Monoblokkos wc szerelés Budapest területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Monoblokkos wc szerelés: Válassz 549 vízszerelő közül! Korrekt árak - 12000-22500 Ft/db, attól függően, hogy milyen típusú WC-t szeretnél beszereltetni. Találd meg a legjobb szakembert Budapesten a Qjob segítségével! Ne aggódj, ha nem tudod, hogyan állj neki, csak oszd meg velünk a feladatot és az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk szóló pozitív visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz. Minden mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és biztos lehetsz abban, hogy a legjobb áron kapod meg a legjobb szolgáltatást!

79 szakember, aki végzi a monoblokkos wc szerelés szolgáltatást most online

Dániel

Dániel

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Ferenc

Ferenc

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

13400 - 25200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a monoblokkos wc szerelés szolgáltatást Budapesten!

Vízvezeték Szerelő MOST Legolcsóbban a Piacon! Vízvezeték Szerelés Garanciával. Budapest és környékén Akciókkal, Garanciával Vízvezeték szerelést vállal Vízvezetékszerelő.

 • Monoblokkos wc szerelés

  5300 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, preciz, professzionális, korrekt szolgáltatást kaptam Kovács Zoltán úrtól. Garanciát is adott a végzett szolgáltatásra.

Izidor
3 éve

Vállalunk vízszerelést, fűtésszerelést, duguláselhárítást Budapesten és vonzáskörzetében. Ha megbízható, munkájára igényes és korrekt szerelőt keres. Hívjon bizalommal!

 • Monoblokkos wc szerelés

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Pontos érkezés, tiszta munka, korrekt ár. Legközelebb is igénybe vesszük a szakszerű szolgáltatást. Köszönettel

Alajos
2 éve

Megbízható és képzett vízvezeték-szerelőink segítenek Önnek. További információk.

 • Monoblokkos wc szerelés

  5900 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Korekt munkát végeznek.

Miksa
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk!

 • Monoblokkos wc szerelés

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Türhetetlen magatartást tanúsítottak, amit nem tudok szó nélkül hagyni és látom, hogy nem véletlenül egy csillagot kaptak 6 szavazat alapján. Időpontot kértem december elején mellék vízmérő cserére, amit meg is kaptam december közepére (ez eddig rendben is van). A megbeszélt időpontban kijött egy hölgy, aki az adminisztratív munkát végezte és egy szerelő. Bejöttek az udvarba és mutattam nekik az aknát ahol a vízóra található és ennél a pillanatnál jött el az amire nem számítottam. Szó szerint fogok idézni: Ugye nem gondolom komolyan, hogy kora reggel ilyen hidegben egy koszos aknába fogom leküldeni a szerelőt?" (Nem tudtam, hogy csak tiszta meleg lakásban lehet a mellékvízmérő.)

Aladár
2 éve

A hét mindennapján, hétvégén és ünnepnapokon is. Éjjel-nappal. S.O.S. azonnali kiszállás.

 • Monoblokkos wc szerelés

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Rugalmas nagyon megbizható és teljesen profi a szakmájában.

Jakab
2 éve

Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig. WC, fürdő, konyha. Korrekt, fix árak. 100% Garanciával. Ingyenes kiszállás.

 • Monoblokkos wc szerelés

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Maximális 5 csillag. Néhány órán belül meg is érkezett, ahogyan ígérte. Profi módon végezte el a munkát. Nálunk a konyhában volt a dugulás, nem csinált koszt, nem kellett utána takarítani, még a mosogatót is kitörölte a saját felszerelésével. Külön köszönet érte, hogy felhívta a figyelmet, ha van lakásbiztosításunk a biztosító kifizeti. Nekem nem jutott volna eszembe. Perceken belül az e-mail fiókomban volt az e-számla. Mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom!

Hogyan kaphat ajánlatokat a helyi szakembertől, aki monoblokkos WC szerelési szolgáltatást végez?

Rendelj most professzionális monoblokkos wc szerelőt, és várj percek alatt az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlataira! Az egész teljesen INGYEN és KÖTELEZETTSÉGMENTES! Kattints most és vegyél fel velünk kapcsolatot!

Egy szakember, aki végzi a monoblokkos wc szerelés szolgáltatást, monoblokkos wc szerelés közben Budapesten