Mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj mágneses szúnyogháló felszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Budapest területén 429 szakember áll rendelkezésre, hogy segítsen a Mágneses szúnyogháló felszerelésében az ajtókra. Válassza ki a legjobbat és élvezze a szúnyogmentes otthont! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapesten környezetében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

62 mágneses szúnyogháló felszerelő most online

Balazs

Balazs

Ingyenes kiszállás.

Csaba

Csaba

Érdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül a mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra Budapesten?

11600 - 21800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb mágneses szúnyogháló felszerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mágneses szúnyogháló felszerelőt!

Fa ajtófelújítás, helyszíni javítás Ajtófelújítás Ajtó Felújítás. Fa ajtó felújítás. garanciával.

 • Mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Elégedett voltam a szolgáltatásaikkal. Segítőkész, kedves az egész csapat! Gyorsak, olcsók, mi kell még! Szuper!

Gyors és korrekt munka, profi szerelőcsapat. Ablakcsere rövid határidővel, garanciával. Egy jó nyílászáró kiválasztása százezrekkel csökkentheti a fűtési/hűtési költségeit. Ajtók kül- és beltérre. Az ajánlatkérés díjtalan. Redőnyök, kiegészítők. Online kalkuláció.

 • Mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra

  3000 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Szinte semmi nincs raktáron a szabvány méretekből. Így bárki tud boltot nyitni :-). 6-8 hét mire megjön!!!!

Belső Ajtók és Beltéri Ajtók a Legjobb Árakon | 7 Gyártó | 1000+ féle Típus. Minőségi Ajtók...

 • Mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Egy kultúrált lapszabászat és minden van ami egy bútor összerakásához kell.

20 év tapasztalat Non stop elérhetőség Rövid határidővel Budapest Fejér megye Pest megye. Ablak javítás Kispest ablak beállítás Újpest ablak javító Csepel. Műanyag teraszajtó javító.

 • Mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nem kell részleteznem. Tudják Ők, hogy miért...

Nyílászáró és zárszerviz gyorsszolgáltatás Javítás szerelés. Amit vállalunk! Számunkra...

 • Mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra

  3300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Szerettem volna velük megcsinaltatni a lakásomba a redőnyt. Felhivtam őket egy hétfői napon egy kedves hangú hölgy felvette, közöltem vele mit szeretnèk és mondta, hogy még azon a héten felkeres a szakember telefonon és egyeztet velem időpontot, hogy felmérje a lakásom. Na ennek kb 3 hónapja, azóta semmi. Lehet, hogy többször kellett volna hívogatnom őket, könyörögni stb.

Fa ajtófelújítás, helyszíni javítás Ajtófelújítás Ajtó Felújítás. Fa Ablak javítás, szigetelés, zárcsere. garanciával. Fa nyílászáró felújítás.

 • Mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Szeretek profikkal dolgoztatni, ezért választottam Zsoltiékat. Felülmúlták a várakozásaimat, szinte úgy varázsolták be az ablakokat a már kifestett lakásba. Arról nem is beszélve, hogy egyéb dolgaimat is megjavítottak, nagy meglepetésemre. Sok-sok köszönettel tartozom Nekik és ami még nem mellékes mindezt a legjobb áron nyújtották. Aki minőséget akar olcsón válassza Őket, a munka előbb kész lett, mint ahogy ígérték. Ilyen kevés van a mai világban. Köszi!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi mágneses szúnyogháló felszerelő szakemberektől?

Rendelj mágneses szúnyogháló felszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra átlagos ára 9600 - 18000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - hogyan válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok ajtószerelőt Budapesten?

Most 306 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MÁGNESES SZÚNYOGHÁLÓ FELSZERELÉSE AJTÓRA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő feladattal kereshető meg: mágneses szúnyogháló felszerelése ajtóra vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy ajtószerelő?

A jó ajtószerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha ajtószerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas