Konyhai robotgép javítás: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 117 szerelő közül! Korrekt konyhai robotgép javítás árak — 7000-13100 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj hozzá? Oszd meg velünk a megoldandó gondot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

18 szerelő most online

Tibor

Tibor

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

dr.

dr.

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a konyhai robotgép javítás Budapesten?

7000 - 13100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szerelőt!

Beltér is és kültéri klíma egységek javítása, Ingyenes Kiszállással! Hívjon bizalommal a megadott elérhetőségek egyikén.
 • Konyhai robotgép javítás

  4000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Amikor végre elkészült a telefonom közölték, hogy nem lehetett megcsinálni ezért kicserélték a készüléket (egy vadi újat kaptam). Ekkor rákérdeztem, hogy mi volt egyáltalán a baj, mire a "kedves" ügyfélszolgálatos pofákat vágott. Amikor látta, hogy addig nem megyek míg nem mond valamit rávágta, hogy nem volt hozzá alkatrész...

Üdvözlöm! Díjmentes kiszállás és garancia az alkatrészre. Legyen az ön problémája a mienk! Díjmentes kiszállás, garancia. Panaszmentesség. Helyszíni javítás. Hívjon most! Díjtalan kiszállás. 19+ év tapasztalat. Több, mint 29 városban.

 • Konyhai robotgép javítás

  5000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Lelkes, kedves, fiatal csapat, igyekszenek mindenben segíteni.

József vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! Telefonban árat adok. 20 éves tapasztalat. Országosan. Márkafüggetlen szervíz.

 • Konyhai robotgép javítás

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon leharcolt Saeco Vienna volt az alany:( Minden gördülékenyen javítva, megfizethető áron, csak ajánlani tudom!

Kedves érdeklődő! Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Szervizünkbe behozott készülékekre kedvezményt adunk az alap munkadíjunkból. Garancia.

 • Konyhai robotgép javítás

  4400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.6

Igazi 5 csillagos volt.

Megbízhatóság, versenyképes árak, kiemelkedő minőség, 17 év szakmai tapasztalat. Adatvesztés nélkül, időpontfoglalás sem szükséges. Display csere 1 óra alatt. Akkumulátor csere 30 perc. . Szupergyors javítások. Típusok: ɪᴘʜᴏɴᴇ, sᴀᴍsᴜɴɢ.
 • Konyhai robotgép javítás

  4200 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Minden tendben volt. Csak ajánlani tudom őket. Korrekt, pontos vállalkozás.

GK Szupi
2 éve

Üdv László vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Garanciaidőn túli gépek javítását, rövid határidővel és olcsón vállaljuk!

 • Konyhai robotgép javítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Olcsó,megbízható szakember.

Tisztelt Érdeklődő! Kérjen tanácsot! Szerelő akár 24 órán belül, költséghatékonyan! Kérjen ajánlatot.

 • Konyhai robotgép javítás

  5300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

A fotókon látható az LCD fix által beszerelt kiváló minőségű gyári" akkumulátor. 10 hónapot bírt, és a telefonomat is tönkretette.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi szerelő szakemberektől?

Rendelj szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy szerelő konyhai robotgép javítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhai robotgép javítás: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a konyhai robotgép javítás átlagos díja 7000 - 13100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Szerelők - hogyan választhatunk Budapesten?

Nézd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok szerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 96 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ KARBANTARTÁS ÉS ÁPOLÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned akkor, ha erre van szükséged: autó karbantartás és ápolás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy szerelő segítségét?

Egy profi autószerelő az autó karbantartás és ápolás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben lehet szükséged rá: szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! Az Autó karbantartás és ápolás és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas