Hűtőgépjavítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Hűtőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj hűtőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 88 hűtőgép szerelő közül! Korrekt hűtőgépjavítás árak: 6300-11900 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a megoldandó feladatot és a Budapesten környékén található szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

13 hűtőgép szerelő most online

Istvan

Istvan

Еrdekel.

Attila

Attila

Sok tapasztalatom van

Laszló

Laszló

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a hűtőgépjavítás Budapesten?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb hűtőgép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező hűtőgép szerelőt!

Attila vagyok, precíz, lelkiismeretes szerelő. Személyesen akár 1 órán belül. Szervizfutárral országszerte max. 3-4 nap alatt. Alkatrészeinkre garanciát vállalunk. Teljes körű bevizsgálás a rejtett hibák javításáért. Szerviz futár. Élettartam Garancia. Magas szakértelem. Árgarancia. Minőségi Alkatrészek.

 • Hűtőgépjavítás

  5300 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Nem jött ki azonnal csak másnap.

Üdvözlöm a profilomon. Klíma telepítés, karbantartás és javítás országosan akár azonnal, kedvező áron. Klíma telepítés, karbantartás és javítás kedvező áron, rövid határidővel országosan. Hőszivattyú telepítés. Légtechnika. Klíma javítás. Klíma karbantartás.

 • Hűtőgépjavítás

  3500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.7

nagyon korrekt szerviz - köszönöm!

Budapest dolgozom, megyében is! Megbízható háztartási gép szerelő, gyors klímaszerelő, karbantartás, víz-, gáz-, fűtésszerelés, és épületgépészet. Díjmentes árajánlat kalkuláció, kötelezettségek nélkül. Szakszerű felmérés. Precíz kivitelezés. Pontos határidők. Minőségi alapanyagok. Ingyenes kalkuláció. Többszáz elégedett ügyfél.

 • Hűtőgépjavítás

  3200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Én neg vagyok elégedve ,fel hívtak hogy kész a gépem, mi volt a baja,segítő készek voltak, és udvariasak voltak

Üdv László vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Mosogatógép szervíz több, mint 25 éves tapasztalattal! 20 éves tapasztalat. Telefonban árat adok. Márkafüggetlen szervíz. Budapesten és környékén. Szolgáltatások: Mosógép szerelés, Mosogatógép szerelés, TV szerelés.

 • Hűtőgépjavítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Az illető, aki fogad belépés után egy nagyképű tahó. A szervizről mást nem tudok mondani, mert a tabletről, amit vittem nem tudnak adatot menteni. Ez persze nem az ő hibájuk, csupán az ügyfélszolgálat első benyomás az ami nulla.

Kiszállási díj 0 Ft. Garancia 100%. Megfizethető szaktudás. Hívjon! Javítás akár aznap. Díjtalan kiszállás. Gyors, profi, megbízható. 0Ft kiszállási díj.
 • Hűtőgépjavítás

  3900 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon hozzáértő szakember. Szombaton hívtam, kedden már tudott is jönni. Gyorsan, precízen megoldotta a hibát. Ami fontos, hogy nagyon korrekt áron.

Tamás
2 éve

Kedves érdeklődő! Kérje munkatársaink segítségét.

 • Hűtőgépjavítás

  3400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Szakértő, ügyes és gyors. Ajánlom mindenkinek.

Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Országosan. Márkafüggetlen szervíz. Telefonban árat adok.
 • Hűtőgépjavítás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Kedves szakszerű kiszolgálás sokat fejlődött a költözés ótta

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi hűtőgép szerelő szakemberektől?

Rendelj hűtőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy hűtőgép szerelő hűtőgépjavítás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hűtőgépjavítás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a hűtőgépjavítás átlagos ára 6300 - 11900 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hűtőgép Szerelők - hogyan válasszunk Budapesten?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok hűtőgép szerelőt Budapesten?

Most 99 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÖKHÁRÍTÓ FÉNYEZÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy hűtőgép szerelő?

Egy karosszéria lakatos a következő feladattal kereshető meg: lökhárító fényezés javítás vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérhetjük egy profi hűtőgép szerelő segítségét?

Egy profi karosszéria lakatos a lökhárító fényezés javítás mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: hűtőgépjavítás?

A lökhárító fényezés javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy karosszéria lakatost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas