Panellakás felújítás Budapesten tapasztalt szakemberekkel!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb kivitelezőket a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 445 kivitelező közül, 31700-59400 Ft/nm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Budapesten bérelj fel a legjobb szakembereket a panellakás felújítás! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

67 kivitelező most online

adam

adam

Ma is elvallalom.

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Dusan

Dusan

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül a panellakás felújítás Budapesten?

31700 - 59400 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Kiválló munkavégzés. Gyorsaság. Garancia. Főbb szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Gipszkarton profilok szerelése; Kőporos vakolat festés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Panellakás felújítás

  5000 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Szuper élmény, szalamandrákkal esős időben!

15 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók fürdőszoba felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a... Főbb szolgáltatásaink: Ház felújítás; Radiátor festés; Fa ablak festés. Burkolás OLCSÓN azonnal

 • Panellakás felújítás

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Barátságos környezet. Udvarias kiszolgálás, részletes, pontos tájékoztatás. Az ismerőseimtől csak jót hallottam a cégről, ezért kerestem fel őket. Eddig nem csalódtam.

Profi lakásfelújítás rövid határidővel, precíz munkával komoly szakemberektől kedvező áron. Minőségi kivitelezés nagy tapasztalattal szinte azonnali kezdéssel Budapesten és környékén. Kedvező, megfizethető ár. Precíz tervezés. Profi szakemberekkel. Fő profilunk: Fürdőszoba csempe felújítás; Gyerekszoba falfestés; Kőporos vakolat festés. Családi ház felújítás

 • Panellakás felújítás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Korrekt hozzáállás, folyamatos kapcsolattartás, profi kivitelezés. Már az első naptól .lakás és kapu kulcsot biztosítottam a folyamatos munkavégzéshez. Maximálisan megbízható munkavégzést, kivitelezést tapasztaltam, igen kedvező elszámolás mellett. Legközelebb is Sárvári Tamást hívnám, ha felmerül elektromos kivitelezési igény, de apróbb munkához is.

Lakásfelújítás Budapesten ingyenes felméréssel és ajánlatkészítéssel. A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest. Exclusive kialakítások. Megbízható, precíz csapat. Főbb szolgáltatásaink: Öntapadós vinyl padló lerakása; Kültéri glettelés; Ház külső színezés. Megteremtjük álmai otthonát

 • Panellakás felújítás

  5300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

2 különbözö nap mentem oda, mindkét alkalommal tábla van kiirva az ajtóra, hogy külső munkán van, egy telefonszámmal. Hivtam, de nem volt válasz, vagy visszahivás!

Ha felújításban vagy építésben van szüksége szakemberre keressen minket elérhetőségeinken. Teljes körben vállalunk lakásfelújítást az ajánlatkészítéstől a kulcsra... Amiket vállalok: Szekrény tapétázás; Fal glettelés; Csempe festés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Panellakás felújítás

  2600 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A google értékelés alapján választottuk a szolgáltatót. Nagyon elégedettek vagyunk mi is. Telefonon mindenben segítettek, gyorsan és pontosan érkeztek, precizen dolgoztak. Minden a megbeszéltek szerint történt.

Új építések, felújítások, javítások, tűzgátló engedéllyel, vizsgával, mérési jegyzőkönyvvel, garanciával, referenciákkal. lakásfelújítás generálban. ingyenes árajánlat. csatornázás fűtésszerelés. szobafestés gipszkarton. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Panellakás fürdőszoba felújítás; Gipszkarton glettelés; Régi kőporos vakolat festés. Ház külső/belső felújítás

 • Panellakás felújítás

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Pontosan a megbeszéltek szerint jöttek, tiszta környezetet hagytak maguk után. Jóval olcsóbban dolgoztak, mint amilyen ajánlatot más üvegesektől kaptunk.

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk! Lakásfelújításon töröd a fejed? Szaktanácsadásunkon minden kérdésedre választ kaphatsz! lakásfelújítás. házfelújítás. Főbb szolgáltatásaink: Panel fürdőszoba felújítás; Mennyezet gipszkartonozás; Radiátorcső festés. 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Panellakás felújítás

  3400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Nagy méretű tükröt rendeltünk, szereléssel. Megbeszélt időpontra érkezett, gyorsan és szépen szerelték fel. Ajánlom!

