Gorenje mosógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 127 mosógép szerelő közül! Korrekt gorenje mosógép szervíz árak — 5600-10500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében található szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

19 mosógép szerelő most online

Ervin

Ervin

Еrdekel.

Antal

Antal

Sok tapasztalatom van

Árpád

Árpád

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gorenje mosógép szervíz Budapesten?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Budapest dolgozom, megyében is! Mosó-, szárító- és mosogatógépek diagnosztikája korszerű eszközökkel. Hívjon minket! A szerviztevékenység mellett viszonteladóként is működünk.

 • Gorenje mosógép szervíz

  4200 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Kiválóan szerel korrekt áron

György vagyok. TV javítás akár a helyszínen is. Nyugdíjasoknak 20% kedvezmény! Hétvégén is hívható. Nyugdíjas kedvezmény. Ingyenes kiszállás.

 • Gorenje mosógép szervíz

  3700 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

A beadott készüléket gyorsan, szakszerűen javították

Mosógatógép javítás, háztartási gépek szervizelése az Ön otthonában, gyorsan, kényelmesen. Hívására szerelőnk válaszol, hogy pontosan fel tudja mérni a problémát. Keresse bátran! Reális árak. Helyszíni szerviz. Javítás új alkatrészekkel. 20 éves tapasztalat.
 • Gorenje mosógép szervíz

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves segítőkész. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm a segítséget, hogy a közel 30 éves mikrohullámú sütő nem a kukába végezte és nem gyarapítottuk a háztartási hulladék szeméthalmazát.

Sawunkaaa
2 éve

A megoldások embere vagyok. Mosógépek, Mosogatógépek, Szárítógépek, Villany Tűzhelyek-Sütők-Főzőlapok Javítása. Kedvező árak. Bankkártyás fizetés. Szakszerviz.

 • Gorenje mosógép szervíz

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt és megbízható csapat. Szuper javítási szolgáltatások.

Tamás vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Gázszerelés, kazán szerelés, cirkó, kazán, konvektor javítás Budapesten 0-24-ben! Az idén még nem ellenőriztette gázkészülékeit? Keressen minket! Bontás és helyreállítás.

 • Gorenje mosógép szervíz

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Gyors a kapcsolatfelvétel, gyorsan is dolgoznak és nagyon jó áron! Köszönjük szépen!

Zsolt, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Országosan! Gyors és precíz munka, sokéves tapasztalattal! Indesit...

 • Gorenje mosógép szervíz

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrekt kiszolgálás, kedves ügyfélszolgálat.

Kedves érdeklődő! Kérjen ingyenes telefonos tanácsadást és futárt! Akár 24 órán belüli elszállítással. Hívjon minket! Klímakompresszor javítás, felújítás - szállítással és fél év garanciával.

 • Gorenje mosógép szervíz

  4600 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Felháborító és mélységesen elszomorító, hogy egy ilyen cég hivatalos márkaszevizként üzemelhet! Saját maguknak is ellentmondó szakvéleményekkel próbálják bebizonyítani a készülék garanciájának elvesztését, majd felajánlják, hogy irreálisan magas összegért hajlandóak megjavítani a telefont, nem rendeltetés szerű használatra hivatkozva, mondván végül azt, hogy a garancia csak ezután él majd tovább. Nevetséges és egyben megdöbbentő az a tény, hogy a készülék gyártója és a forgalmazója is képes a nevét adni mindehhez. Továbbá az is, hogy ilyen egyáltalán létezik még a mai világban!!! Agyrém!!!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi mosógép szerelő szakemberektől?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő gorenje mosógép szervíz közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gorenje mosógép szervíz: mennyibe kerül Budapesten?

Budapesten a gorenje mosógép szervíz átlagos ára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok hiteles véleményeket?

Budapesten a lengéscsillapító felújítás szolgáltatáshoz már 159 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok mosógép szerelőt Budapesten?

Most 122 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LENGÉSCSILLAPÍTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok mosógép szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt hívnod amennyiben erre van szükséged: lengéscsillapító felújítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy mosógép szerelő?

A jó autószerelő pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha mosógép szerelőt hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas