Villanyszerelés szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Villanyszerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj villanyszerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb villanyszerelők a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 421 villanyszerelő közül! Korrekt villanyszerelés árak: 4000-7500 Ft/órától. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és elérhető szakembereink rögtön felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

63 villanyszerelő most online

György

György

Érdekel.

Tamas

Tamas

Sok tapasztalatom van

Peter

Peter

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a villanyszerelés Budapesten?

4000 - 7500 Ft/óra

Átlagos árak 2022. szeptembe 01-től

A legjobb villanyszerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező villanyszerelőt!

Üdv Zoltán vagyok, villanyszerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Megbízható villanyszerelőt keresel? Hibaelhárítás és teljes körű villanyszerelés. Hálózati felújítás, javítás, elektromos készülékek bekötése, mérőhely kialakítása. Klikkelj vagy hívj!

Villanyszerelő szakemberek árai:

 • Panellakás komplett elektromos alapszerelése: 7.600 Ft/szerelvénytől
 • Dugalj felszerelése vagy cserélje: 1200 Ft /darab
 • Fi-relé beépítése 1 fázis esetén: 12.000 Ft

Üdv, Zoltán

 • Villanyszerelés

  7300 Ft

Zoltán F. - Villanyszerelés Budapesten - 1
Zoltán F. - Villanyszerelés Budapesten - 2
Zoltán F. - Villanyszerelés Budapesten - 3
Zoltán F. - Villanyszerelés Budapesten - 4
Zoltán F. - Villanyszerelés Budapesten - 5

6 vélemény / értékelés 5.0

Pontosan a megbeszélt időpontban érkezett. Mindent pontosan, alaposan, figyelmesen csinált. Mindent lelkiismeretesen végzett, garanciát is adott. Köszönöm!

Krisztián
egy éve

Tisztelt megrendelők! Villanyszerelés Budapestett és vonzáskörzetében, gyors kiszállással. Hívjon minket most! Hálózati felújítás, javítás, elektromos készülékek bekötése, mérőhely kialakítása. Hiba Javítás Feltárás. Profi Szakemberek. Megfizethető Árak. Szakértelem Precizitás.

Villanyszerelő szakemberek árai:

 • Dugalj, kapcsoló, lámpa felszerelése: 5 000 – 30 000 Ft
 • Konnektor cseréje: 2500 Ft-tól 3750 Ft-ig /darab
 • Lámpatestek elhelyezése, cseréje: 1500 Ft /darab

Kiszállási díjaink: 9.00 - 18.00 óra között .

 • Villanyszerelés

  6300 Ft

György B. - Villanyszerelés Budapesten - 1
György B. - Villanyszerelés Budapesten - 2
György B. - Villanyszerelés Budapesten - 3

3 vélemény / értékelés 5.0

Köszönöm szépen György, nagyon elégedett vagyok. Mindent pontosan és gyorsan csinált meg, tudta, hogyan kell a feladatot a lehető legjobban elvégezni. Felelősségteljes, megbízható, kedves és nagyszerű szakember. Mindenkinek ajánlom!

Attila
egy éve

A megoldások embere vagyok. Kisebb javításoktól egészen a családi házak kivitelezéséig. Hívjon még ma! Ingyenes helyszíni felmérés. Villanyszerelési munkák hatékonyan és gyorsan.

Nívósan és megfizethető áron:

 • Áramkör bővítése 1 fázis esetén, kismegszakító beépítésével, meglévő biztosítéktáblában: 7.000 Ft
 • Mosogatógép bekötése: 4000 Ft-tól 6000 Ft-ig /darab
 • Sütő bekötése: 9000 Ft /darab

Mobil internet banki átutalással is fizethet!

 • Villanyszerelés

  6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Nagyszerű szakember. Tetszett a munkája. Ajánlom.

Miksa
egy éve

Üdv Péter vagyok, villanyszerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Családi házak, lakások villanyszerelése, kapcsolók, konnektorok, lámpák felszerelése. Villanytűzhely bekötés, biztosíték, elosztó tábla csere, modernizálás. Hívjon bizalommal!

Korrekt árak:

 • Elektromos sütő bekötése: 15000 Ft-tól 20000 Ft-ig
 • Spot lámpa beszerelése: 2000 Ft-tól 4000 Ft-ig /darab
 • Csillár felszerelése: 2500 Ft-tól 3750 Ft-ig /darab

Hétfőtől - Péntekig 7:00 - től ,-19:00 - ig.

 • Villanyszerelés

  5100 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Péter csapata csinálta meg az irodánk felújítását. Elégedett vagyok a munka minőségével, a betartott határidővel, a megfizethető árral. A srácok mindig meghallgatták a kéréseinket. Összességében minden jól sikerült.

Ignác
egy éve

Tisztelt megrendelők! Villanyszerelő Budapest az Ön közelében.

Villanyszerelés fix árakkal:

 • Kiszállás 1 db - 0 Ft
 • Biztosíték tábla csere: 5000 Ft-tól 10000 Ft-ig /darab
 • Hibajavítás: 4000 Ft /óra

Háztartási gépeket nem javítunk.

 • Villanyszerelés

  5800 Ft

Adorján Á. - Villanyszerelés Budapesten - 1
Adorján Á. - Villanyszerelés Budapesten - 2
Adorján Á. - Villanyszerelés Budapesten - 3

4 vélemény / értékelés 4.2

Adorján pontos. Még előbb is kiérkezett az ígértnél. Mindent hamar, igényesen megcsinált. Minden szükséges szerszám volt nála. Látszik, hogy jó és becsületes mesterember: nem emelt a munkadíján és nem is becsülte túl. Nagyon ajánlom!!

János
egy éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi villanyszerelőktől?

Rendelj villanyszerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy villanyszerelő villanyszerelés Budapesten

Villanyszerelési munkák

Ha kedvezményes áron dolgozó villanyszerelőre van szüksége Budapesten, akkor válassza a Qjob-ot. Az oldalon elérhető szakképzett villanyszerelők rendelkeznek a szükséges engedélyekkel és képesítésekkel ahhoz, hogy bármilyen összetett elektromos munkát elvégezzenek, az izzók cseréjével kezdve és a családi házak konnektorainak beszerelésén át egészen az elektromos biztosíték telepítésig.

Ne pazarolja az idejét megbízható villanyszerelő kereséssel - inkább forduljon az oldalon található villanyszerelőhöz. Mindegyiküket a weboldal adminisztrációja ellenőrzi, így biztos lehet a szakember megbízhatóságában. 

Mennyibe kerül egy villanyszerelő

Az oldalon regisztrált szakemberek megfizethető áron ajánljak villanyszerelési szolgáltatásaikat kiszállással panellakásba, irodába vagy családi házba.

Töltse ki egy megrendelő űrlapot, hívjon fel egy véget, vagy egy vállalkozó villanyszerelőt, aki készít egy árajánlatot, és kiszámolja a munkák költségét m2-ben a következő tényezők figyelembevételével: 

 • az anyagok ára (kábelek, vezetékek, konnektorok, megszakítók) 
 • a régi elektromos készülékek eltávolításának és a tápkábelek felszerelésének bonyolultsága, a kábelbevezetések elkészítése és a lyukak fúrása 
 • az elektromos vezetékek javításával, a rövidzárlatot követő hibák elhárításával és a készülékek helytelen csatlakoztatásával járó munka terjedelme 
 • a magasban végzett munka és az ipari mászó technika szükségessége (például oszlopok vagy kábelezés egy családi házban, földelés)
 • a beépítési pontok száma, a kapcsolószekrényben lévő modulok száma, a villanyórában lévő fázisok száma, a vezeték méretei stb. 

A legtöbb cégnél a villanyszerelési munkák árai 30-50%-kal magasabbak, mint a Qjob villanyszerelők árai. Így az oldalon regisztrált villanyszerelők megbízása egyszerű és jövedelmező. Adjon fel egy hirdetést az oldalon található összes villanyszerelő számára, vagy egy adott szakember szolgáltatási árlistáját elolvasva kérjen fel őt a feladat elvégzésére.

Villanyszerelési árak

Teljesítménybővítés teljes ára 

150.000 Ft

Hibakeresés, javítás

10.000 Ft/óra

Komplett elektromos szerelés

7.000 Ft/szerelvény

Villanyóra áthelyezés 1 fázis

90.000 Ft

Teljesítmény bővítés 1 fázis 

30.000 Ft

Villanytűzhely, sütő beüzemelése

20.000 Ft

Kiszállási díj

7.000 Ft

A Qjob villanyszerelők előnyei 

Az elektromos hálózat biztonsága, egyszerű használata, a készülékek megfelelő működése - az oldalon elérhető villanyszerelők fő szakmai feladatai. A villanyszerelés kedvező költsége nem áll ellentétben a magas minőséggel. Erről saját maga is meggyőződhet, ha megnézi a szakemberek rangsorolását és a korábbi megrendelők értékeléseit.

Mielőtt villanyszerelőt választana, tanulmányozza át a szakemberek profiljait. Ezek fontos információkat tartalmaznak: 

 • korábbi megrendelők értékeléseit 
 • referencia képeket (a konnektorok szétszerelése, cseréje, vezetékezés, kapcsolótábla javítása, földelő hurok telepítése és a vezetékek beszerelés során készült fotók)
 • az árlista nemcsak az ingatlan belső helyiségeiben, hanem a kültéren végzett szolgáltatásokra is vonatkozik (pl. homlokzati munkák nagy magasságú berendezésekkel)

Rendeljen meg villanyszerelési szolgáltatást a következő címmel: "Villanyszerelési munka Budapesten és a környékén.” A megrendelésére hamarosan tapasztalt mesterek jelentkeznek. Válasszon ki köztük olyat, aki kedvezően és magas minőségben végez villanyszerelési munkát Budapesten.

Kérdések és válaszok