Régi kémény bélelése Budapest területén!

Kéményépítőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kéményépítő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 442 kéményépítő közül! Korrekt régi kémény bélelése árak: 80000-150000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

66 kéményépítő most online

Tamás

Tamás

Ingyenes kiszallas.

Ákos

Ákos

erdekel.

László

László

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a régi kémény bélelése Budapesten?

80000 - 150000 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb kéményépítők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kéményépítőt!

Minden bádogozással kapcsolatos munka: ereszcsatorna szerelés, javítás, tisztítás. Bármilyen ereszcsatornával kapcsolatos javítás, vagy új ereszcsatorna telepítés. Tetőjavítás.

 • Régi kémény bélelése

  5600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Kedves ügyintézők, barátságos árak.

lapostető szigetelés, precíz munka, megbízható szakemberek, garancia, hőszigetel...

 • Régi kémény bélelése

  7800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Szép cserepek készülnek.

Yoko Hama
2 éve

Tetőbeázások, gyors és szakszerű javítása, akár rövid határidővel is, Garanciával. Hívjon. Évtizedes tapasztalat. Gyors és megbízható. Minőségi garancia. Hívjon a legjobb Árért. Tetőcsere, Tetőszigetelés. Tetőfedés, Tetőjavítás. Pest megyében. Tetőfelújítás.

 • Régi kémény bélelése

  8600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Azt kaptuk amiért mentünk. A kiszolgáló bőbeszédűbb is lehetett volna. Pl elfelejtette közölni a 3000 Ftos 50m² alatti felárt.

A Knauf ajánlott kivitelezőjétől. Ismerje meg a fújható szigetelést! Meggyőző referenciák. 10 év tapasztalat. Velünk nincs kockázat! Ajánlott szakkivitelező. Szolgáltatások: padlás szigetelés, tetőtér szigetelés, fújható hőszigetelés.

 • Régi kémény bélelése

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Kertieszköz tárolót épített nekünk Qjob-en akadtam Tihamérre, nem volt, aki ajánlotta volna. A kapott ajánlat megfelelően részletes volt. Ami tetszett: nemrég készült el a kertünk, és nagyon vigyáztak rá. Maguk után összesepertek, és még a lecsöppent gépolajat is feltakarították vegyszerrel. Műszakilag nem tudom megítélni, de szemre nagyon szépre sikerült. Azóta már sok ismerősünknek ajánlottuk. Külön volt kőműves a faház külső borítására (szigetelés, glettelés, vakolás, színezés) illetve bádogos a vízelvezetésre.

A teljes munkafázisra van kapacitás, Önnek csak gyönyörködnie kell az új tető látványában! Tetőjavítás. Bádogos munkák. Ereszcsatorna javítás. Tetőfedés. Szolgáltatások: Tetőfedés, tetőjavítás, Ereszcsatorna szerelés, SOS Cserepezés, SOS tetőjavítás.

 • Régi kémény bélelése

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Jó kis hely

Érdeklődjön tetőfedési árak iránt, kalkuláljon velünk! Tetőcserét és javítást is vállalunk

 • Régi kémény bélelése

  4900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Messziről elkerülendő társaság. (Egy csillagot se érdemelnek, de sajnos nullát nem enged a rendszer.) Meg se nézték közelről a problémát, de leszúrtak, amiért ügyfélként nem adtam pontos leírást a tető típusáról, és rögtön 200000 Ft-os árajánlatot adtak két kis beázásra. Amikor mondtam, hogy ennyi pénzről én nem dönthetek, csak a cégvezetés, és amúgy is egy előzetes árajánlatról volt szó, megkérdezték, hogy mennyiről dönthetek én, megcsinálják annyiért. Amikor megköszöntem az árajánlatot", és kitereltem őket az épületből, még visszahívott a főnök, hogy ha már ott vannak a fiúk, akkor hadd csinálják már meg, annyiért, amennyit adni tudok. Amikor erre nemet mondtam, leköcsögözött (szó szerint)."

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kéményépítő szakemberektől?

Rendelj kéményépítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy kéményépítő régi kémény bélelése közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi kémény bélelése: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a régi kémény bélelése átlagára 80000 - 150000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kéményépítők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok kéményépítőt Budapesten?

Jelenleg 301 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI KÉMÉNY BÉLELÉSE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy kéményépítő?

Egy kéményépítő a következő feladattal kereshető meg: régi kémény bélelése vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a kéményépítő?

Egy megbízható kéményépítő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: régi kémény bélelése?

A régi kémény bélelése és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy kéményépítőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas