Kazán tervezés Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Épületgépészt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj épületgépész szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb épületgépészeket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 408 épületgépész közül, 2700-5100 Ft/m2 áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a kazán tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

61 épületgépész most online

Zoltan

Zoltan

Ingyenes kiszallas.

Zoltan

Zoltan

erdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a kazán tervezés Budapesten?

2700 - 5100 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb épületgépészek Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező épületgépészt!

Innovatív csapatunk számára minden épület az értékteremtés lehetőségét rejti magában. Hazai és nemzetközi projektek. Professzionális tervezés kimagasló igényekhez. Nemzetközi trendek. Exkluzív design. Professzionális tervezés. Kimagasló igényekhez. Belsőépítészet.

 • Kazán tervezés

  4200 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Tökéletes kiszolgálás!!!Profi szakmai háttér!!!

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkák! Gyors helyszíni felmérés, design, praktikum, magas minőségű bútorvasalatok. 2 év garancia. Ingyenes tanácsadás. Hétvégén is elérhető. 23 év tapasztalat. 48 órás válaszadási idő.

 • Kazán tervezés

  10400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Egy családi házról kértem véleményt, de a szemle dokumentációja két hét alatt sem érkezett meg. Azóta kerestem őket emailben, smsben, választ nem kaptam. Telefonon 5-6 próbálkozásból egyszer sikerült elérni őket, akkor jött a "Már elküldtem, de elküldöm újra." válasz, ami nem túl hiteles, mert az "összes levél" nézetben sem látszik, és azóta sem érkezett meg. Természetesen számlát sem adott.

Gázcső szerelése tervezéstől a kiépítésig, mi minden megcsinálunk. Hívjon most! Gázcső hálózat tervezése, kiépítése kompletten, átadással ügyintézéssel. Egyszerű, gyors rendelés.

 • Kazán tervezés

  9200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Best architets of Budapest!

Azonnali raktárkészletről. Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok. Profi szakemberek. Nagy raktárkészlet. Szolgáltatások:...

 • Kazán tervezés

  9600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Az egyik legjobb haza kortárs építész, édemes megnézni a referenciáit.

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben...

 • Kazán tervezés

  11100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Több projekten is dolgoztunk együtt az elmúlt években Rozáliával, és a tapasztalataim alapján bátran ajánlom őt. Nemcsak szakmailag kiemelkedő a teljesítménye, de a munkához való alázatossága, elkötelezettsége és az emberekkel való bánásmódja is figyelemreméltó. Mindig gyorsan megtaláltuk a közös hangot, gördülékenyen oldotta meg a problémás helyzeteket is. Könnyen és hatékonyan lehet vele együtt dolgozni!

Levesszük a válláról a terheket. Vállalási árunk tartalmazza a tervezés minden költségét. Az alapozástól kezdve a kulcs átadásáig, minden egyes részfeladatot kivitelezünk. Egyedi design.

 • Kazán tervezés

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Passzívház kérdésben szakember.

Freddy
2 éve

Lakberendezés, lakásfelújítás, tanácsadás, kiviteli tervezés, teljeskörű projekmenedzsment

 • Kazán tervezés

  6100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Precíz, jó csapat!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi épületgépész szakemberektől?

Rendeld meg épületgépész szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy épületgépész kazán tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kazán tervezés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a kazán tervezés átlagos díja 2400 - 4500 Ft/m2. A feladat megosztásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találok valódi értékeléseket?

Budapesten a kazán tervezés szolgáltatáshoz már 449 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok épületgépészt Budapesten?

Ebben a pillanatban 345 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KAZÁN TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy épületgépész?

Egy épületgépész a következő munkával kereshető meg: kazán tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó épületgépész?

Egy jó épületgépész pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok, szolgáltatások tartoznak ehhez: kazán tervezés?

A kazán tervezés és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy épületgépészt bátran megbízhatsz vele.

Olvas