Háztartási kisgép szervíz: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 97 szerelő közül! Korrekt háztartási kisgép szervíz árak — 5700-10700 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

15 szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Marton

Marton

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a háztartási kisgép szervíz Budapesten?

5700 - 10700 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Tisztelt megrendelők! Diahívás, mozifilmhívás, 8 és 16 mm film, mozgókép digitalizálás, roll film, dobszkennelés

 • Háztartási kisgép szervíz

  5000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló szakértelemmel,gyors segítség.Kedves szerelő,szakszerű szolgáltatás.Csak ajánlani tudom!!

András, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch.

 • Háztartási kisgép szervíz

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A telefonomra feltett fólia alatt 1 hónap után 5 cm-es buborék keletkezett. A karantén miatt csak később tudtam kérni a fóliacserét. Addigra a fólia szélén, a buboréktól távol, attól teljesen függetlenül egy néhány mm-es kopás is kialakult. A fóliacserét nem végezték el, hogy törött, ezért nem vonatkozik rá a garancia. ?! Rossz élmény volt, tekintve, hogy évek óta öt telefonunkat hordjuk ide kijelző- akku- és fóliacserére.

Üdvözlöm! Mosógép javítás, Mosogatógép javítás, Szárítógép javítás, Tűzhely - sütő javítás. Mosógép szerviz. Indesit Whirlpool Bosch. Mosogatógép szerviz. Villany tűzhely javítás. Megbízható szolgáltatók vagyunk!

 • Háztartási kisgép szervíz

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A legjobb a szakmaban

Budapest dolgozom, megyében is! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza a javítást szakembereinkre! 19 éve nyomtató javítással foglalkozunk, bízza ránk a javítást! Szolgáltatások: Nyomtató karbantartás, Ha már nincs hová vinnie., Rossz gépét mi javítjuk. Keressenek bizalommal.

 • Háztartási kisgép szervíz

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Köszönöm a segítséget! Már normálisan töltődik a telefon.🔧😊

László vagyok. Varró, lockoló, fedőző és hímzőgépek szakszerű és gyors javítása garanciával! Szakboltunkban népszerű varrógépeket vásárolhat: Brother, Bernette, Juki, Singer, Bernina. Márkafüggetlen szerviz. Varró tanfolyamok. Textil nyomtatás. Akár...

 • Háztartási kisgép szervíz

  4300 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Egy igazi szaki. Szinte bármilyen gépet megjavít🙂

Üdv Sándor vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Munkánkra és a beépített anyagokra garanciát vállalunk. A kiszállás díjtalan, hívjon most!

 • Háztartási kisgép szervíz

  4900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Ajánlom mindenkinek! Szuper hely!

Márkás klímarendszerek felszerelése, javítása vagy cseréje, akár lakásfelújítási támogatással! Rövid...
 • Háztartási kisgép szervíz

  3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

Arrogáns, kioktató, lekezelő stílus, határidők tologatása, folyamatos notórius hazudozás... Megbízhatatlan, nem ajánlom! ( 8.000 Ft-os zárlatos hajszárítóról 9.100 Ft a szakvélemény? 2-5-7-14-21-??? napos határidő tologatása...)

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szerelő szakemberektől?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő háztartási kisgép szervíz közben Budapesten

Kérdések és válaszok