Teljes körű szekrény tervezés Budapesten. Az Ön igényeire szabva!

Tervezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj tervező szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb asztalosokat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 515 tervező közül, 54200-101700 Ft/db áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a szekrény tervezés! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten környékén dolgozó szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

77 tervező most online

arpad

arpad

Ma is elvallalom.

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Tamas

Tamas

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a szekrény tervezés Budapesten?

54200 - 101700 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb tervezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező tervezőt!

Kerítés tervezés és építés korrekt áron - bízza ránk a munka egészét. Kérje ajánlatunkat! Komplett...

 • Szekrény tervezés

  6300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Lehet hogy tervezési munkákban és árban jók de sajnos kommunikációs szinten kétszeri írásos ajánlat kérés és egyszeri telefonos egyeztetés után két hónap alatt nem jutottunk előrébb.

Lakásfelújításban gondolkozik? Csak fürdőszoba felújítás lenne? Hívjon minket! Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk!

 • Szekrény tervezés

  9400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

A szemle dokumentációját végül megkaptam, de csak a fenti vélemény megírása után. (Ezek után 2 csillagra módosítottam az eredeti egyet.)

Elek laci
2 éve

Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron. Generálkivitelezés CSOK, Babaváró és zöld hitellel, garanciával, szerződésbe foglalt áron.

 • Szekrény tervezés

  6300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Megbízható, segítőkész vállalkozás, profi, ügyfélközpontú csapatt! Megoldani akarnak egy problémát és nem megkerülni! Bátran ajánlom őket!

BuTyCb
2 éve

Irányíts otthonodban bármit, bárhonnan egyszerűen és kényelmesen. Kérj ingyenes felmérést!

 • Szekrény tervezés

  7900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Családi házunk tervezése során hamar megtaláltuk a közös hangot Rozállal, könnyen ráérzett arra mit szeretnénk. Még arra is, amiről nem is tudtunk, hogy szeretnénk. A tervezés összes szakaszában és később is bátran fordulhattunk hozzá kérdéseinkkel, precizitása, alapossága miatt sok későbbi akadályt elkerültünk. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, nekünk biztos pont volt az építkezés során.

Punda 112
2 éve

Lakberendező és építészmérnök vagyok. Célom, hogy olyan komplex lakberendezési szolgáltatást nyújtsak megrendelőimnek, mely által jól funkcionáló, stílusos otthonok születnek, jó műszaki megoldásokkal.

 • Szekrény tervezés

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, pontos!

Díjmentes helyszíni felmérés és tervezés. Telepítés 2 napon belül! Használt, új, egyedi polc és állványrendszerek. Hívjon minket vagy kérjen ajánlatot Online. Egyedi ajánlatok.

 • Szekrény tervezés

  11100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Remek építészek!

Nem tudja kihasználni a teraszát? Profi csapattal felmérünk, tervezünk, gyártunk, akciósan. Szeretné ha a terasza négy évszakos lenne? Forduljon hozzánk bizalommal és megoldjuk.

 • Szekrény tervezés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Valóban említette, hogy emailben keressem, ennek megfelelően először levelet írtam 15 és 12 napja, ezek egyikére sem érkezett válasz.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi tervező szakemberektől?

Rendeld meg tervező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy tervező szekrény tervezés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény tervezés: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a szekrény tervezés átlagos ára 48000 - 90000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Budapesten?

Jelenleg 345 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok asztalost?

Megéri egy Qjob-on megtalálható asztalost megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: szekrény tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi asztalos segítségét?

Egy jó asztalos a szekrény tervezés mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged a következőre: asztalos?

Ha a legjobb asztalos segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A szekrény tervezés és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas