Konyhabútor tervezés Budapesten a te elképzeléseid szerint!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb asztalosokat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 528 tervező közül, 13600-25500 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a konyhabútor tervezés! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

79 tervező most online

József

József

A környeken vagyok.

Marton

Marton

Ingyenes kiszallas.

Miklós

Miklós

erdekel.

Mennyibe kerül a konyhabútor tervezés Budapesten?

13600 - 25500 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal

 • Konyhabútor tervezés

  8200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Jól dolgozik

Lakberendezési tanácsadás, tervezés, látványtervkészítés, home staging. Ingyenes igényfelmérés konzultációval személyesen országszerte.

 • Konyhabútor tervezés

  11100 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Taki, Pisti, Zoli és többiek kiváló építészek, jó szaktudással hozzáértessel...

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. magas minőség kedvező ár. project management. két évtizedes tapasztalat.

 • Konyhabútor tervezés

  8600 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon segítőkészek!

Zsófia
2 éve

Nem csak házakat, hanem élhető, jól használható tereket tervezünk, prémium színvonalon. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. családi ház felújítás. felújítás. tervezés.

 • Konyhabútor tervezés

  3400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Ahogy a szemlén hallotta, a tulajdonosnak azt ígértem, hogy egy hét alatt dönteni fogok a vásárlást illetően. Ezt anélkül kellett megtennem, hogy a technikai részleteket láttam volna, mert a levelek után telefonon és smsben sem értem el.

Vállalom régi és új építésű házak, lakások, apartmanok tervezését, átalakítását. Munkám az egyszerű tanácsadástól az egész lakásbelső kialakítására vonatkozó tervezésig terjedhet. Vállalom még egyedi bútorok tervezését is. Számomra fontos, hogy megismerjem ügyfelemet és álmai enteriörjét megalkossam. Keressen bizalommal.

 • Konyhabútor tervezés

  11500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

Elmegy

Világítási szaktanácsadás vagy akár kivitelezésre kész beltéri terv készítése

 • Konyhabútor tervezés

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható tervező iroda

tervezés, beruházásszervezés, műszaki ellenőrzés, minden építési szakágban referenciákkal. ipari és kereskedelmi projekt referenciák, tervezés és műszaki ellenőrzés egy kézben. project management. magas minőség kedvező ár. két évtizedes tapasztalat.

 • Konyhabútor tervezés

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Profi hozzáállás, precíz munkavégzés!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tervező szakemberektől?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező konyhabútor tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhabútor tervezés: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a konyhabútor tervezés átlagos ára 12000 - 22500 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok megbízható értékeléseket?

Budapesten a konyhabútor tervezés szolgáltatáshoz már 438 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű specialistáról megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Budapesten?

Jelenleg 337 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHABÚTOR TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatokhoz hívhatok asztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható asztalost hívnod akkor, ha erre van szükséged: konyhabútor tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy asztalos segítségét?

Egy jó asztalos a konyhabútor tervezés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha asztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas