Minőségi kád tisztítása Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját a mi segítségünkkel! Budapest területén elérhető szolgáltatásunkkal könnyedén találhat szakembert kádjának tisztítására. Egyedi értékesítési pontunk, hogy környezetbarát tisztítószereket használunk, így nem csak kádját, de a környezetét is óvjuk. Az árak az eltérő kádméretek és szennyezettségi szintek függvényében változnak, de áraink mindenki számára megfizethetőek. Ne habozzon, és lépjen velünk kapcsolatba még ma!

74 kádtisztító szakember most online

László

László

Sok tapasztalatom van

Béla

Béla

Ma is elvallalom.

Péter

Péter

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

2700 - 5100 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádtisztító szakemberek Budapesten!

Csőtörés, karbantartás, felújítás, csere: legyen szó bármiről, mi akár azonnal indulunk. Csőhálózatok cseréje és javítása; csapok, WC-k, mosdókagylók szakszerű beszerelése 0-24. Vízszerelés 0-24. Akár azonnali kiszállás. Konvektorok, radiátorok.

 • Kád tisztítása

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon korrektek, reggel 10-kor hívtam őket 13 órára kint voltak. Macerásabb dolgot kellett csinálniuk, de nem kértek felárat.

Lajos
2 éve

Szakembereink a lehető legjobb megoldást kínálják Önnek. Budapest vonzáskörzetében is vállalunk megbízást.

 • Kád tisztítása

  4500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Gyors megbízható pontos szakember tanácsokat is ad a mosogató karbantartásához mindenkinek ajánlom

Teofil
2 éve

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Gyors ki szállás. 0-24 ben. Kiszállási díj nélkül.

 • Kád tisztítása

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Három órát vártam a szerelőre. Először közölte, hogy a kicsi nyílás ellenére is fel tudja szerelni az órát. Utána már nem fért be a szerszám. Hiába volt ott a burkoló, aki pikpak kivágta volna neki a szükséges nyílást az ytongból, inkább pökhendien elvonult. Senkinek nem ajánlom őket.

Elemér
2 éve

Vízvezeték-szerelő Budapest városában

 • Kád tisztítása

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Időben megjelent a helyszínen, professzionális munkát végzett, nem rohant, inkább ellenőrzött többször mindent, ellátott jó tanácsokkal és összetakarítva hagyta el a helyszínt. Köszönet érte.

Flórián
2 éve

Duguláselhárítás Vác – Nem hisz majd a szemének a top 10 találat láttán! Egyszerű használat. Gyors és megbízható. Könnyű információszerzés. Több forrás egyesítve. Az összes válasz. Fedezzen fel minket most!

 • Kád tisztítása

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon elegedett vagyok veluk, mar tobb kivitelezesi munkaval is megbiztam oket, mindig precizek, pontosak es megbizhatoak. Csak ajanlani tudom oket!

Jenő
2 éve

Vízszerelő keres? Helyi Vízvezeték szerelő + Non Stop gyorsszolgálati kiszállás. Hívjon. A csap cserétől a teljes kivitelezésig. Minden ami víz, fűtés, dugulás, lefolyó, csőtörés.

 • Kád tisztítása

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Ígérgetőmester. A szakmája szégyene. Az pedig az immergas szégyene, hogy ilyen ember még a listájukon szerepel.

Kálmán
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi Kádtisztító szakembertől?

Szeretnél tiszta kádat? Rendelj most szakembert percek alatt! Kattints, és igényeld INGYEN az ajánlatokat!

Egy kádtisztító szakember, kád tisztítása közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen gyakran kell használni a kád tisztítószivacsot?

A kád tisztítószivacsot hetente egyszer ajánlott használni a hatékony tisztításhoz. Ajánlott termékek között található a Cif Power & Shine kádtisztító szivacs, amely ára általában 500-1000 forint között mozog.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a legjobb módja a kád foltok eltávolításának?

Az egyik leghatékonyabb és legnépszerűbb módja a kád foltok eltávolításának a Cif Power Cream használata. Ez az erős tisztítószer különösen hatékony a makacs szennyeződések, mint például a rozsda és a vízkő eltávolítására is. Az ára általában 1500-2000 forint között mozog, és számos boltban és online áruházban kapható. Azonban, érdemes megjegyezni, hogy használatakor fontos az előírások betartása és a megfelelő védőfelszerelés viselése.

Olvas

Népszerű kérdés

Mennyi idő alatt szárad meg a kád tisztító habarcs?

A kád tisztító habarcs általában 30-60 perc alatt szárad meg, azonban ez függ a termék típusától és a környezeti feltételektől is. A Cif Power & Shine kádtisztító habarcs ára 1 literre vetítve átlagosan 1200-1500 forint.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik a legjobb tisztítószer a kád csúszásmentességének megőrzésére?

A legjobb tisztítószer a kád csúszásmentességének megőrzésére a Cif Power & Shine fürdőszobai tisztítószer, amely ára körülbelül 1500 forint. Ez a termék hatékonyan eltávolítja a szappanlerakódásokat és a vízkövet, miközben megőrzi a kád csúszásmentes felületét.

Olvas