Kémény bontás Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 405 kéményépítő közül! Korrekt kémény bontás árak: 4000-7500 Ft/nm. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten közelében található szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

61 kéményépítő most online

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Krisztián

Krisztián

A környeken vagyok.

András

András

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a kémény bontás Budapesten?

4000 - 7500 Ft/nm

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Teraszok teljeskörű építése fából. Garanciával a pontos munkára és a minőségi anyagokra. Terasz, terasztető, előtető építése minőségi anyagokkal és tapasztalt szakemberekkel. 10 Év Garancia.

 • Kémény bontás

  8600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Élethû àllatok amiket élöbe nem làthattunk..

Határidő tervezés, felelősségbiztosítás, szövetségi tagság. Előnyök az Adorján Renovától. Megrendelőnk 95%-ka egyetért abban, hogy az Adorján Renova kiváló kivitelező. Fix csomag árak. 3MForint Állami támogatás. Programok. Lakástakarék használható.

 • Kémény bontás

  7900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Tornyai Viktor Úr segítségemre volt a beépítéssel kapcsolatos aggodalmaimban is.

lapostető szigetelés, precíz munka, megbízható szakemberek, garancia, hőszigetel, beázás ellen kitűnő megoldás, vízszivárgás kizárva. Határidőre. 10 év garancia. Társasházi kedvezmények.

 • Kémény bontás

  8500 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Segítőkész az eladó, jó áraik vannak.

Minőségi alapanyagok használata, tapasztalt szakemberek által. Kérjen ingyenes árajánlatot. Tetőfedés, tetőfelújítás, bádogos és ácsmunka. A munkánkra garanciát vállalunk. Garancia.

 • Kémény bontás

  5200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nem úgy megy a kiszolgálás ahogy kéne

Tünde Sz
2 éve

Előtető teraszra kedvezően, Áremelés előtt vállaljuk Tavaszi akcióval. Kérj ajánlatot

 • Kémény bontás

  5900 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Hozzáértő személyzet, korrekt árak.

Teljes körű tetőfedést, tetőfelújítást, ácsmunkát és bádogozást vállalunk országszerte. Ha...

 • Kémény bontás

  8800 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Fejetlenség,kapkodás szavakkal tudom jellemezni. Az udvaron elkészített,vagy tekercsen levő színt nem tudták megmutatni a színpalettán, majd végül sikerült kiválasztani.Számla megérkezett 2 nap után, utaltam a pénzt majd rá 2 napra telefonáltak,hogy nincs készleten a kiválasztott szín. Kérdésem, miért vállalják túl magukat,ha nem tudják teljesíteni a megrendelést? Egyáltalán miért veszik fel? Továbbálltunk volna,ha rögtön megmondják és nem futunk ki az időből. Érdekes más helyen rálátnak a készletre..

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kéményépítő szakemberektől?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény bontás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény bontás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a kémény bontás átlagos díja 4000 - 7500 Ft/nm. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós véleményeket?

Budapesten a kémény bontás szolgáltatáshoz már 399 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű specialistáról elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok kéményépítőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 307 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY BONTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok kéményépítőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható kéményépítőt keresned amennyiben erre van szükséged: kémény bontás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi kéményépítő?

Egy megbízható kéményépítő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor lehet szükséged a következőre: kéményépítő?

Ha a legjobb kéményépítő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A kémény bontás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas