Wc ülőke magasító felszerelése Budapest területén. Kiváló minőség, megfizethető árak!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

WC ülőke magasító felszerelés - Válassz a 539 vízvezeték szerelőnk közül! Korrekt árak - WC ülőke magasító felszerelés 3200-6000 Ft/db áron! Találd meg a legjobb szakembereket Budapesten! Keresel szakembert a Qjob-on, de nem tudod, hogyan kezdj neki? Ne aggódj! Oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felkeressük a Budapesten elérhető szakembereinket, akik árajánlatot adnak a feladatra. Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz tőlük. Minden mindez DÍJMENTESEN! Az árak a WC ülőke magasító felszerelés típusától és a szakember tapasztalatától függnek. Az árak 3200-6000 Ft/db között mozognak.

79 szakember most online

János

János

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Mennyibe kerül megbízható szakembert Budapesten?

3600 - 6800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Budapesten!

Vízszerelés a hét mindennapján, éjjel-nappal. Gyors segítség hétvégén és ünnepnapokon is. S.O.S azonnali kiszállás Budapesten. Anyagbeszerzés ünnepnapokon is. Garanciális munkavégzés. S.O.S Azonnali Kiszállás. 0-24 Ügyelet.

 • Wc ülőke magasító felszerelése

  6400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon megbízható, korrekt szerelő csapat.

Alajos
2 éve

Profi szakmai csapatunk áll az Ön rendelkezésére, legyen szó bármiről. Keressen bizalommal

 • Wc ülőke magasító felszerelése

  6300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon korrektül, az egész lakásban átvizsgálta a mester a lefolyókat, alaposan kitisztította. Kérdésünkre tanácsal látott el. Örülök, hogy igénybe vettem a szolgaltatastjobb, mint új korában a lefolyó🙂

Csaba
2 éve

Víz-Gáz-Fűtés szerelést vállalok Garanciával. Számlámat a biztosítók elfogadják. Gyors helyreállítást, komplett kiépítést is rám bízhatja. Több mint 30 éves tapasztalat. Pénztárca barát. Gyors akár SOS kiszállás. 35 éves rutin. Megbízható szakember.

 • Wc ülőke magasító felszerelése

  4000 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Tiszta, korrekt munka, a megbeszélt időben, előre közölt ár szerint

György
2 éve

Profi szakemberek. Precízen olcsón gyorsan tisztán. A munkánkra garanciát vállalunk. Éjjel nappal. Non Stop korekkt árakkal.

 • Wc ülőke magasító felszerelése

  5500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Az első e-mailre még válaszol egy szabvány szöveggel, amire válaszul kértem időpontot. Erre már nem válaszol többszöri újraküldés után sem. A megadott telefonszámokat nem veszi fel senki, visszahívás nincs.

Izidor
3 éve

Vízvezeték szerelőt keres? Megbízható helyi vízszerelő ingyenes és gyors kiszállással 0-24. Lakossági vízszerelés - Ipari szerelés - hibaelhárítás non stop gyorsszolgálati ügyelettel. Garanciával. Hétvégén és Ünnepnap is. SOS Hibaelhárítás. Gyors Kiérkezés.

 • Wc ülőke magasító felszerelése

  6400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, pontos, gáztervben is segítőkész, jó munkát végeznek. Érdemes időpontot egyeztetni előre, mert sok a munkájuk, de a határidőket a feszített tempó ellenére is tartják. Másoknak is ajánlom.

Benedek
2 éve

Praktikák · Duguláselhárítás · Kamerás csatornavizsgálat · Bemutatkozás

 • Wc ülőke magasító felszerelése

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Korrekt, de nem nagyon tudtak segiteni. Mindezt 45.000 ft-ert

Kázmér
2 éve

Hogyan kaphatsz árajánlatokat a helyi szakembertől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, wc ülőke magasító felszerelése közben Budapesten

Népszerű szolgáltatások Budapesten