Háztartási kisgép szervíz: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 97 szerelő közül! Korrekt háztartási kisgép szervíz árak — 5700-10700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

15 szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Marton

Marton

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a háztartási kisgép szervíz Budapesten?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Diahívás, mozifilmhívás, 8 és 16 mm film, mozgókép digitalizálás, roll film, dobszkennelés

 • Háztartási kisgép szervíz

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló szakértelemmel,gyors segítség.Kedves szerelő,szakszerű szolgáltatás.Csak ajánlani tudom!!

András, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Háztartási kisgép szervíz

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A telefonomra feltett fólia alatt 1 hónap után 5 cm-es buborék keletkezett. A karantén miatt csak később tudtam kérni a fóliacserét. Addigra a fólia szélén, a buboréktól távol, attól teljesen függetlenül egy néhány mm-es kopás is kialakult. A fóliacserét nem végezték el, hogy törött, ezért nem vonatkozik rá a garancia. ?! Rossz élmény volt, tekintve, hogy évek óta öt telefonunkat hordjuk ide kijelző- akku- és fóliacserére.

Üdvözlöm! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Megbízható szolgáltatók vagyunk!

 • Háztartási kisgép szervíz

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A legjobb a szakmaban

Budapest dolgozom, megyében is! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza a javítást szakembereinkre! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza ránk a javítást! Szolgáltatások: Nyomtató karbantartás, Ha már nincs hová vinnie., Rossz gépét mi javítjuk. Keressenek bizalommal.

 • Háztartási kisgép szervíz

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a segítséget! Már normálisan töltődik a telefon.🔧😊

László vagyok. Varró, lockoló, fedőző és hímzőgépek szakszerű és gyors javítása garanciával! Szakboltunkban népszerű varrógépeket vásárolhat: Brother, Bernette, Juki, Singer, Bernina. Márkafüggetlen szerviz. Varró tanfolyamok. Textil nyomtatás. Akár...

 • Háztartási kisgép szervíz

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Egy igazi szaki. Szinte bármilyen gépet megjavít🙂

Üdv Sándor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Munkánkra és a beépített anyagokra garanciát vállalunk. A kiszállás díjtalan, hívjon most!

 • Háztartási kisgép szervíz

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom mindenkinek! Szuper hely!

Márkás klímarendszerek felszerelése, javítása vagy cseréje, akár lakásfelújítási támogatással! Rövid...
 • Háztartási kisgép szervíz

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Arrogáns, kioktató, lekezelő stílus, határidők tologatása, folyamatos notórius hazudozás... Megbízhatatlan, nem ajánlom! ( 8.000 Ft-os zárlatos hajszárítóról 9.100 Ft a szakvélemény? 2-5-7-14-21-??? napos határidő tologatása...)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szerelő szakemberektől?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő háztartási kisgép szervíz közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Háztartási kisgép szervíz: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a háztartási kisgép szervíz átlagos díja 5700 - 10700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szerelők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok szerelőt Budapesten?

Jelenleg 108 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTOMATA VÁLTÓ HIBÁK JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: automata váltó hibák javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi szerelő?

Egy jó autószerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek a munkadíjban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas