Konyhaszekrény felújítás Budapest területén!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorrestaurátor szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 396 bútorrestaurátor közül! Korrekt konyhaszekrény felújítás árak — 24000-45000 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Budapesten környékén található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

59 bútorrestaurátor most online

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Janos

Janos

Ma is elvállalom.

Gabor

Gabor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a konyhaszekrény felújítás Budapesten?

24000 - 45000 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bútorrestaurátorok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorrestaurátort!

Pár perc alatt kitölti az űrlapot, és akár 2 órán belül érkeznek az árajánlatok. Ingyenes. Kényelmes, nem kell egyenként ajánlatot kérni, telefonálgatni, hosszú e-maileket írni. Nem kell hosszan keresnie. Árajánlatok gyorsan. Időt takarít meg. Kényelmes, egyszerű.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3700 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

A honlapjuk állítása szerint nincs rejtett költség, nincs kiszállási díj. 2 rakodó+a sofőr, aki egyben a cég tulajdonosa, 6500 Ft/óradíjon vállal munkát. Telefonon megerősítést kértem az adatok valódiságára vonatkozóan, majd megrendeltem 10db nagyobb méretű bontott ablak "A"-ban való felrakodását és a 15 km-re és 1 órányi távolságra lévő "B"-ben való lerakodását. Értesítés nélkül 1 órával korábban érkeztek "A"-ba. Valóban gondosan rakodta, az ablakokat jól rögzítették, de végtelen lassan dolgoztak.2 óra ment el a felrakodással. A minimálisnak megjelölt 3x6500 "=" 20 000 Forintot át is adtam. A lányomat odaszerveztem "B"-be a fogadásukra, de oda csak 2 óra elteltével érkeztek meg, nem egészen szín józanul. Újabb 2 óra végtelenségig elhúzott lerakodás után 6 óra telt el, de ezen felül még 6000 Forint kiszállási díjat is kifizettettek. A munkát elvégezték, az ablakok nem sérültek, tisztában vagyok vele, hogy a rakodómunka nagyon megterhelő, csak akkor az árat ehhez mérten kell a honlapra feltenni. Ez kicsit elrontja az ember szájízét.

Hatalmas választékkal és folyamatos akciókkal várjuk. Budaörs, Építők útja 2-4. Minőségi kivitelezés, gazdag stílus választék, elérhető áron. Budaörsön. Alacsony áron. Stílusok: loft, modern, klasszikus, skandináv design.

 • Konyhaszekrény felújítás

  2100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Pontosan érkeztek, precizek! Ajánlani tudom!

Fotelek, székek, ülőgarnitúrák, franciaágyak kárpitozása, javítása. Budapesten és környékén.

 • Konyhaszekrény felújítás

  2900 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Jó ès megbízható cég!!

Ezermester szolgálat Budapesten és környékén. Lakáson belüli és kültéri munkát vállalunk.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Tisztelt Mester! Köszönöm a gyönyörű új ajtót és ablakokat. Megfelelő áron, nagyon szép és pontos munkát kaptam, rövid időn belül. Ajánlom mindenkinek. S.I.

Bútorszerelés a legrövidebb határidővel. JYSK bútorok szerelése. IKEA BÚTOROK SZERELÉSE. Kika bútor összeszerelés.

 • Konyhaszekrény felújítás

  2800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon rugalmasak, pontosak és a hívás délutánján bevállalták az aznapi szállítást! KöszönömTutiTeher!

Válasszon két vagy három üléses ülőgarnitúrák, sarokkanapék, heverők és még sok más közül. Ülőgarnitúrák ágyazható, ágyneműtartós kivitelben - bemutatótermeben és online is.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Pontosak,megbízhatóak.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi bútorrestaurátor szakemberektől?

Rendelj bútorrestaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor konyhaszekrény felújítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhaszekrény felújítás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a konyhaszekrény felújítás átlagára 24000 - 45000 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - majd pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - hogyan választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok bútorrestaurátort Budapesten?

Jelenleg 325 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHASZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk bútorrestaurátort?

Megéri egy Qjob-on regisztrált bútorrestaurátort hívnod akkor, ha a következőre van szükséged: konyhaszekrény felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kérheted egy bútorrestaurátor segítségét?

Egy profi bútorrestaurátor a konyhaszekrény felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha bútorrestaurátort hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas