Fürdőkád tisztítása Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját gyorsan és hatékonyan! Szolgáltatásunk segítségével elkerülheti a kellemetlen dugulásokat és a kellemetlen szagokat. Tapasztalt szakemberünk Budapest területén személyesen érkezik a megadott időpontra, hogy a lehető leghatékonyabban tisztítsa meg a fürdőkádját. Garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel! Áraink 10.000 és 20.000 forint között változnak, attól függően, hogy milyen nagy a fürdőkád és milyen mélyen van a szennyeződés. Ne várjon tovább, foglalja le időpontját még ma!

76 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

János

János

erdekel.

Botond

Botond

Sok tapasztalatom van

Roland

Roland

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

3100 - 5900 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Budapesten!

Vízvezeték Szerelő MOST Legolcsóbban a Piacon! Vízvezeték Szerelés Garanciával. Budapest és környékén Akciókkal, Garanciával Vízvezeték szerelést vállal Vízvezetékszerelő.

 • Fürdőkád tisztítása

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, preciz, professzionális, korrekt szolgáltatást kaptam Kovács Zoltán úrtól. Garanciát is adott a végzett szolgáltatásra.

Izidor
2 éve

Non-Stop hívható - Hétvégén is - Garanciával-A 0621-es telefonszámon is elérhetőek vagyunk. Megfelelő lakásbiztosítással ingyenesen.

 • Fürdőkád tisztítása

  3600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Good guide to problems, and fast, professional service.

Kázmér
2 éve

Professzionális Gépekkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Kiemelkedő Szakértelem, Pontos Érkezés! 30 Év Az Ön Szolgálatában. Kiemelkedő Szaktudás!

 • Fürdőkád tisztítása

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

A szerelő segítőkész volt, viszont az ügyfélszolgálat nem tájékoztatott kellőképpen a felmerülő adminisztrációs költségekről. Az eredeti ajánlat és a véglegesen kifizetett összeg között (a kifelejtett adminisztrációs díjjal együtt) közel 20.000.- Ft a különbség.

Emil
2 éve

Csőtörés, csőrepedés, szerelése és javítása. Vízszivárgás megszüntetése. 30 Év Tapasztalat. Minőségi anyagok, teljeskörű garancia. Tiszta munka, bontással és...

 • Fürdőkád tisztítása

  5600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsan,szakszerűen megoldották a problémát és nem utolsó sorban tisztaságot hagytak maguk után.CSAK AJÁNLANI TUDOM MINDENKINEK.KÖSZÖNÖM MÉGEGYSZER A GYORS ÉS SZAKSZERŰ MEGOLDÁST!!!

Ágoston
2 éve

Kamerás csővizsgálattal behatároljuk, majd szakszerűen orvosoljuk a hibát. Hívjon most! Tapasztalt, precíz szakembereink az összes lehetséges vízszerelési problémát ismerik. Professzionális eszközök. Kedvező árak. Akár aznapi kiszállás. Gyors segítség.

 • Fürdőkád tisztítása

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Az I. kerületben 30 perc alatt ott voltak A WC. volt teljesen eldugulva. Sajnos bele pottyant az illatosító, de tovább ment a fővezetékbe és totális dugulást okozott. A telefonos egyeztetés után, pontosan megérkeztek a duguláselhárító szakemberek. Ami már az elején tetszett, hogy minőségi szerszámokkal és gépekkel dolgoztak. A csészét szakszerűen felvették, majd a csőgörénnyel kb. 3 méternél megtalálták a lefolyóba rekedt WC. illatosítót. A szakszerű csésze visszaszerelés után tökéletesen lehetett használni újra a WC.-t.

Gyula
2 éve

Duguláselhárítás hétvégén és ünnepnapokon is, Non-Stop, korrekt áron, minőség garancia. 30 éves szakmai tapasztalat a duguláselhárítás területén, keressen minket bátran.

 • Fürdőkád tisztítása

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos és megbízható szakember, szakszerű és tiszta munka! Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget!

Eligius
2 éve

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi szakembertől, aki fürdőkád tisztítással foglalkozik?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád üvegfelületeit?

A legjobb módja annak, hogy tisztán tartsd a fürdőkád üvegfelületeit, az az, ha rendszeresen tisztítod őket. Ehhez ajánlott használni egy speciális, üveg tisztítószert, mint például a Cif Perfect Finish Glass Spray, amely hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és vízkövet. Emellett fontos, hogy a tisztítószert ne hagyd túl sokáig a felületen, és mindig alaposan öblítsd le a kádot vízzel. A rendszeres takarítás mellett javasolt telepíteni egy vízlágyító berendezést, amely csökkenti a vízkő lerakódást és megkönnyíti a tisztítást. Ennek ára általában 50 000-100 000 forint között van.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád oldalát?

A fürdőkád oldalának tisztán tartásához javasoljuk a háztartási ecet vagy citromsav használatát. Kenje a falakra, majd öblítse le vízzel. Ha vízkőlerakódás van, használjon ecetsavas tisztítószert, az átlagos ára körülbelül 1 500 Ft/liter. Kerülje a súrolószereket és a karcoló eszközöket, mert ezek károsíthatják a felületet.

Olvas

Népszerű kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád víznyomása gyenge?

A fürdőkád víznyomásának javítása érdekében ellenőrizd a vízcsapokat és a zuhanyfejet, hogy nincsenek-e eltömődések vagy lerakódások. Ha ez nem javítja a helyzetet, lehet, hogy a probléma a csővezetékben vagy a víznyomás szabályozó szelepen van. Ez esetben érdemes felhívni egy szakembert, aki megvizsgálja a problémát. Az árak változóak lehetnek, attól függően, hogy mi okozza a problémát és mi szükséges a javításhoz. Általában az ilyen javítások ára legalább 15 000 forint, de akár több tízezer forintba is kerülhetnek.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a fürdőkád kárpitjának varrásait?

A fürdőkád kárpitjának varrásait legjobban kézzel vagy mosógépben lehet mosni. Mindenképp használj mosószeres vízzel történő tisztítást, majd öblítsd le alaposan. A megfelelő tisztítószer kiválasztásához érdemes figyelembe venni a kárpit típusát és állapotát. Ajánlott termékek közül a Bref Extra erős szennyeződések esetén, míg a Cif Konyhák és Fürdők spray a mindennapos tisztításra alkalmas. Árak a Bref-től 899 Ft-tól, míg a Cif-től 719 Ft-tól vásárolhatóak meg online.

Olvas