Medence burkolás Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj medenceburkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Keresse fel Budapestet a medence burkolásához! Számos szakember közül választhat, több mint 415 szakember áll rendelkezésre. Kérjen ajánlatot most! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

61 medenceburkoló most online

Zoltan

Zoltan

Ma is elvállalom.

Sandor

Sandor

Ma is elvállalom.

Tibor

Tibor

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a medence burkolás Budapesten?

2900 - 5400 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb medenceburkolók Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező medenceburkolót!

Legjobb minőségben, a legjobb minőségi alapanyaggal, korszerű gépekkel és jó szakemberekkel vállaljuk a kivitelezést- Útépítés. Mart aszfaltozás. Aszfaltozás. Térkövezés. Szolgáltatások: Aszfaltozás, Térkövezés, Főldmunkák.

 • Medence burkolás

  6500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Szuper csapat, vevőközpontú kiszolgálás!

Add Meg, Mi a Feladat és a Legjobb Helyi Burkolók Szinte Azonnal Keresni Fognak! Keress a Profi Szakemberek Között és Kérj Ajánlatot Néhány Perc Alatt! Díjmentes ajánlatkérés.

 • Medence burkolás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon pontosan és alaposan dolgozik és kérdések esetén hasznos szakmai tanácsokkal lát el. A megrendelő részéről az egyedi igényeket rugalmasan kezeli és bármikor elérhető. Remek szakembernek tartom az elvégzett munkája alapján, szívesen ajánlom bárkinek.

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Megfizethető árak. Garancia. Gyors és szakszerű munka. Professzionális csapat.

 • Medence burkolás

  5100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló termékek

Fedezze fel a padlóburkolatok széles választékát és találja meg álmai padlóját. A padló az otthon belső terének alapja, nálunk megtalálja az igazit. Vízhatlan padlók. Laminált és vinilpadló. Önnek tervezve. Van közel kereskedő. Könnyen lerakható.

 • Medence burkolás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Hatalmas választék, barátságos kiszolgálás, segítőkész eladók.

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon bizalommal! Gyors és szakszerű munka. Garancia. Professzionális csapat. Megfizethető árak.

 • Medence burkolás

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon kedves, segítőkész csupaszív csapat, csodálatos termékekkel és óriási választékkal...

Ha burkolásról van szó válassz minket: ingyenes állapot felmérés, garanciális munkavégzés. Hideg- és melegburkolás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Tiszta munka. Négyszeres garancia. Rejtettköltségek nélül. Mindig időben. Burkolásspecialista.

 • Medence burkolás

  6700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Pocsék munka, amire garanciát se vállalnak. Többször hívtuk, hogy javítsa ki, de semmi. Soha többet és senki másnak sem ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi medenceburkoló szakemberektől?

Rendelj medenceburkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló medence burkolás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Medence burkolás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a medence burkolás átlagára 2400 - 4500 Ft/fm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek megbízható véleményeket?

Budapesten a medence burkolás szolgáltatáshoz már 402 véleményt kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok burkolót Budapesten?

Jelenleg 309 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MEDENCE BURKOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy burkoló?

Egy burkoló a következő feladattal kereshető meg: medence burkolás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi burkoló segítségét?

Egy profi burkoló a medence burkolás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, amikor burkolót hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas