Kéménybélelés Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 437 kéményépítő közül! Korrekt kéménybélelés árak: 76000-142500 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

66 kéményépítő most online

István

István

A környeken vagyok.

Gábor

Gábor

Ingyenes kiszallas.

Gyula

Gyula

erdekel.

Mennyibe kerül a kéménybélelés Budapesten?

76000 - 142500 Ft/alkalom

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Vállaljuk régi tetők cserép forgatását, fóliázását , lécezését, kitűnő minőségben. Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, tettéligetelést és palatető felújítást. Garancia. Ingyenes árajánlat. 20 év szakértelem. Szolgáltatások: új tetők építése, régi tetők felújítása.

 • Kéménybélelés

  7300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Barátságos

Palatetők és más régi tetőfedések garanciával felújítását, javítását vállaljuk. Palatető felújítás és régi fedések tetőfelújítása kedvező áron. Budapest és környékén. Ingyenes árajánlat. Ingyenes állapotfelmérés. Már 8 500 Ft / nm²-től. Széles anyagválaszték.

 • Kéménybélelés

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Új tulaj van, sajnos egyelőre teljes a káosz.

Hné Ági
3 éve

Szeglemezes tetők kivitelezése Pest megye területén már 2 nap alatt. Kérje ajánlatunkat. Előnyök: nagy fesztáv, rövid építési idő, több hasznos terület, költséghatékony megoldás. Milliós megtakarítás. nagy fesztávok áthidalása. Több hasznos tér. Kérjen árajánlatot.

 • Kéménybélelés

  8000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Pont olyan, mint amilyenre számítottam. 🙂 Gyors, korrekt

Válassza tapasztalt és profi csapatunkat, mi garantáljuk a minőséget a legjobb árakon! Tetőfedés, bádogozás, ácsmunkák díjmentes állapotfelméréssel. Hívjon most! Akár Állami Támogatással. Ingyenes Felmérés. Szolgáltatások: Tetőfedés, Ácsmunka, Új Tető Építése.

 • Kéménybélelés

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Mindent megtudtunk venni amire szükségünk volt. Segítőkész, udvarias, gyors kiszolgálás. Korrekt ár.

Profi tetőfedés és tetőfelújítás cserepeslemezes tető fedéssel. Szakszerű kivitelezéssel. Tetőket építünk, tartunk karban és javítunk. Korond Tetőfedő a jó választás. Megfizethető árak! Hívjon bizalommal! Akár 15 év garancia!

 • Kéménybélelés

  9100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Hozzáértő, kedves kiszolgálás. Megfelelő készlet, gyors rendelés. Jó árak.

Régi tetők felújítása teljes tetőcserével, akár azonnali kezdéssel. Garanciával vállalunk tetőfedést, tetőfelújítást, palatető felújítást és bádogos munkát. Ingyenes árajánlat. Garancia.

 • Kéménybélelés

  6600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Mindennel nagyon meg voltam elégedve. Nem vagyok ács, nem is értek hozzá, de ez az a munka amikor az ember érzi, hogy nem kell aggódnia. Precíz árajánlat, gyönyörű kivitelezés, pontos megjelenés. Kár, hogy kevés ilyen vállalkozót találni ma Magyarországon! Bátran ajánlom! Eleonóra

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kéményépítő szakemberektől?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő kéménybélelés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kéménybélelés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a kéménybélelés átlagos díja 76000 - 142500 Ft/alkalom. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kéményépítők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek kéményépítőt Budapesten?

Most 297 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KÉMÉNYBÉLELÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy kéményépítő?

Egy kéményépítő a következő feladattal kereshető meg: kéménybélelés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi kéményépítő segítségét?

Egy megbízható kéményépítő a kéménybélelés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: kéménybélelés?

A kéménybélelés és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy kéményépítőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas