Minőségi padlófűtés tervezés Budapesten. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Épületgépészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületgépész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb épületgépészeket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 501 épületgépész közül, 5800-11000 Ft/óra áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a padlófűtés tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

75 épületgépész most online

Balazs

Balazs

A környeken vagyok.

Marton

Marton

Ingyenes kiszallas.

dr.

dr.

erdekel.

Mennyibe kerül a padlófűtés tervezés Budapesten?

5800 - 11000 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb épületgépészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületgépészt!

Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés. Telepítés 2 napon belül! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok.

 • Padlófűtés tervezés

  11100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Remek építészek!

Nem tudja kihasználni a teraszát? Profi csapattal felmérünk, tervezünk, gyártunk, akciósan. Szeretné ha a terasza négy évszakos lenne? Forduljon hozzánk bizalommal és megoldjuk.

 • Padlófűtés tervezés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Valóban említette, hogy emailben keressem, ennek megfelelően először levelet írtam 15 és 12 napja, ezek egyikére sem érkezett válasz.

Kerítés tervezés és építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Komplett...

 • Padlófűtés tervezés

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Lehet hogy tervezési munkákban és árban jók de sajnos kommunikációs szinten kétszeri írásos ajánlat kérés és egyszeri telefonos egyeztetés után két hónap alatt nem jutottunk előrébb.

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk!

 • Padlófűtés tervezés

  9400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A szemle dokumentációját végül megkaptam, de csak a fenti vélemény megírása után. (Ezek után 2 csillagra módosítottam az eredeti egyet.)

Elek laci
2 éve

Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron. Generálkivitelezés CSOK, Babaváró és zöld hitellel, garanciával, szerződésbe foglalt áron.

 • Padlófűtés tervezés

  6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, segítőkész vállalkozás, profi, ügyfélközpontú csapatt! Megoldani akarnak egy problémát és nem megkerülni! Bátran ajánlom őket!

BuTyCb
2 éve

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést!

 • Padlófűtés tervezés

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Családi házunk tervezése során hamar megtaláltuk a közös hangot Rozállal, könnyen ráérzett arra mit szeretnénk. Még arra is, amiről nem is tudtunk, hogy szeretnénk. A tervezés összes szakaszában és később is bátran fordulhattunk hozzá kérdéseinkkel, precizitása, alapossága miatt sok későbbi akadályt elkerültünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, nekünk biztos pont volt az építkezés során.

Punda 112
2 éve

Lakberendező és építészmérnök vagyok. Célom, hogy olyan komplex lakberendezési szolgáltatást nyújtsak megrendelőimnek, mely által jól funkcionáló, stílusos otthonok születnek, jó műszaki megoldásokkal.

 • Padlófűtés tervezés

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, pontos!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi épületgépész szakemberektől?

Rendeld meg épületgépész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy épületgépész padlófűtés tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Padlófűtés tervezés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a padlófűtés tervezés átlagos ára 5200 - 9800 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Épületgépészk - hogyan választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek épületgépészt Budapesten?

Ebben a pillanatban 341 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést PADLÓFŰTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy épületgépész?

Egy épületgépész a következő feladattal kereshető meg: padlófűtés tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi épületgépész?

A jó épületgépész pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: épületgépész?

Ha profi épületgépész segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A padlófűtés tervezés és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas