Hűtőgép ajtótömítés szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 135 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőgép ajtótömítés árak: 7500-14100 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Budapesten közelében elérhető szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

20 hűtőgép szerelő most online

József

József

Еrdekel.

Janos

Janos

Sok tapasztalatom van

Sandor

Sandor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőgép ajtótömítés Budapesten?

7500 - 14100 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Klíma javítás /szerelés /beszerelés /töltés / karbantartás /tisztítás? Hívjon bizalommal! Díjmentes árajánlat - 20+ év tapasztalat - Non-Stop GyorsSzolgálat Budepest és környéke. Kedvező ár. 20 év + tapasztalat. Átlátható költségterv. Ingyenes felmérés. Nem ilyedek meg a korai munkakezdéstől. A megbeszélt 9h az 9:00perc nem 9:15h.

 • Hűtőgép ajtótömítés

  4400 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nyaralás után elvitte, hogy még pár nap.

Üdvözlöm a profilomon. Ha megbeszéltünk egy időpontot, oda is érek akkorra. Mindenki hibázik, és minden meghibásodhat. A legtöbb szerelő/kivitelező "kapugaranciája" helyett viszont tényleg minél előbb igyekszem vissza menni és orvosolni a hibát. Nem csak a munka elvégzéséig/kifizetéséig, de utána is könnyen elérsz, ha szükséges. Az elvégzett munkáról kapsz számlát és munkalapot. Precízen, tisztán dolgozunk, nem alkoholizálunk.

 • Hűtőgép ajtótömítés

  3200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kedves, profi, felkészült hely!

Tisztelt Érdeklődő! Szervíz és karbantartás. Budapesten kedvezményes kiszállással és Garanciával. Országosan. Szerelési garanciával. Helyszíni tanácsadás. Szolgáltatások: 100% Fertőtlenítő hatás, 100%...

 • Hűtőgép ajtótömítés

  3000 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

A Samsungtól került hozzájuk a készülékem érintőképernyő hibával. Pár nap alatt visszadobták a készüléket nem rendeltetésszerű használat címszóval, miszerint a készülék beázott a SIM tálca felől. A SIM tálca felől a készülék beázhat rendeltetésszerű használat során is, ha a SIM tálcában nem megfelelően tömít a tömítés, de ezt ne forszírozzuk, sajnos Magyarországon a vízálló készülékekre senki nem vállal garanciát, beázás esetén teljesen mindegy, hogy rendeltetésszerűen volt-e használva. Az átvételkor észrevettem, hogy a készülék hátlapját összetörték. Mondtam, hogy oké, elfogadom, hogy a készülék beázott, de azért a hátlapját ne törjék már össze! (Egyébként a hátlapcsere benne volt a szervízajánlatban, úgy, hogy azt nem is én törtem össze :D) A szervízpont visszaküldte, hogy cseréljék ki a hátlapot. Ezt meg is tették. Hálistennek ezzel a lendülettel kicserélték a kameraüveget is, aminek örülök, ugyanis ez volt az egyetlen karcos dolog a telefonomon, úgyhogy ezt köszönöm szépen! A szervízajánlat maradt a régi, mínusz a hátlap, tehát alaplapcsere, kijelzőcsere, akksicsere, etc. VISZONT! A telefon most hibátlanul működik. Még jó, hogy nem fogadtam el a 190E forintos, szinte az összes alkatrészt érintő ajánlatot (nem is fogadtam volna el, plusz 20E Forintért újan meg lehet kapni a készüléket hivatalos gyártói garanciával). Egyszer már kerültem velük összetűzésbe egy Lenovo laptop miatt is, ott a burkolat alatt lévő akksit nem akarták kicserélni garanciában, mert arra csak egy év a jótállás és horribilis ajánlatot mondtak rá. Persze magadnak meg nem cserélheted, mert akkor bukod az akksit. Így megvártuk, hogy lejárjon a teljes gari és kicseréltük magunknak. Ennek már 2+ éve és még most is 2+ órát bír a gép, a gyárival sosem bírt annyit és alig egy év után még 20 percet sem, úgyhogy erről ennyit. Semmiképpen nem ajánlom ezt a szervízt, hülyének nézik az embert és lehúznak mindenkit, ahol csak tudnak! Nagyon sajnálom, hogy már szinte minden márka velük szervízeltet!

Péter vagyok. Megbízható regisztrált szerelő SOS kiszállással, garanciával, számlával. Minden márkatípus Szerelése-Javítása-Karbantartása-Cseréje-Szervize több mint 30 éve. Regisztrált szerelő. 33 év tapasztalat. 100% Garancia. .

 • Hűtőgép ajtótömítés

  3500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Pontos és szakértő, szakszerűen dolgozott, megoldott minden problémát.

5 munkanapos állapotfelmérés és bevizsgálás.Az árajánlatunkra árgaranciát vállalunk. Adatmentésre van szüksége? Van megoldásunk! Szakértelem és 30 éves tapasztalat. Adatmentés árgaranciával. 0-24-es ügyfélszolgálat. Professzionális minőség. Megbízható szolgáltatók vagyunk!
 • Hűtőgép ajtótömítés

  4700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Az eddigi legjobb szerviz akivel találkoztam. Maximálisan meg vagyok velük elégedve mint a munka úgy az ár és sebesség tekintetében.

Üdvözlöm a profilomon. Helyszíni gépjavítás Országosan 6 hónap garanciával akár már ma! Márkafüggetlen szerviz 23 éves tapasztalattal a hét 6 napján. Gyors Javítás Akár Ma. Márkafüggetlen Szerviz. Az Ország Egész Területén.

 • Hűtőgép ajtótömítés

  3900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Ár/érték arányban kiváló munkát végeztek.

Márkás klímarendszerek felszerelése, javítása vagy cseréje, akár lakásfelújítási támogatással! Rövid határidőn belül vállalajuk a nálunk vásárolt készülék kiszállítását és telepítését! Akciós árak. Raktárról azonnal. Ingyenes házhozszállítás. Rendkívüli kedvezmények.
 • Hűtőgép ajtótömítés

  4300 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nem véletlenül 5csillag az átlagos értékelés,korrekt munka és hozzáállás.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi hűtőgép szerelő szakemberektől?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőgép ajtótömítés közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőgép ajtótömítés: milyen árak vannak Budapesten?

Budapesten a hűtőgép ajtótömítés átlagos ára 7500 - 14100 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hűtőgép Szerelők - mi alapján válasszunk Budapesten?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hűtőgép szerelőt Budapesten?

Most 114 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ KARCOLÁS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hűtőgép szerelő?

Egy karosszéria lakatos ezzel a feladattal bízható meg: autó karcolás javítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi hűtőgép szerelő segítségét?

Egy profi karosszéria lakatos az autó karcolás javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, amikor hűtőgép szerelőt hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas