Kanapé kárpitozás Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Bútorasztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kanapékárpitos szakembert?

Ne menj tovább, a legmegbízhatóbb szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Káprázatos kanapé kárpitozás Budapesten! Válassz 449 szakértő közül, hogy otthonod újra ragyogó legyen! Ha szakembert keresel Budapesten, kezdd a Qjob-on! Oszd meg velünk a felmerülő problémát, és szakembereink árajánlataikkal segítenek a feladat megoldásában! Választhatsz a szakemberek közül, összehasonlíthatod a profilokat, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Válaszd a legjobbat a Qjob-on!

64 kanapékárpitos most online

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Bela

Bela

A környéken vagyok.

József

József

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a kanapé kárpitozás Budapesten?

58100 - 108900 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kanapékárpitosok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kanapékárpitost!

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén. Kárpitos. Kárpotozás. Szolgáltatások: Kárpitos bútorok áthúzása, Autó ülés kárpitozás, Bőr bútorok kárpitozása.

 • Kanapé kárpitozás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagy tapasztalattal rendelkezik, precíz, pontos és nagyon lelkiismeretes. Csak ajánlani tudom!

Kiváló minőségű bútorok az aktuális trendeknek megfelelően, legjobb szerelvény márkákkal! Egyedi bútorkészítés méretre - konyhabútor - fürdőszobabútor - előszobabútor. 23 év tapasztalat. Garantált minőség. 2 év garancia. Ingyenes tanácsadás. Ingyenes felmérés.

 • Kanapé kárpitozás

  2400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, precíz munkavégzés, tartják a megbeszélt határidőt. A képek pedig magukért beszélnek! :)

Yang Guo
3 éve

Akár aznapi ajánlatadást és elszállítást is tudjuk vállalni. Rövid határidőkkel dolgozunk. Vállaljuk kanapék, ülőgarnitúrák, antik bútorok teljes körű vagy részleges felújítását. 1991 óta.

 • Kanapé kárpitozás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Szuper csapat, jelentős szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. Minden nap öröm ránézni a kezük közül kikerült konyhabútorra és előszobafalra is.

A minőség világszínvonalú, az árakat igyekeztünk mégis az itthoni fizetésekhez szabni. A port és a forgácsot a műhelyben hagyjuk, utánunk nem kell napokig takarítania. 12 hónap garanciával. Modern és igényes. Megbízható. Egyedileg tervezett. Kiemelkedő minőségű.

 • Kanapé kárpitozás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Meg is találtuk új konyhabútorunkat

Tervezéstől a beépítésig. Gyors felmérés, egyedi gyártás, saját műhely Kérje ajánlatunkat! Komplex asztalos szolgáltatás a tervezéstől a gyártáson át a beépítésig. Kérjen ajánlatot. Méretre készített bútorok. Bútorgyártás. Konyhabútor tervezés. Egyedi bútorkészítés.

 • Kanapé kárpitozás

  2700 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nagyjából fél órát késtek, mert a gps-be 9 helyett 19es házszámot írt az úr" és emiatt a belvárosban kötöttek ki (?). A kiszállítás napjáig 4x hívtak fel, hogy újra és újra elmondjam a címeket(kerület, utca, házszám), de amikor késtek, én hívtam fel őket többször, mire sikerült elnavigálnom őket.

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén

 • Kanapé kárpitozás

  2000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kanapékárpitos szakemberektől?

Rendelj kanapékárpitos szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorasztalos kanapé kárpitozás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kanapé kárpitozás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a kanapé kárpitozás átlagos ára 48000 - 90000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi értékeléseket?

Budapesten a kanapé kárpitozás szolgáltatáshoz már 371 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtekinthető már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Budapesten?

Jelenleg 285 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KANAPÉ KÁRPITOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetek bútorasztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható bútorasztalost keresned ha szükséged van erre: kanapé kárpitozás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi bútorasztalos?

Egy jó bútorasztalos pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas