Aktív hangfal javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Hangfal Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hangfal szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 80 hangfal szerelő közül! Korrekt aktív hangfal javítás árak: 6200-11700 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

12 hangfal szerelő most online

Zsolt

Zsolt

Еrdekel.

János

János

Sok tapasztalatom van

Balázs

Balázs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az aktív hangfal javítás Budapesten?

6200 - 11700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hangfal szerelőok Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hangfal szerelőt!

Márkától függetlenül vállaljuk LCD tv, LED tv, valamint monitorok javítását.Az LCD készülékek javítása eszköz és alkatrész igényes, ezért legtöbbször szervizünkben végezzük a javítás. Ha meg tudja oldani, akkor kérjük, hozza be szervizünkbe a nyitvatartási időben. Ezeken kívül adás beállítást és üzembe helyezést is vállalunk! A javításokat garanciával végezzük!

 • Aktív hangfal javítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember. Javított a tv gyorsan t minőség. Köszönjük szépen!

Én magam is közel 50 éve foglalkozom szórakoztató elektronika javításával. A RÁVISZ Szövetkezetnél eltöltött több évtized után mostanáig saját műhelyemben gyakorolom ezt a szakmát, amely egyben a hobbim is. Egy egy szép antik készülék sikeres restaurálása legalább akkora örömöt jelent számomra, mint a tulajdonosnak. Az audio-technika terén az alábbiakkal fordulnak leggyakrabban hozzám ügyfeleim: hifi javítás, hifi szerviz, erősítő javítás, erősítő szerviz, kazettás magnó javítás, lemezjátszó javítás, lemezjátszó szervoz, fonográf szerviz, magnó javítás, hangfal javítás, cd lejátszó javítás és még sok minden mással is… Kérdése van? Keressen elérhetőségeimen, vagy ha elromlott valamije, kérjen ingyenes diagnosztikát ITT!

 • Aktív hangfal javítás

  4700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Kiváló mesterember! Mindent gyorsan és minőségben, elfogadható pénzért! Ajánlom!!!

Orion, Videoton hangsugárzók javítása eredeti, vagy után gyártott alkatrészekkel!

 • Aktív hangfal javítás

  5600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű mesterember. Mindent kijavítottam, most már minden televízió tökéletesen működik. Ajánlom!

HIFI készülékek. Erősítő - Amplifier - HIFI és MINI torony - Magnó Deck - DAT magnó - Rádió - Tuner- Kazettás magnó - Lemezjátszó - Hordozható Renszerek - CD-K szervizelése időszakos karbantartása. Az általunk javított híradástechnikai készülékekre hat hónap garanciát vállalunk.

 • Aktív hangfal javítás

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Ahogy az audiofilek mondják - "meleg cső" szolgáltatás a szakembertől! :)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi hangfal szerelő szakemberektől?

Rendelj hangfal szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hangfal szerelő aktív hangfal javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Gyakori kérdés

Aktív hangfal javítás: mennyi az ára Budapesten?

Budapesten az aktív hangfal javítás átlagos ára 6200 - 11700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Népszerű kérdés

Hangfal Szerelőok - mi alapján választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok hangfal szerelőt Budapesten?

Jelenleg 102 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AKTÍV HANGFAL JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk hangfal szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható hangfal szerelőt hívnod ha a következőre van szükséged: aktív hangfal javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a hangfal szerelő?

Egy megbízható hangfal szerelő pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Népszerű kérdés

Melyik feladatok tartoznak ehhez: aktív hangfal javítás?

Az Aktív hangfal javítás és összes részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy hangfal szerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas