Panasonic mosógép szervíz szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Mosógép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj mosógép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 128 mosógép szerelő közül! Korrekt panasonic mosógép szervíz árak — 5800-10800 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Budapesten környezetében elérhető szakembereink azon nyomban felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

19 mosógép szerelő most online

Rolland

Rolland

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

András

András

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a panasonic mosógép szervíz Budapesten?

5800 - 10800 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb mosógép szerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező mosógép szerelőt!

Üdvözlöm! Cégünk főbb tevékenysége a saját gyártású ipari készülékek üzembehelyezése, karbantartása. Beüzemeléssel, karbantartással, alkatrészek beszerzésével állunk...

 • Panasonic mosógép szervíz

  4700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

A szervíz megközelítése autós szempontból kissé körülményes,a parkolás járdán/kissé belógva a buszmegállóba/, viszont a lényeg; gyors szakszerü, talán kicsit száraz" kiszolgálás 4-5 perc alatt! Ennyi idő alatt még a közteresek sem akcióképesek...

Üdv István vagyok, szerelő, korrekt árakkal, rövid határidővel. Hűtő és Klímatechnikai Berendezések Telepítése, Beszerelése, Javítása és Karbantartása! Klíma Telepítés, Klíma Karbantartás, Klíma Töltés és Szivárgás Vizsgálat Azonnal. Klíma Fűtésre is. Profi-Szakszerű Munka. Országosan. Teljeskörű Szolgáltatás.

 • Panasonic mosógép szervíz

  3700 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Odavittem egy mosogatógépet és 1-2 órán belül már kész is volt

Budapest dolgozom, megyében is! Hívjon, telefonon megmondom, mibe kerülhet a javítás! 20 éves tapasztalat. Márkafüggetlen szervíz. Országosan. Telefonban árat adok.

 • Panasonic mosógép szervíz

  4800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Pontos, precíz, csak ajánlani tudom. Köszönöm a mai gyors javítást.

Tisztelt Érdeklődő! Előzze meg gázkészüléke meghibásodását! 12 év tapasztalat a gázkészülékek szerelésében. Otthona legfontosabb része a fűtésrendszer. Ne hanyagolja el a...

 • Panasonic mosógép szervíz

  3700 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Magas szintű szakértelem, tudás mely precíz munkavégzéssel párosul. A kiszolgálás szuper gyors, kedves és ami fontos, hogy nem pénzközpontú. Ha az olcsóbb jobb, akkor nem titkolják el. Mindenkor az volt fontos, hogy az ügyfélnek mi a legjobb. Csak ajánlani tudom, szuper cég. :)

Kedves érdeklődő! Márkafüggetlen mobiltelefon szerviz, kijelző és akkumulátorcsere akár azonnal. Kijelző és akkumulátor csere akár azonnal, extra költségek nélkül. szerviz futár. minőség, precizitás.

 • Panasonic mosógép szervíz

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Apró alkatrészre volt szükségem, amit itt megkaptam, ráadásul olcsón

Eva Pesti
2 éve

József, erős és gyenge áramú szerelő vagyok. Mosógép javítás szolgáltatásunkkal állunk rendelkezésére. Javításnál díjmentes kiszállás. Minden típusú mosó- és szárítógépet megszerelünk rövid időn belül, garanciával. Hívjon! Márkafüggetlen Javítás. S.O.S. Mosógép Szerviz. Villanybojler Javítás. Javítás Garanciával.

 • Panasonic mosógép szervíz

  5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Nagyon kedves, és gyors a fiatalember a szervízben. A megadott dátumhoz képest hamarabb elkészült a kávéfőző gép. Ajánlom mindenkinek.

Alex Raso
2 éve

Tamás vagyok. Alacsony ár mellett a szakértelem is fontos Alap munkadíjon felül + kiszállási díj nincs. Szervizünkbe behozott készülékekre kedvezményt adunk az alap munkadíjunkból. Garancia. Leinformálható szerviz.Keressen Szerviz 27 éve Önért.

 • Panasonic mosógép szervíz

  4900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

A készüléket szétbarmolták,telefont félórai folyamatos hívás ellenére sem képesek felvenni.Ha lehetne negatív csillagot adni,5-t kapnának!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi mosógép szerelő szakemberektől?

Rendelj mosógép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy mosógép szerelő panasonic mosógép szervíz közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Panasonic mosógép szervíz: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a panasonic mosógép szervíz átlagos díja 5800 - 10800 Ft/db. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Mosógép Szerelők - mi alapján választhatunk Budapesten?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok mosógép szerelőt Budapesten?

Jelenleg 141 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést LÉGRUGÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik munkákhoz hívhatunk mosógép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod amennyiben a következőre van szükséged: légrugó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kérheted egy mosógép szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a légrugó javítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: panasonic mosógép szervíz?

A légrugó javítás és az összes ezzel kapcsolatos feladat ide sorolható. Egy autószerelőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen munkára.

Olvas