Wc tető felszerelése Budapest szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

WC tető felszerelése Budapesten - Bérelj fel a legjobb szakembereket a Qjob-on! Válaszd ki az igényeidnek megfelelő szakembert a 539 vízszerelő közül, árak 2400-4500 Ft/db között. Valós árajánlatok és vélemények alapján válogathatsz. Ne törődj azzal, hogyan találod meg a szakembert! Oszd meg velünk a felmerült feladatot, és az elérhető szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal. Összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz, mielőtt döntenél. A legjobb az egészben? Mindez DÍJMENTESEN elérhető! Válaszd a Qjob-ot, és bízd ránk a wc tető felszerelésének problémáját! Az árak a feladat bonyolultságától és a szakember tapasztalatától függnek.

72 szakember, aki a wc tető felszerelését végzi most online

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Sándor

Sándor

Ma is elvallalom.

Tamás

Tamás

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

2700 - 5100 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik a wc tető felszerelését végzik Budapesten!

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S. azonnali kiszállás. Gyors segítség! Garanciális munkavégzés. 0-24 Ügyelet.

 • Wc tető felszerelése

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Gyors, ügyes, tiszta és megfelelő eszközökkel felszerelt a saját szeményes duguláselhárítási tapasztalatom alapján.

Ferenc
2 éve

Profi szakmai csapatunk áll az Ön rendelkezésére, legyen szó bármiről. Keressen bizalommal. Vízszerelési problémák elhárítása tömítésektől, a teljes vízhálózat cseréjéig.

 • Wc tető felszerelése

  4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrekt, alapos, szimpatikus, átlátható és előre kalkulálható árakkal. A továbbiakban is csak őt hívjuk!

Kornél
2 éve

Kamerás csővizsgálat, csatornatisztítás, nyomvonal meghatározás falbontás nélkül. A legmodernebb technológiákkal dolgozunk. Szolgáltatások: Duguláselhárítás, Csatornatisztítás, Kútkamerázás.

 • Wc tető felszerelése

  6200 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Nem vállalt felelősséget az elrontott szerelesert

Andor
2 éve

Viz-gáz-központifűtés szerelés. Kazánok és radiátorok cseréje! Kamerás csatornavizsgálat. Teljeskörű lakás és fürdőfelújítás.

 • Wc tető felszerelése

  5600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Már egy hete semmilyen szerrel nem sikerült kidugaszolni a konyhai lefolyónkat, de Zoltán pár perc alatt a készülékével megoldotta. Nagyon korrektül állt hozzá, azonnal jött, és amit mondott a telefonban, azt az összeget kellett kifizetni számára. Ráadásul, jó pár ezressel olcsóbban vállalta, mint a többség, akik hirdetik magukat!!! A kádunknál sem működött a lefolyó mechanikája, de Zoltán azt is vállalta, hogy megcsinálja és most már az is szuperül funkcionál. Csak ajánlani tudom, korrekt, rendes, jó szakember, állja a szavát és lelkiismeretes. Nehéz manapság hasonló jó szakembereket találni, és örülök, hogy Zoltánt megismerhettem. Biztos, hogy hozzá fordulok legközelebb is, bármi hasonló problémám adódik.

Gábor
2 éve

Vízszerelés Ingyenes kiszálással: fürdőszoba, konyha, kertcsap, csaptelep, WC, mosdó, kád.

 • Wc tető felszerelése

  6400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt volt és nagyon pontosan érkezett. Nem beszélt mellé, javasolta, hogy kerüljem el a dugulást. Több ilyen szakembert.

Pál
2 éve

Professzionális Eszközökkel, 30 Nap Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Non-Stop, Professzionális Gépekkel, Garanciával. Hívjon Most, Azonnal Indulunk! Tiszta Munkavégzés!

 • Wc tető felszerelése

  2900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Kedves, segítőkész munkafelvétel, gyorsan, pontosan jöttek. Vízművekkel az adminisztrációt intézik. Az előzetes tájékoztatásból lemaradt a falon belül elhelyezett vízóra plusz 2 tömítés (?) alkatrész (?) ára. Majdnem nálunk "felejtették" a veszélyes hulladéknak minősülő régi vízórát, erre külön rá kellett kérdezni, hogy mi a terv vele. És ügyesen sikerült elsunnyogni, hogy a régi vízórára tökéletesen illeszkedő takaró profilt bizony egy kis ügyeskedéssel odamókolt műanyag hulladékdarabka tartja a helyén, rosszul. A vízóra végülis ki van cserélve, nem sokkal drágább mint amiről szó volt, a régit nem nekem kellett elvinni a hulladékudvarba, hanem valószínűleg szabálytalanul máshol landolt, és biztosan találok majd, kis utána járással az új órára remekül illeszkedő takaró profilt.

Dávid
2 éve

Hogyan kaphat árajánlatokat a helyi szakembertől, aki a WC tető felszerelését végzi?

Kérj egy WC tető felszerelést végző profi szakember ajánlatot, és pár perc alatt garantáltan érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen történik! Kattints most!

Egy szakember, aki a wc tető felszerelését végzi, wc tető felszerelése közben Budapesten

Népszerű szolgáltatások Budapesten