Teljes körű fürdőszoba lefolyó tervezés Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Vízszerelőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj vízszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb vízszerelőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 462 vízszerelő közül! Korrekt fürdőszoba lefolyó tervezés árak — 900-1700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

69 vízszerelő most online

Istvan

Istvan

Ma is elvallalom.

Gabor

Gabor

A környeken vagyok.

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a fürdőszoba lefolyó tervezés Budapesten?

900 - 1700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb vízszerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező vízszerelőt!

Ha megbízhatóságról van szó, mi vagyunk azok, akikre szüksége van !

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  5200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Mivel nem tudom, hogy hol lehet válaszolni a tulajdonos véleményére, ezért ezt itt teszem meg.

Jó helyen jársz ezen az oldalon, ha egyedi lépcsőt szeretnél otthonodba. Tervezés. Minőség. Design. Kivitelezés. Egyediség. Modellek: Lebegő lépcső, Középtartós lépcső.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  10300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Kerülendő.

Gyorsan, 2-3 hét alatt kész, és az egész család nagy örömét találja benne

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  9700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szakmai tudás, kiváló probléma megoldóképesség, türelem, szerteágazó kapcsolatok mind a hatóságok, mind a szakági tervezők felé (villamosság, gépészet, statika). A telek kiválasztásától a kivitelezésig segítségemre voltak.

A legalacsonyabb ár garanciája. Kiváló Árak! Garantáltan a legolcsóbb. Már 20 éve.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  11200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Awesome Scandinavian architecture: cozy yet sophisticated, modern yet sustainable.

Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás országosan. Kedvező áron, garancia. Kertrendezés, fűnyírás, kerítés és térkő tisztítás Pest megyében. Gyors kivitelezéssel.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Rozált ismeretlenként, korábbi munkái alapján kerestük fel készházunk tervezésére. Az első konzultáción tapasztalt jó benyomás a tervezés teljes szakaszában kitartott. Nagyon alapos és felkészült. Éreztük, hogy jó kezekben vagyunk. Támogató és együttműködő a hozzáállása, akár órákon belül meg volt válaszolva minden felmerült kérdés. A következő házunkat is rá fogjuk bízni 😊

Azon dolgozunk nap mint nap, hogy otthonuk, irodájuk, vendéglátó egységük, vagy legyen az bármilyen helyiség, még magával ragadóbb, hangulatosabb és békésebb legyen, mint ahogyan azt el tudja képzelni. Mi hiszünk benne, hogy minden tér, helyiség lehet teljesen más, ha az gondosan meg van tervezve. Engedje meg nekünk, hogy olyan tereket alakíthassunk ki Önnek, ahol az ember szívesen tölti az idejét. A csapatunk azon dolgozik, hogy egy tökéletes teret alkosson meglévő és leendő ügyfeleinek.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  8800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

A Rozál által készített könnyűszerkezetes házunk terve elsőre elnyerte tetszésünket. Feleségem és én azonnal éreztük, hogy az elkészült terv szinte tökéletes összhangban van elképzelésünkkel. Rozál nagyon pontos, precíz, alapos tervet készített, amelyet a ház kivitelezésével megbízott cég szakemberei is csak dicsértek. Az építkezés során felmerülő egyéb szakmai - nemcsak a tervhez kapcsolódó - kérdésekben is szinte rögtön jött Rozáltól a segítség, egy-egy válasz, útmutatás. Rozál proaktív hozzáállása, munkastílusa és szakértelme bizalmat keltett bennünk már az első napok után, és ez a jó tapasztalatunk mindvégig megmaradt. Amennyiben a jövőben úgy adódna, újból őt kérnénk fel a tervek elkészítésére!

Faldekoráció készítése: egyedi tapéta, falmatrica, vászonkép. Kitűnő minőségben, gyorsan! Minőségi anyagok, gyors határidő, szép kivitelezés, rendeld meg egyedi képeidet, tapétádat.

 • Fürdőszoba lefolyó tervezés

  4400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, pontos, megbízható, felkészült. Ebből már egy is kuriózumnak minősül az építőiparban. Rozálban pedig mind megvan. Ha legközelebb házat tervezünk, arra is őt kérjük fel.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelő szakemberektől?

Rendeld meg vízszerelő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy vízszerelő fürdőszoba lefolyó tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Fürdőszoba lefolyó tervezés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a fürdőszoba lefolyó tervezés átlagára 800 - 1500 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kertészek - mi alapján választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek vízszerelőt Budapesten?

Jelenleg 322 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést FÜRDŐSZOBA LEFOLYÓ TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz kereshetek vízszerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált vízszerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: fürdőszoba lefolyó tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi vízszerelő?

Egy jó vízszerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged a következőre: vízszerelő?

Ha profi vízszerelő segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! A fürdőszoba lefolyó tervezés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas