Főzőlap javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 118 háztartásigép szerelő közül! Korrekt főzőlap javítás árak: 7400-13800 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

18 háztartásigép szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

dr.

dr.

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a főzőlap javítás Budapesten?

7400 - 13800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb autóvillamossági szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

Üdvözlöm! Egyedülálló, akár 2 év garanciával Intézmények számára egyedi árak! egyedülálló, akár 2 év garanciával! Intézmények számára egyedi árak. Kiszállítás 24 órán belül.

 • Főzőlap javítás

  4700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Alapvetően elégedett voltam az elvégzett munkával.

Tisztelt megrendelők! Szervizünkben Prioritásra talál ! Helyszíni javítás rövid időn belül. Mosógép javítás. Mosógép helyszíni javítása, üzembehelyezése. Villanybojler javítása. Villanybojler Javítás.

 • Főzőlap javítás

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Hűtőjavításhoz kerestem segítséget - pénzzel lehúztak, a munkát nem végezték el. Az első telefonszámon a fiatalember nagyon segítőkész volt, azonban továbbirányitott egy hölgyhöz, aki már közel sem volt ilyen készséges. Telefonon leírtam a problémát, megadtam a szükséges információkat, majd kijöttek, egy perc alatt közölték hogy nem vállalják a munkát (azzal az indokkal, hogy mi van ha más hiba is van mint amit látunk - hiába mondtam hogy ezt a kockázatot én vállalom, csak egy működő hűtőt szeretnék), majd 6000 forinttal lehúztak mint kiszallasi díj. Bár nyilván ezt megtehetik, mélységesen inkorrekt viselkedésnek, gyakorlatilag szélhámosságnak tartom, aki teheti keressen rendes szerelőt.

Üdvözlöm a profilomon. TV javítás több, mint 25 éves tapasztalattal!

 • Főzőlap javítás

  4200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyon szépen köszönöm a segítséget.Örülök neki,hogy vannak még ilyen segítőkész szakemberek. További sikeres munkát kívánok. Üdvözlettel : Pilisszántó ről.

Lajos, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Villanybojlert, mosógépet, egyéb háztartási gépeket javítok. 20 éves szakmai tapasztalat.

 • Főzőlap javítás

  5500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Fontos a vevő, lelkiismeretes szakember, felelősséget vállal az elvégzett munkáért, ellát tanácsokkal. 😊

Hajdu bojler megbízható, precíz szakemberektől. Bojler beszerelés, csere és javítás. Sokéves tapasztalat, 100%-os ügyfél elégedettség. Korrekt ár gyors munka. Ingyenes kiszállás. Budapest és vonzáskörzete. Hajdú bojlerek.
 • Főzőlap javítás

  5400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon jó, segítőkész szerviz. Mindenkinek ajánlom! Sajnos az áprilisban vásárolt automata kávéfőzőmnek beragadt a forrázó egysége". Igen gyorsan javították. Javaslatokat is kaptam más típusokra, de nem reklámozok."

Tisztelt Érdeklődő! Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. 33 év tapasztalat. . Regisztrált szerelő. Minden típus javítása.

 • Főzőlap javítás

  4500 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon korrekt, megbízható cég. Gyorsan, precízen dolgoznak. Köszönöm!

Ernő, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Budapesten és Pest megye egyes területein képzett szerelőkkel, leinformálható szervizzel. Szerviz 27 éve Önért. Egyeztetéssel 1 óra alatt.Keressen

 • Főzőlap javítás

  3900 Ft

2 vélemény / értékelés 5.0

Elmondtam neki a problémámat és meg tudtam vele egyezni hogy mit szeretnék. Így történt. Mindenkinek szívesen ajánlom.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi háztartásigép szerelő szakemberektől?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő főzőlap javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Főzőlap javítás: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a főzőlap javítás átlagára 7400 - 13800 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Autóvillamossági Szerelők - hogyan válasszunk Budapesten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok háztartásigép szerelőt Budapesten?

Most 132 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓRÁDIÓ BEKÖTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek háztartásigép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autóvillamossági szerelőt megbíznod ha a következőre van szükséged: autórádió bekötés.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi háztartásigép szerelő?

A jó autóvillamossági szerelő pontos árajánlatot tesz általában, elérhető és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged a következőre: háztartásigép szerelő?

Ha egy megbízható autóvillamossági szerelő segítsége kell, akkor a Qjob-on jó helyen jársz! Az Autórádió bekötés és a hasonló feladatok megfelelő szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas