Kémény építés téglából Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 396 kéményépítő közül! Korrekt kémény építés téglából árak: 48000-90000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

59 kéményépítő most online

László

László

erdekel.

Richárd

Richárd

Sok tapasztalatom van

János

János

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kémény építés téglából Budapesten?

48000 - 90000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Lapostetők szigetelése PVC és bitumenes lemez technológiával, palatető javítás, felújítás. 20 év szakmai tapasztalat.Részletekért hívjon. Határidőre. 10 év garancia. Társasházi kedvezmények.

 • Kémény építés téglából

  6000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Bő választék.

50%-os állami támogatás tetőfelújításra? Velünk megvalósúlhat. Számlaképes régműködő cég. Családi házak, Társasházak Tetőfedése Felújítása, Új Tetők...

 • Kémény építés téglából

  9100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Udvarias, gyors a kiszolgálás.

Palatető felújítás cserepeslemez tető fedéssel, akár azonnali kezdéssel!

 • Kémény építés téglából

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Mindenük van

Kéménybélelés és gázkészülék csere akár 1 nap alatt, teljeskörű ügyintézéssel. Kazáncsere. Váltson velünk kondenzációs kazánra. Teljeskörű ügyintézéssel vállaljuk megbízásainkat!

 • Kémény építés téglából

  8700 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Teljesen korrekt, kivéve a portát. Kérdeztem, az ügyintézőket, hol tudom átvenni az árut, azt mondták a portán segítenek. A portán nem segítettek. Háromszor köszöntem rá a portásra, de nem sikerült elérnem az ingerküszöbét, cserébe kaptam egy mit akarsz?-t. Mondjuk máshol sem jobb a helyzet, a legtöbb helyen született tahók vannak a portán. Az árukiadás már flottul ment, miután átverekedtem magam az IQ-gáton.

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Legyen szó akár családi házakról vagy társasházakról, állunk rendelkezésére. Hívjon most! Ács Tetőfedő Bádogos. Megbízható Tetőfedő? Szolgáltatások: Tetőfedés, Bádogos Munkák.

 • Kémény építés téglából

  7300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedvesek és segítőkészek az értékesítők! Csak ajánlani tudom mindenkinek! :))

Tetőfedés, Bádogosmunkák elvégzése gyorsan, elérhető áron. Szakképzett kivitelezés. Készséggel állunk rendelkezésedre legyen szó tetőfedésről vagy bádogos munkáról. Szolgáltatások: Időt Álló Bádogos Munka, Időt Álló Tetőjavítás, Időt Álló Tetőfedés.

 • Kémény építés téglából

  7200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Csalók!! A munkát félbehagyták és eltüntek persze a pénzt felvették. Egy ideig a tulajdonosnak nevezett Daróczi József felveszi a telefont, igéri hogy jönnek befejezik, maga rendes volt hozzánk , megyünk megcsináljuk befejezzük szépen" igéreteket teszi, majd később fel se veszi a telefont.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kéményépítő szakemberektől?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kémény építés téglából közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kémény építés téglából: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a kémény építés téglából átlagára 48000 - 90000 Ft/alkalom. A feladat megosztásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kéményépítők - hogyan választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kéményépítőt Budapesten?

Most 287 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNY ÉPÍTÉS TÉGLÁBÓL szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz kereshetünk kéményépítőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált kéményépítőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: kémény építés téglából.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi kéményépítő segítségét?

Egy profi kéményépítő a kémény építés téglából mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: kéményépítő?

Ha profi kéményépítő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kémény építés téglából és a hasonló munkák megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas