon minket még ma és cserélje le fürdőkádját könnyedén és gyorsan!

79 szakember most online

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

István

István

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

62700 - 117600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Kizárólag minőségi alapanyagokkal dolgozunk. Precíz munkavégzés alkoholmentesen! Teljeskörű vízszerelés szakszerűen, több vétizednyi szakmai tapasztalattal.

 • Kádcsere

  5400 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Vasárnap, sürgős hiba miatt jött ki. Korrekt, fix áron. Igaz nem volt olcsó, de vasárnap délben szakembert elérni, így megérte.

Márton
2 éve

Éjjel-nappal elérhető ügyelet. Mindennap, éjjel-nappal elérhető vízszerelő csapat. Kiváló szakemberek, profi géppark. Garancia. 24 órán belül számlarészletező a biztosításhoz. Díjmentes kiszállás Budapesten. 0-24 Ügyelet. S.O.S Azonnali Kiszállás.

 • Kádcsere

  3700 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyorsan, szakszerűen, rugalmasan dolgoznak. Nálunk 4 klímát szereltek fel, nem egyszerű helyen és helyzetben, de gond nélkül megoldották. Összeszokott kis csapat, mindenki érti a dolgát. Ami külön dícséretes, hogy tiszta munkát végeztek, semmi piszkot nem hagytak maguk után! Ha valaki biztosra megy, őket választja!

Antal
2 éve

Legyen szó bármilyen víz-, gáz- és fűtésszerelési vagy dugulás elhárítási munkáról.

 • Kádcsere

  4500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon szakszerűen és tisztán dolgozik. Igazi mestere ennek a szakmának ahol már nagyon sok amatőr kókler dolgozik ráadásul még drágábban mint ő. Mindenkinek ajánlom.

Károly
2 éve

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád.

 • Kádcsere

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt volt és nagyon pontosan érkezett. Nem beszélt mellé, javasolta, hogy kerüljem el a dugulást. Több ilyen szakembert.

Pál
2 éve

Padlóösszefolyók, wc-k, fürdőkádak, mosogatók, zuhanyzó lefolyók karbantartása. Segítség azonnal, Kovács Jozsef duguláselhárító. Szennyvízcsatorna építés.

 • Kádcsere

  4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Pontos, precíz! Én csak ajánlani tudom mindenkinek.

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Pontos Érkezés, Kiemelkedő Szakértelem. Precíz, Gondos Szerelés! Gyors, Pontos Érkezés!

 • Kádcsere

  3500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Vízórát cseréltettem velük. Belátható időn belül adtak időpontot. Ott voltak, amikorra ígérték. Az előző szélhámos idiótával (B. Attila) ellentétben, aki el is szarta mindkét mellékvízmérőt, kellő odafigyeléssel beszerelték. Elfogadható áron dolgoznak. Az adatokat a kolléga egyből továbbította online a Fővárosi Vízművek Zrt. felé.

Viktor
3 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan működik a szennyvízrendszer tisztítása a fürdőkádnál?

Az otthoni szennyvízrendszer tisztításához szükséges eszköz a fürdőszoba vagy konyha lefolyójában található szennyvízszivattyú. Az árak változóak, általában 5 000 és 10 000 forint közötti összeget kell számítani. A szennyvízszivattyú feladata a szennyvíz eltávolítása és szűrése, majd a tiszta víz visszajuttatása a rendszerbe. A rendszer tisztítása fontos, mivel biztosítja a víz minőségét és megelőzi a szennyvízrendszer blokkolódását.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen típusú vízvezeték csövet kell választani a hideg és meleg vízellátáshoz a fürdőkádhoz, ha biztonságot szeretnénk?

A fürdőkádhoz ajánlott a PEX cső használata hideg és meleg vízellátásra is. Ez a csőanyag magas rugalmasságú és ellenáll az UV sugárzásnak, valamint a rozsdásodásnak és a korrodálódásnak. Árban kb. 150-200 Ft/méter.

Olvas

Népszerű kérdés

Mik a leggyakoribb problémák a szilikon tömítéssel a fürdőkád körül, és hogyan lehet őket megoldani?

A leggyakoribb probléma a szilikon tömítéssel a fürdőkád körül a penész és a foltok kialakulása. Ennek oka lehet a rossz minőségű szilikon tömítőanyag, a nem megfelelő előkészítés és tisztítás, valamint a nedvesség és a pára hatása. A megoldás érdekében javasoljuk a magas minőségű szilikon tömítőanyag használatát, alapos előkészítést és tisztítást a régi tömítőanyag eltávolítása előtt, illetve rendszeres szellőztetést és szárazon tartást a fürdőszobában. Árakat tekintve, jó minőségű szilikon tömítőanyag ára általában 1000-2000 Ft körül van.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet kiszűrni a csőtörést a fürdőkád alatt lévő falban?

A legjobb megoldás a fal átfúrása és a kád oldalán lévő csatorna megnézése vízfolyással. Ennek ára általában 50 000-100 000 forint között van, attól függően, hogy a fal milyen vastag és milyen technológiát alkalmaznak. Érdemes minél előbb cselekedni, mert a csőtörés további károkat okozhat a falban és az otthonunkban is.

Olvas