Az egész országban, a családi házak felújítási specialistájával. Kérd az Ingyenes helyszíni felmérésünk és személyesen mindent átbeszélünk. Mindent egykézből. Aktuális trendek szerint. Ingyen helyszíni felmérés. Feladatok amiket vállalok: Panel folyosó felújítás; Gipszkartonozás tetőtérben; Szobafestés. Előre rögzített ár, határidők.

 • Panellakás felújítás

  3500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Telefonon való tájékoztatás, akeszulek bekapcsolásával való irányítás nagyon hasznos volt. Köszönet érte.

Lakások, házak, irodák, üzletek teljes és részleges felújítása szakképzett kollégákkal. Rövid határidővel vállaljuk a munkát profi csapattal, a lehető legkedvezőbb áron. Kedvező ár. Amiket vállalok: Parketta csere; Fal gipszkartonozása; Parketta festés. Lakását még most újítassa fel

 • Panellakás felújítás

  5200 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Gyártói áron mindenféle nyílászáró.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kivitelező szakemberektől?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás felújítás közben Budapesten

Garzonlakás felújítása Budapesten 

A Qjob oldalon található magasan képzett, Budapesten dolgozó magán személyek és cégek teljeskörű panellakás felújítási szolgáltatást ajánlanak. Az oldalunkon található kivitelezők magas színtű minőségben és jó ár-érték arányban szinte bármilyen összetettségű felújítási munkát elvégeznek. Vegye fel a kapcsolatot a szakemberrel privát üzenetben, így megbeszélhetitek a garzonlakás teljes körű felújításra vonatkozó költségvetést és részleteket. 

Profik által végzett felújítási munkák jellemzői 

A felületünkön regisztrált szakemberek segítenek megvalósítani bármilyen elképzeléseit,, legyen szó újonnan vásárolt régi, vagy akár újépítésű lakás felújításról. A szakemberek előre megbeszélt időben érkeznek, annak érdekében, hogy felmérjék az aktuális állapotot és az elvégzendendő munkálatok volumenét.
Amennyiben még nincs konkrét elképzelése a stílust vagy a belső tér átalakítást illetően, akkor a szakembereink segítenek, ajánlanak lehetőségeket, de az egyéni terv kidolgozásában is tudnak segíteni. Azok számára, akiknél kisebb keret áll rendelkezésre, a szakik elsősorban tisztasági festést fognak javasolni. A munkálatok előtt a portálunk szakemberei következő lépésekkel készülnek elő:

 • helyiség és munka felmérése 
 • anyagköltség kalkulációja
 • a belsőépítészeti terv kidolgozása 

A terv egyeztetése után szerződéskötésre kerül sor a felületen regisztrált, egyénileg müködő szakemberrel vagy a felújítást végző céggel. A szerződésben rögzítésre kerül a panellakás felújítási munkálatok kezdő és átadási dátuma is. 

A panellakás felújítás során a szakértőink nagy figyelmet szentelnek a belső tér átalakítására, ezzel több teret adnak hozzá a lakáshoz, hogy minél jobban ki lehessen használni a rendelkezésre álló teret, ezzel együtt funkcionálisabbá alakítva az egész lakást. A felújítási munkák végrehajtásához következő módszereket használnak:  

 • funkcionális területekre való bontás, ehhez csúszó válaszfalakat, bútort, áttetsző függőnyeket használnak
 • válaszfalak bontása és az egész lakás átalakítása egy, tágas stúdióvá 
 • erkéllyel vagy lodzsával történő egybeépítés által (ami egy plusz helyiséget eredményez) hasznos terület növelése

Abban az esetben, ha a lakása szerkezeti felépítése nem enged belső tér átalakítását, a felületünkön regisztrált szakemberek olyan módszerekhez folyamodnak, amelyek vizuálisan is tágabb teret eredményeznek. Ilyenek pl.: tükrök megfelelő helyeken való elhelyezése, beépített bútorok, világos, fehér árnyalatok. Minden egyeztetést követően a szakértők beszerzik a szükséges anyagokat és leszállítják a helyszínre szükséges mennyiségű építőanyagot, ezt követően pedig nekilátnak a felújításnak. A szakembereink lépésről-lépésre haladnak a felújításban: 

 • régi burkolatok eltávolítása: padló, falak, mennyezet 
 • felületek kiegyenlítése, alapozása, glettelése és simítása 
 • aljzatkiegyenlítés 
 • fűtésrendszer, vízrendszer és csatornarendszer cseréje vagy javítása 
 • villanyhálózati munkálatok, újrahuzalozás 
 • szaniterek szerelése 

Felújítási költségek

Egyszobás lakás festése 

150.000 Ft

Belsőépítész ára nm-ént

8.000 Ft

Fürdőszoba felújítás ára

200.000 Ft

Egész panellakás átalakítása

1. 800 000 Ft

Szoba felújítása négyzetméterenként 

55.000 Ft

Lakberendező nm-ár

5.000 Ft

Mielőtt a szakembereink nekilátnának a festési és a befejező munkálatoknak, letakarják a felületeket, a padlót, és csak ezt követően végzik el a tapétázást, a mennyezeti-szerkezeti munkálatokat. A mesterek nyílászárók cseréjét, küszöbök kialakítását, valamint a szegélyezéseket is elvégzik. A felújítás befejező szakaszában felszerelésre kerülnek a konnektorok, kapcsolók és a világítótestek. A munka befejezésekor a szakik elvégzik a szükséges dekorációt, beüzemelnek a háztartási gépeket, elhelyezik a bútorokat. 

A Qjob.hu felületen megrendelt panellakás felújítás előnyei 

A portálunk segítségével könnyen talál olyan budapesti szakembereket, akiknek nagy tapasztalatuk van mindenkörű felújításban: a tisztasági festéstól a teljes körű, kulcsrakész átalakításokig. A magasan képzett, profi kivitelezők szem előtt tartják, hogy a felújítás minél gazdaságosabb legyen, emellett úgy végzik el a munkálatokat, hogy az otthona még komfortosabbá váljon több hasznos területtel együtt. 

A sikeres felújítás után a megrendelő kívánságából kiindulva, ízlése és lehetőségei szerint az átalakult garzonlakása szerény vagy kifejezetten reprezentatív kinézetet kap. Rengeteg budapesti megrendelő magasra értékelte a portálunkon található szakemberekkel való együttműködésnek a kedvező feltételeit, melyek: 

 • a költségek helyes és valós számítása 
 • megfizethető árak budapesti garzon lakás felújításkor
 • a szerződésben rögzítettek pontos követése 
 • ingyenes felmérési kiszállás a helyszínre 
 • garancia az elvégzett munkálatokra 
 • korszerű design a megújult otthonban 

A felületünk szakemberei kiváló minőségű anyagokat használnak a teljes kivitelezési munkafolyamat során. A felújítás innovatív technológiák alkalmazásával az előírt szabályoknak megfelelően történik. Biztos lehet abban, hogy nálunk regisztrált szakemberek tisztességesen és felelősségteljesen állnak hozzá a feladataikhoz. A panellakás felújítása gazdaságos módon, határidők betartásával, szerződésben rögzítettek szerint, időre kész lesz. Ahhoz, hogy megtalálja a legjobb építőipari céget vagy egyénileg dolgozó kivitelezőt, érdemes megnézni a szakemberek profiljait, referenciáikat és az értékeléseiket. 

Mennyibe kerül egy egyszobás panellakás felújítása? 

Egyik lakásfelújítás nagyon sokban különbözhet a másiktól. Az oldalunkon regisztrált szakemberek rendelkeznek saját, lakás felújításra vonatkozó árlistával. Budapesten az ár nagyban függ a következőktől: 

 • a lakás méretétől (négyzetméter) 
 • a beszerzésre kerülő anyagok áratól
 • a felújítás típusától (a legdrágább felújítás a teljeskörű kulcsrakész extra felújítás, a tisztasági festés ennél jóval kedvezőbb) 
 • a belsőépítészeti terv összetettségétől

Amennyiben egyedi tervet szeretne megvalósítani, például garzonlakást stúdió lakássá alakítani vagy padlófűtést szeretne - így a szakértők munkadíja magasabb lesz. 
Egy budapesti panellakás kedvező áron való felújításának megrendeléséhez töltse ki a szükséges adatokat az oldalunkon és a válassza ki a legjobb szakembert. 

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás felújítás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a panellakás felújítás átlagára 4000 - 7500 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - hogyan választhatunk Budapesten?

Budapesten a panellakás felújítás szolgáltatáshoz már 378 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lakásfelújítás kivitelezőt Budapesten?

Most 291 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy lakásfelújítás kivitelező?

Egy lakásfelújítás kivitelező a következő munkával kereshető meg: panellakás felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy profi lakásfelújítás kivitelező a panellakás felújítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha lakásfelújítás kivitelezőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árral kapcsolatban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas