Rozsda eltávolítása fürdőkádról Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Hívj minket most, ha szeretnéd megszabadítani fürdőkádad a makacs rozsdafoltoktól! Szakembereink Budapest területén vállalnak rozsda eltávolítását fürdőkádokról, hogy újra tiszta és csillogó legyen a fürdőszobád. A szolgáltatásunk egyedi értékesítési pontja a garantált minőség, melyet korábbi elégedett ügyfeleink referenciái is alátámasztanak. Az árak az eltávolítandó rozsda mennyiségétől függnek, ám minden esetben versenyképesek és átláthatóak. Ne habozz, hívj minket most és élvezd a tiszta fürdőszoba élményét!

72 szakember, aki eltávolítja a rozsdát a fürdőkádból most online

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

A környeken vagyok.

János

János

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

4000 - 7500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik eltávolítják a rozsdát a fürdőkádból Budapesten!

Csapok, mosdók, wc javítása és cseréje garanciával. Gyorsan, tisztán, minőségi anyagokkal. 30 év tapasztalat. Korrekt ár. Hívjon bizalommal. Csap és szaniter csere.

 • Rozsda eltávolítása fürdőkádról

  3900 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors, pontos, precíz munkavégzés. Évek óta csak őket hívjuk, bárhol is adódott megoldandó feladat. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Köszönjük az eddigi munkátokat!

woma és gépi csőgörényes duguláselhárítás mosogató wc kád zuhany lefolyó eresz csatorna

 • Rozsda eltávolítása fürdőkádról

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a gyors segítséget!

Csőtörés, csővizsgálat, vízvezeték szerelés, vízszivárgás javítása a hét minden napján. Kérjen tanácsot és szakszerű javítást szakembereinktől, akik egyúttal ajánlatot is adnak. Kültéri, beltéri munka. Minőség és haétkonyság. Ház, lakás esetén is.

 • Rozsda eltávolítása fürdőkádról

  6000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors volt a kiszállás, profi munkát végzett. Maga után rendet, tisztaságot hagyott. Csak ajánlani tudom!

Tibor
2 éve

A vízvezetékek szerelése, cseréje, a vizes blokkok áthelyezése, sokéves munkatapasztalat. Csapatunk a hét minden napján várja hívását! Gyorsan és szakszerűen oldjuk meg problémáját.

 • Rozsda eltávolítása fürdőkádról

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Pontosan érkezett, precíz, tiszta munkát végzett. Ajánlom mindenkinek.

Laszlo
3 éve

30 év tapasztalat. Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás

 • Rozsda eltávolítása fürdőkádról

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Itt a tökéletes bizonyíték, hogy a jó értékelések nem feltétlenül jelentenek jót. Sándort duguláselhárításhoz hívtuk ki egy kertes házba, ahol igen nagy bajban voltunk, mert az eldugult rendszer miatt ázott a pincénk. A kollégája már az első percben közölte, hogy menjenek inkább tovább, mikor meglátta, hogy a terasz alá kell bemászni a munka elvégzéséhez. (Bár elmentek volna már akkor.) Végül megcsinálták, aztán távoztak. A dugulás megszűnt nettó másfél napig. Mivel hétvégére esett az ismételt meghibásodás, ezért hétfőn hívtuk vissza Sándort, hogy itt valami nem stimmel, és esetleg van-e valami garancia a duguláselhárításra. A válasz az volt, hogy ott ő akkor megcsinálta, bele kell nézni kamerával, de neki olyan nincsen, így ő már nem tud mit tenni. (A honlapján minden második mondattal azt hirdeti, hogy KAMERÁS átvizsgálást csinál, amivel eléggé megtéveszti a megrendelőt.) Végül egy másik csapatot hívtunk ki, hiszen Sándor nem volt hajlandó vállalni a felelősséget a munkájáért. A másik duguláselhárító kitisztította a rendszert, és még két hét garanciát is vállaltak. Ez volt a legrosszabb élmény eddig, amit valaha átéltünk szakemberrel, ezért SENKINEK SEM AJÁNLOM Sándort és csapatát! Nettó pénzkidobás. Javíthatott volna a helyzeten, ha vállalja a saját munkájára a felelősséget, de nem tette, így marad a rossz értékelés, hátha más megússza, és nem jár ugyanígy, ahogyan mi.

Csaba
3 éve

30-5153524 Duguláselhárítás Bontás Nélkül Kamerás Ellenőrzéssel! 30 Nap Garancia. Legkomolyabb Géppark! Spirál, Mosó (WOMA), Kamera. Korrekt Árak. Garantált munkavégzés. Profi minőség. Azonnali Kiszállás.

 • Rozsda eltávolítása fürdőkádról

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Én még ilyen elb* céggel nem találkoztam.Duguláselhárításra nem érkeznek időben,bunkó stílust képviselnek és maximális hozzá nem értésről tanuskodnak.(a dolgozni nem akarásról már nem is beszélek)Nagyon nem ajánlom őket senkinek.Remélem az ügyvezető olvassa ezt és rendberakja a cégét..

Izidor
3 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől, aki eltávolítja a rozsdát a fürdőkádból?

Rendelj szakembert most, hogy eltávolítsd a rozsdát a fürdőkádból! Percenként érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. És ami a legjobb, mindez INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattints most!

Egy szakember, aki eltávolítja a rozsdát a fürdőkádból, rozsda eltávolítása fürdőkádról közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen hatékony módszerek léteznek a rozsda megelőzésére a fürdőkádban?

A rozsda megelőzésére a fürdőkádban hatékony megoldás lehet a krómozott felszín, mely általánosan jó ellenálló képességgel rendelkezik. Az Acryl Ston nanotechnológiával keményített anyaga még ellenállóbb, és általában 15-20 év tartósságot biztosít. Árak változóak, azonban kb. 10-20 ezer forintos árszegmensben találhatóak a krómozott és az Acryl Ston bevonatos fürdőkádak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet hatékonyan megszabadulni a rozsdától a fürdőkád különböző részein?

A legjobb megoldás a rozsda eltávolítására a Savinyl rozsdoldó, mely 990 Ft-ba kerül és hatékonyan eltávolítja a makacs rozsdásodást a fürdőkád különböző részein. Használat előtt mindig végezzünk tesztet a felületen.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen módszerekkel tarthatom tisztán a rozsdamentes fürdőkádat?

A rozsdamentes fürdőkád tisztításához javasoljuk, hogy használjon speciális rozsdamentes acél tisztítószert, mint például az Inox Clean. A termék ára általában 1500-2000 forint között van. Ügyeljen arra, hogy ne használjon durva szivacsot vagy abrazív anyagokat, amelyek károsíthatják a felületet. Az Inox Clean használata biztonságos és hatékony megoldás a rozsdamentes fürdőkád tisztításához.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen módszerekkel lehet megszabadulni a rozsdától a fürdőkád csapjain?

A legjobb módszer a rozsdásodás eltávolítására a fürdőkád csapjain az ecetes oldat, melyhez ecet és víz 1:1 arányban kell keverni. Az oldatot a rozsda foltjára kell felvinni, majd hagyni hatni 10-15 percig, majd lemosni vízzel. Az ára a szokásos háztartási eceté. Ha a rozsda még mindig nem távolítható el, akkor cserélje le az egész csapot.

Olvas