IKEA kanapé kárpitozás Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj ikea kanapékárpitos szakembert?

Ne menj tovább, a legjobbakat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassza ki a legjobb szakembert a listáról! Irány Budapest! Kárpitozzuk át az IKEA kanapédet szakértőinkkel! 415 elégedett ügyfél már bizonyította, hogy megéri! Kérj ingyenes árajánlatot most! Ha először keres szakembert a Qjob-on, és nem tudja, hogyan kezdje, ossza meg velünk a problémáját, és a közelben elérhető szakemberek már keresni fogják Önt árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Döntés előtt összehasonlíthatja a szakemberek profilját, nézze meg a visszajelzéseket és kérjen további információt! Mindez díjmentesen!

58 ikea kanapékárpitos most online

József

József

Érdekel.

Kalman

Kalman

Sok tapasztalatom van

Norbert

Norbert

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül az ikea kanapé kárpitozás Budapesten?

87100 - 163400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb ikea kanapékárpitosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező ikea kanapékárpitost!

Akár aznapi ajánlatadást és elszállítást is tudjuk vállalni. Rövid határidőkkel dolgozunk. Vállaljuk kanapék, ülőgarnitúrák, antik bútorok teljes körű vagy részleges felújítását. 1991 óta.

 • IKEA kanapé kárpitozás

  1900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Köazönöm a jó munkát

Bútorok kárpitozását, teljes javítását bízza szakembereinkre. Vállaljuk bőrbútorok, heverők, székek, kanapék áthúzását, kárpitozását. Szolgáltatások: bőrbútor javítás, antik bútor restaurálás, kárpitozás.

 • IKEA kanapé kárpitozás

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos megbízható csapat, nagyon korrekt áral!

Kímélje meg magát a fölösleges bajlódástól. A megspórolt idejét pedig fordítsa pihenésre vagy arra, amit igazán szeret csinálni!

 • IKEA kanapé kárpitozás

  3800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Pontos,precíz,gyors. Csak ajánlani tudom.

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén. Bútorok készítése, szerelése és javítása megfizethető árakon, garanciával!

 • IKEA kanapé kárpitozás

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon precíz, pontos munkavégzés korrekt árakon. Profi design, modern ötletek, első osztályú kivitelezés

Elemenként összeszerelt variálható konyhaszekrények rövid határidőre, olcsón! Variálható konyhagarnitúrák, készletről akár azonnal!

 • IKEA kanapé kárpitozás

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon pontos és lelkiismeretes! Nem ad ki rossz munkát a kezéből, inkább több időt szán rá. Segítőkész és nagyon precíz. Nem fogad el pénzt előre, inkább elmegy a hozzá nem értőkkel (mint én 😉), akik nem tudják, hogy mit kell venni a szakboltba. Csak ajánlani tudom.

Rövid határidővel vállaljuk gyakorlott, megbízható csapatunkkal bútorainak szerelését. Hívjon minket levesszük a terhet a válláról! Összeszokott csapat. 20 éves gyakorlat. Bútorszerelés-szállítás.

 • IKEA kanapé kárpitozás

  2400 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Lászlóra véletlenül találtam hirdetés útján, és egy elég egyedi - számomra akkor nehezen kivitelezhető - kéréssel kerestem meg. Nem hezitált, azonnal rendelkezésemre állt, és hamarabb is megoldotta, mint ahogyan azt ígérte. Jó kedélyű, segítőkész ember. László, köszönöm szépen!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ikea kanapékárpitos szakemberektől?

Rendelj ikea kanapékárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos ikea kanapé kárpitozás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

IKEA kanapé kárpitozás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten az ikea kanapé kárpitozás átlagos díja 72000 - 135000 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorasztalosok - hogyan válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorasztalost Budapesten?

Ebben a pillanatban 332 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést IKEA KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorasztalos?

Egy bútorasztalos ezzel a munkával bízható meg: ikea kanapé kárpitozás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához van szükséged rá: bútorasztalos?

Ha egy megfelelő bútorasztalos segítségére van szükséged, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az IKEA kanapé kárpitozás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas