Panellakás konyha felújítás Budapest területén!

Kivitelezőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj kivitelező szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb kivitelezőket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 404 kivitelező közül! Korrekt panellakás konyha felújítás árak — 54200-101700 Ft/nm. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

61 kivitelező most online

Lenard

Lenard

Ma is elvallalom.

Lenard

Lenard

A környeken vagyok.

Norbert

Norbert

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül a panellakás konyha felújítás Budapesten?

54200 - 101700 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kivitelezők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező kivitelezőt!

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Megbízható, precíz csapat. Lakásfelújítás Budapest. Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Főbb szolgáltatásaink: Nyaraló felújítás; Falfestés szivaccsal; Járólap festés. Hidegburkolás, Melegburkolás

 • Panellakás konyha felújítás

  3400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

2022-óta korrekt partner!

Tervezés Kivitelezés garanciával, szerződéssel, korrekt áron. 38 éve a piacon. Építkezésenként egy projekt menedzserrel, felelősségbiztosítással. Épülettervezés. Családi ház építés. Lakásfelújítás. Fő profilunk: Laminált parketta lerakása; Fal csiszolás; Lépcső festés. Garancia-referencia-bizalom

 • Panellakás konyha felújítás

  2900 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Maximális szaktudás, negyed évszázados tapasztalat, vevőközpontú kollégák, kolleginák.

A panellakás is lehet igényes, szép és egyedi. Bízza ránk a tervezéstől a kivitelezésig. Legyen egyedi, igényes és szép fürdőszobája. Ön megálmondja, mi megépítjük! Minőségi felújítás. Ingyenes felmérés. Exclusive kialakítások. Megbízható, precíz csapat. Fő profilunk: Panellakás fürdőszoba felújítás; Vályogfal vakolás; Erkély felújítás. Házfelújítás

 • Panellakás konyha felújítás

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Weboldalon a nyitva felirat zölden világít,felkeresem az üzletet ès belèpek az ajtón,köszönök szèpen az ülő muki valszeg süket,mert nem köszön vissza... Belèpek az èrtèkesítő terembe,köszönök valószínű,hogy a közèpkorú hölgy is süket,mert nem köszön vissza,csak flegmán mondja,hogy nem lehet bejönni! Magyarázatot nem vártam meg,távoztam! Utólag elnèzèst kèrek,hogy megint szerettem volna vásárolni nagyobb èrtèkben! Igèrem,hogy többet nem fogok!

Fürdőszoba - Lakóingatlan Felújítások - Panel Fürdőszoba Felújítások -Ingyenes Felmérés- Fürdőszoba - Ingatlan Felújítások--- Ingyenes Helyszíni Felmérés--- Szolgáltatások: Fürdőszobák Kivitelezése., Lakásfelújítás Budapest, Home... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Vinyl padló lerakása; Gipszkartonozás tetőléccel; Lábazat festés. Házfelújítás szakemberekkel

 • Panellakás konyha felújítás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Attila akárhányszor hívom, pontosan érkezik, kedves, udvarias és a jó megoldásig nem nyugszik. Az elszámolás korrekt és pontos, nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Panel lakások teljeskörű felújítását vállaljuk kedvező áron, rövid határidővel. Akár kisebb részfeladatokat is végzünk szakképzett kollégáinkkal, kedvező áron. Minőségi munka. Kedvező ár. Feladatok amiket vállalok: Fürdőszoba felújítás; Aluminium radiátor festés; Homlokzatfestés. Garancia-referencia-bizalom

 • Panellakás konyha felújítás

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Rossz kép, nem beazonosítjató hely

Lakásfelújítás négyszeres garanciával: idő, ár, minőség, tiszta munka. Ne keresgélj egyesével szakembereket. Komplett felújításhoz hívj minket! Mindig időben. Rejtettköltségek nélül. Inygenes felmérés. Burkolásspecialista. Tiszta munka. Szolgáltatásaink: Komplett fürdőszoba felújítás; Gázcsövek festés; Ház külső színezés. Felújítás

 • Panellakás konyha felújítás

  4300 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Ok.

Lakásfelújítás generálkivitelezés, a lakásod tökéletes kényelméért mi mindent megteszünk. Mindent megteszünk a burkolástól a belső építészetig, hogy teljesen otthonos legyen minden. Tökéletes Otthonosság. Magas minőség. Évtizedes... Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Teljeskörű lakásfelújítás; Ablak gipszkartonozása; Wc csempézés. Lakásfelújítás Kedvező Árakon

 • Panellakás konyha felújítás

  3700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, megbizható és rugalmas szakember. Csak ajánlani tudom.

Új építések, felújítások, javítások, tűzgátló engedéllyel, vizsgával, mérési jegyzőkönyvvel, garanciával, referenciákkal. csatornázás fűtésszerelés. lakásfelújítás generálban. ingyenes árajánlat. szobafestés gipszkarton. Szolgáltatásaink: Parkettázás; Gipszkarton vakolás; Parketta festés. Házfelújítás szakemberekkel

 • Panellakás konyha felújítás

  5400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Elégedett voltam most is és 5 évvel ezelött is. Gyors kiszolgálás jó raktárkészlet. A távolság ellenére is megérte nálatok vásárolni.

Vállalunk külső és belső teljes körű ház és lakásfelújítást, átalakítást igényes. kivitelben magán és közületi megrendelőink számára referenciákkal, garanciával. ingyenes árajánlat. Szolgáltatásaink: Ajtó tapétázás; Glettelés előtti mélyalapozás; Meszelés. Lakásfelújítás Kedvező Árakon

 • Panellakás konyha felújítás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Kedvesek és segítőkészek! Gyors kiszállítás!

Vlad Step
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi kivitelező szakemberektől?

Rendeld meg kivitelező szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy kivitelező panellakás konyha felújítás közben Budapesten

Panellakás konyha felújítás

Használja a Qjob felületet, hogy megtudja, mennyibe fog kerülni a Budapesti panel konyha felújítás. Az oldalon regisztrált lakásfelújítást végző vállalkozások és magán szakemberek igazán gyors és minőségű konyha felújítást kínálnak. 

Hogyan zajlanak a felújítási munkálatok? 

A weboldalon regisztrált tapasztalt szakemberek alaposan átgondolják a konyha kényelmes kialakítását és megjelenését. Az oldalon szolgáltatásaikat kínáló kivitelező mesterek figyelembe veszik a konyha megjelenésre és a stílusra vonatkozó kívánságait, valamint több pénztárcabarát felújítási megoldást javasolnak. Ha egyedi kialakítású konyhát szeretne, az oldalunk lakásfelújítási szakemberei gond nélkül kivitelezik azt.

A munkálatok megkezdése előtt elvégzik a szükséges felméréseket, kiszámítják a panellakás konyha felújításnak teljes költségvetését és előkészítik az árajánlatot. Amennyiben a felújítás egy kisebb lakásban lesz, akkor egy profi lakberendező kidolgozza az átalakítás legoptimálisabb lehetőségeit, hogy a konyha tere minél jobban legyen kihasználva. 

Például, ha a konyhát nappalival egybe nyitjuk, akkor nagyobb és többfunkciós tér alakul ki. Az ételkészítés és a pihenőrész területeit könnyen el lehet választani egy pulttal, eltolható üveg ajtóval, vagy gipszkarton válaszfallal. A felületünkön regisztrált szakemberek kedvező áron végzik el bármilyen panellakás konyha felújítást: 

 • kisebb felújítást, ami a megjelenés felfrissítését jelenti (az oldal mesterei eltávolítják a régi festéket, régi padlót cserélnek, kiegyenlítik a falfelületet, frissen kifestik a falakat)
 • teljeskörű felújítás, ami már a helyiség nagyobb átalakítással jár és a konyha újratervezésével, feltételezi a közműrendszerek cseréjét, villanyszerelést (a mesterek eltávolítják a régi burkolatokat, kiegyenlítik az aljzat-, a mennyezet- és falfelületeket, glettelnek, vakolnak, festenek, mázolnak és elvégzik minden szükséges belső munkálatot) 
 • a prémium konyha felújítása egyedi látványterv alapján történik. Egy ilyen exkluzív felújítás során magasabb kategóriájú természetes alapanyagokat használnak, a stílusa leginkább klasszikus. 

A kis alapterületű lakás esetén az oldalunk kivitelezői segítenek az új, megfelelő méretű konyhabútorok kiválasztásában. Megfelelő bútor választással hasznos területet nyerhet. A szakértelemmel elhelyezett és kiválogatott bútorok megőrzik a konyha funkcionalitását.

Panel konyha felújítás árak

Felújítási terv kidolgozása

10.000 Ft/nm

Gázszerelő 

15.000 Ft-tól

Falak és mennyezet felújítása 

5.000 Ft/nm

Padló lerakása

3.000 Ft/nm

Egyedi konyhabútor készítése

50.000 Ft/fm

Villanyszerelő

15.000 Ft

Konyha felújítás négyzetméterenként

20.000 Ft/nm

Nálunk megrendelt felújítás előnyei 

A portálunk segítségével képzett, lakásfelújításra szakosodott és nagy tapasztalattal rendelkező kivitelezőket talál. Garantálják a felújításra adott árajánlat pontosságát, valamint vállalják a szerződésben leírtak betartását.  Felelősségteljesen állnak hozzá a projekt megvalósításához, annak érdekében hogy a megrendelt konyha felújítás mindenben megfeleljen az Ön elképzeléseinek. A következőkre számíthat, ha az oldalunkon rendel konyha felújítást: 

 • ízléses, egyedi kialakítás
 • elérhető árak és díjak a Budapesti konyha felújításra 
 • ingyenes felmérés

A mesterek a legjobb minőségű és az egészségre ártalmatlan építő anyagokat használnak. Az anyagok kiválasztásnál figyelembe veszik a megrendelő anyagi lehetőségeit és javasolni fognak kedvezőbb árú, de minőségében ugyanolyan kiváló építőanyagokat. 

Mennyibe kerül 1 m2 konyha felújítása? 

A legkedvezőbb ajánlat kiválasztásához nézze át az oldalon regisztrált különböző szakemberek árlistáját. A végösszeg függ a: 

 • a felújítás összetettségétől
 • és a konyha méretétől 

Ahhoz, hogy megrendelje a Budapesti panellakás konyha felújítást hozzon létre egy feladatot a Qjob.hu weboldalon található űrlap kitöltésével és válassza ki a legjobb ajánlatot!

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panellakás konyha felújítás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten a panellakás konyha felújítás átlagára 3200 - 6000 Ft/óra. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lakásfelújítás Kivitelezők - hogyan válasszunk Budapesten?

Budapesten a panellakás konyha felújítás szolgáltatáshoz már 436 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes magas minősítésű szakemberről megtekinthető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok lakásfelújítás kivitelezőt Budapesten?

Jelenleg 335 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PANELLAKÁS KONYHA FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk lakásfelújítás kivitelezőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható lakásfelújítás kivitelezőt keresned amennyiben erre van szükséged: panellakás konyha felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi lakásfelújítás kivitelező segítségét?

Egy jó lakásfelújítás kivitelező a panellakás konyha felújítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: panellakás konyha felújítás?

A panellakás konyha felújítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy lakásfelújítás kivitelezőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas