Régi szekrény felújítás Budapesten gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorrestaurátor szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 430 bútorrestaurátor közül! Korrekt régi szekrény felújítás árak — 5600-10500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten környékén található szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

65 bútorrestaurátor most online

Tamas

Tamas

Ingyenes kiszállás.

Miklós

Miklós

Érdekel.

Frigyes

Frigyes

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a régi szekrény felújítás Budapesten?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 1-től

A legjobb bútorrestaurátorok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorrestaurátort!

Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát

 • Régi szekrény felújítás

  3100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Kreatív és figyelmes tervezés, határidőre jó minőségben végzett gyártás. Köszönjük!

Régi és antik tárgyak, teljes hagyaték készpénzes felvásárlása az ország egész területén. Ingyenes kiszállás és értékbecslés az ország egész területén. Hívjon bizalommal! Akár 2 órán belül. Országos kiszállás. Hívjon bizalommal.

 • Régi szekrény felújítás

  2900 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Tibi egy megbízható, korrekt szakember. Munkájára igényes, precíz és pontos. Csodaszép konyhabútort épített. Csak ajánlani tudom!

Ikea, Kika, Jysk és egyéb áruházak lapraszerelt bútorainak szakszerű szerelése Budapesten. Konyhabútor, fürdőszobabútor, hálószobabútor szerelése rövid határidővel Budapesten. Minőségi kivitelezés. Szolgáltatások: bútor összeszerelése, zárcsere.

 • Régi szekrény felújítás

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Csak ajánlani tudjuk a céget, igazán professzionális munkát végeztek nálunk. Egyedileg megálmodott hálószoba bútort rendeltünk, különösen rövid határidővel, amit az ígéreteknek megfelelően tartottak is. Egy apróbb probléma felmerült a használat után 3 hónappal, amit garanciálisan ki is cseréltek. Nagy kincs ez a műhely, mindenkinek csak ajánlani tudjuk!

Kárpitos munkák korrekt árakon garnitúra áthuzása 50-60 ezer ft+szövet.1 év garancia. Budapesten a szállitás oda-vissza 6000 ft. Az egész ország területén vállalunk munkát.

 • Régi szekrény felújítás

  4300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

NAGYON SEGITÖ KÉSZ EMBEREK DOLGOZNAK MINDENKINEK AJÀLOM

Ha elakadt a szerelésben, mi segítünk! Forduljon hozzánk bizalommal. Akár hétvégén is! Nappali, Háló, Fürdő, Konyha és egyéb bútorok összeszerelését és beépítését vállaljuk. Szolgáltatások: Bútorszerelés, Bútor Összeszerelés, Konyhabútor Összeszerelés.

 • Régi szekrény felújítás

  2800 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Gyönyörű munkát végeznek, ha valaki minőségi és egyedi pajtaajtót szeretne, akkor ne keressen tovább

Megbízhatóság, pontosság, tapasztalat jó áron! Miért várna heteket? Hívjon most!

 • Régi szekrény felújítás

  3300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Gábor a megoldások embere, segítségével a lakás több része átalakult, megszépült. Profi munkát végez, legyen szó álom konyha tervezésről, fűtés korszerűsítésről, vagy egyedi szekrények elkészítéséről. Jó szívvel ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi bútorrestaurátor szakemberektől?

Rendelj bútorrestaurátor szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor régi szekrény felújítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Régi szekrény felújítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a régi szekrény felújítás átlagos díja 5600 - 10500 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Bútorrestaurátorok - mi alapján választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek visszajelzéseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok bútorrestaurátort Budapesten?

Ebben a pillanatban 289 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RÉGI SZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor ezzel a feladattal bízható meg: régi szekrény felújítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a bútorrestaurátor?

A jó bútorrestaurátor részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a munkával időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladathoz van szükséged rá: bútorrestaurátor?

Ha a legjobb bútorrestaurátor segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A régi szekrény felújítás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas