Tűzhely javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Háztartásigép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj háztartásigép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 110 háztartásigép szerelő közül! Korrekt tűzhely javítás árak: 5800-11000 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten környezetében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

17 háztartásigép szerelő most online

Andras

Andras

Еrdekel.

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a tűzhely javítás Budapesten?

5800 - 11000 Ft/db

Átlagos árak 2022. augusztus 1-től

A legjobb háztartásigép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező háztartásigép szerelőt!

László vagyok. Budapesten 2 órán belüli ingyenes kiszálással vállaljuk villanybojlerek szerelését. Munkáinkat teljes körű garanciával, 12 év szakmai tapasztalattal végezzük. Ahogy a referencia képeimen is látszik, számomra fontos az igényes, minőségi munka.

 • Tűzhely javítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Segítőkész hozzáállás. 10/10

Kedves érdeklődő! Bojler javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Keressen bizalommal! {город} a területem. Ezen kívül eső megegyezés kérdése.

 • Tűzhely javítás

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Bosch mosógép vezérlőpanelt vittem javításra. Aznapra elkészült! Az elvégzett munkára 6 hónap garanciát vállalt. Csak ajánlani tudom!

Mosogatógép szervíz szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Akár azonnali kiszállás. Mosógépjavítás SOS, akár még aznapi kiérkezéssel. Kedvező árak. Hívjon még ma! Hétvégén felár nélkül. Márkafüggetlen Javítás. Akár aznapi kiszállással. Javítás Garanciával.
 • Tűzhely javítás

  5400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, pontos, megbízható. Rendkívül alapos, "tovább lát az orránál", kiváló szakember. Van nála alkatrész, nem kell várni a rendelésre, így egyből megoldotta az összetett mosogatógép problémát. Csak ajánlani tudom!

Tisztelt Érdeklődő! Előzze meg gázkészüléke meghibásodását! 12 év tapasztalat a gázkészülékek szerelésében. Otthona legfontosabb része a fűtésrendszer. Ne hanyagolja el a...

 • Tűzhely javítás

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Magas szintű szakértelem, tudás mely precíz munkavégzéssel párosul. A kiszolgálás szuper gyors, kedves és ami fontos, hogy nem pénzközpontú. Ha az olcsóbb jobb, akkor nem titkolják el. Mindenkor az volt fontos, hogy az ügyfélnek mi a legjobb. Csak ajánlani tudom, szuper cég. :)

A megoldások embere vagyok. Jó napot kívánok! Ha rossz a mosógépe, mosogatógépe, villanytüzhelye, szaritógépe hívjon bizalommal gyors és megbízható munkavégzés. Kiszállás: a bejelentéstől számított 48 órán belül országosan. . Hívjon bizalommal.

 • Tűzhely javítás

  4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Csak azt sajnálom hogy nincs - 1es csillag. "megjavitottak" egy problémát és lett helyette másik 6. Felhivtam őket, hogy ez a helyzet van és a vonal másik végén még az asszony emeli fel a hangját? Ha valaki arra szorul hogy ide küldje a telefonját inkább vágja egy folyóba és vegyen másikat...

TomFromTown
egy éve

A megoldások embere vagyok. Az emlékek fontosak, minden adatmentésnél törekszünk megmenteni az összes fontos emléket. Munkához fontos adatokat vissza tudjuk nyerni a rossz adathordozókról...

 • Tűzhely javítás

  4500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, kedves ügyintezes. Köszönöm szépen!

Ernye Vadász
10 hónapja

Üdv László vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosogatógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! 20 éves tapasztalat. Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Budapesten és környékén. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Tűzhely javítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Az illető, aki fogad belépés után egy nagyképű tahó. A szervizről mást nem tudok mondani, mert a tabletről, amit vittem nem tudnak adatot menteni. Ez persze nem az ő hibájuk, csupán az ügyfélszolgálat első benyomás az ami nulla.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi háztartásigép szerelő szakemberektől?

Rendelj háztartásigép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy háztartásigép szerelő tűzhely javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok